Unabomber Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ακατανοητος ειμαι….. Σε μενα καμια καταγγελια θα πεσει ? Για να ξερω να μην το συνεχισω αμα ειναι……. και κατι τελευταιο…... Οταν θα αναφερεστε στο προσωπο μου δεν θα λετε ''κυριε'' αλλα Monsieur Unabomber…. 2
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Για πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 11770(αστική χρέωση πανελλαδικά, καθημερινές 7:00π.μ. – 7:00μ.μ.) Μια επιπλέον φράση όπως (για κλήσεις από σταθερό) δεν νομίζω να πείραζε κανέναν. Δεν μύρισα τα νύχια μου πριν για να το καταλάβω. Καταγγελία δεν έχω σκοπό να κάνω μιας και οι άλλοι συνφορουμίτες και εσείς μου εξηγήσατε τις χρεώσεις τις οποίες και κατάλαβα. Αν έχετε πάντως σκοπό να τρολλάρετε το καταφέρατε μια χαρά. Αλλά όλα ξεκινάνε από μια φράση η οποία θα έπρεπε να μπει στην αντίστοιχη θέση. Και πως θα έπρεπε να είναι η σελίδα του 11770 Φυσικά και έχω και δικηγόρο...αλλά πιστεψτε με στην θέση σας θα το έληγα εδώ. Για το δικό σας καλό το λέω. Καλές γιορτές 1
ΔΕΗ - Νομικος Υπευθυνος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Θα προωθησω το αιτημα σας στο αρμοδιο τμημα (ομαδα Web portal and KMI) Πιστευετε οτι η γραμματοσειρα ειναι η πρεπουσα; Θεωρω οτι ειναι καλυτερο να κρατηθει η ιδια με το υπολοιπο κειμενο. Ο κυριος Unabomber ως σχεδιαστης θα μπορουσε να μας βοηθησει επ αυτου. 1
Unabomber Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Το συνεχιζετε με το ''κυριος΄΄ βλεπω……. MONSIEUR Unabomber παρακαλω.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Καλες γιορτές 1
ΔΕΗ - Νομικος Υπευθυνος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Καλες γιορτες σε ολους. Προταση μας, να βαλετε οσο πιο πολλα λαμπακια μπορειτε! 5
Mau-Maus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ο χριστος και η παναγια - πηγε και εφτιαξε ο αλλος καινουργιο mail , καινουργιο προφιλ για το τιποτα !!!! ε ρε χρονο για πεταμα που εχετε μερικοι - σας ζηλευω !!! 5
zio10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ο χριστος και η παναγια - πηγε και εφτιαξε ο αλλος καινουργιο mail , καινουργιο προφιλ για το τιποτα !!!! ε ρε χρονο για πεταμα που εχετε μερικοι - σας ζηλευω !!! θα τη φας κι εσύ την καταγγελία σου 5
ΔΕΗ - Νομικος Υπευθυνος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Η προασπιση των συμφερόντων κύριε δεν είναι 'τιποτα"
pavlinara Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Καλες γιορτες σε ολους. Προταση μας, να βαλετε οσο πιο πολλα λαμπακια μπορειτε! Γέλασα δυνατά και πετάχτηκε η γάτα στον αέρα. 2
kisanakis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/12/2014 στις 3:37 ΜΜ, ΔΕΗ - Νομικος Υπευθυνος είπε Η προασπιση των συμφερόντων κύριε δεν είναι 'τιποτα" Εγώ τώρα ξύπνησα!!!! Απλά δεν το είχα πάθει νωρίτερα και δεν πίστευα ότι επικρατεί το ''αλαλούμ'' σε 'όλο του το μεγαλείο στο ''ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ''.. Εάν είστε αυτό που προσφωνήστε, τότε καλά θα κάνετε να ενημερώνεστε πρώτα, πριν γράφετε τα ''εσώψυχα σας'' στα φόρουμ... http://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/CostumerInformation/AP_578_029.pdf ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 578/29 Κώδικας Δεοντολογίας για την Παροχή Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης. Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (ΕΕΤΤ) Άρθρο 5 Ειδικοί όροι παροχής υπηρεσιών Οπτικής και Ηχητικής Πληροφόρησης. 3. Οι υπηρεσίες ΟΗΠ δεν θέτουν τον Τελικό Χρήστη σε υπερβολική αναμονή ούτε δημιουργούν αδικαιολόγητη καθυστέρηση για τη σύνδεση του Τελικού Χρήστη με την υπηρεσία. Σε κάθε περίπτωση, ο Τελικός Χρήστης δεν χρεώνεται για την αναμονή ούτε για την καθυστέρηση αυτή για τη σύνδεση με την υπηρεσία και ενημερώνεται εκ των προτέρων για την απουσία χρέωσης. Αν αυτό δεν είναι τεχνικά εφικτό, οι Πάροχοι ΟΗΠ δεν απαντούν σε κλήση καταναλωτή, αν δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή για την παροχή της υπηρεσίας. Σε κάθε περίπτωση, οι πάροχοι ΟΗΠ φροντίζουν να τερματίζουν άμεσα τις κλήσεις ώστε οι χρήστες να μην χρεώνονται όταν δεν λαμβάνουν υπηρεσίες. Στις 18/12/2014 στις 12:55 ΜΜ, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Τα έχω ψιλοπάρει είναι η αλήθεια Εχω cosmoκαρτα και είπα να πάρω την ΔΕΗ για να ρωτήσω αν το σπίτι που είναι να νοικιάσω έχει πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου η θα πρέπει να βγει νέο... Μιας και από την δουλειά ειναι απενεργοποιημένες οι κλήσεις προς 5ψήφια είπα να πάρω από το κινητό. Πριν καλέσω είχα υπόλοιπο 3,21 ευρώ στην κάρτα Έκανα μια κλήση στο 11770 για να μάθω την πληροφορία που ήθελα. Λέω αστικη χρέωση οπότε μια χαρά. Η κλήση διήρκεσε 7 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα. Τα 7 λεπτά ήμουν στην αναμονή και δεν το είχε σηκώσει κανένας. Στα επόμενα 24 δεύτερα δεν πρόλαβα να πάρω την πληροφορία και μου έκλεισε η γραμμή γιατί μου τελείωσε η κάρτα. Και ερωτώ. Γιατί χρεώνουν την κάρτα στην αναμονή? Και πόσο είναι αυτή η ρημάδα η αστική χρέωση Θα ήταν πολύ καλύτερα, να το είχες ψάξει πριν το αναφέρεις στο φόρουμ, γιατί από τότε έως και σήμερα, εξακολουθούν όλοι τους το ίδιο ''βιολί'', με τις ''χρεώσεις'' από την στιγμή της αναμονής. http://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/CostumerInformation/AP_578_029.pdf ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 578/29 Κώδικας Δεοντολογίας για την Παροχή Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης. Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (ΕΕΤΤ) Άρθρο 5 Ειδικοί όροι παροχής υπηρεσιών Οπτικής και Ηχητικής Πληροφόρησης. 3. Οι υπηρεσίες ΟΗΠ δεν θέτουν τον Τελικό Χρήστη σε υπερβολική αναμονή ούτε δημιουργούν αδικαιολόγητη καθυστέρηση για τη σύνδεση του Τελικού Χρήστη με την υπηρεσία. Σε κάθε περίπτωση, ο Τελικός Χρήστης δεν χρεώνεται για την αναμονή ούτε για την καθυστέρηση αυτή για τη σύνδεση με την υπηρεσία και ενημερώνεται εκ των προτέρων για την απουσία χρέωσης. Αν αυτό δεν είναι τεχνικά εφικτό, οι Πάροχοι ΟΗΠ δεν απαντούν σε κλήση καταναλωτή, αν δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή για την παροχή της υπηρεσίας. Σε κάθε περίπτωση, οι πάροχοι ΟΗΠ φροντίζουν να τερματίζουν άμεσα τις κλήσεις ώστε οι χρήστες να μην χρεώνονται όταν δεν λαμβάνουν υπηρεσίες. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από kisanakis
dollyyy19 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 και ποιος θα κρινει ποσος ειναι ο χρονος υπερβολικης αναμονης
Προτεινόμενες αναρτήσεις