xristoforos89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπον, παρελαβα το μεσημερι το λαπτοπ και ξεκινησε το χειρουργειο. Κουμπωσε οπως ηταν τον ssd στην 2η θεση. Εδειχνε να ειναι οκ και να μην κουνιεται. Καλου κακου του κολλησα και αυτο το αυτοκολλητακι-πατεντα που δινει μαζι η kingston για παν ενδεχομενο και στεκοταν μια χαρα. Τι προσεξα..Αν τον βαλεις τον δισκο στην 1η θεση (αντι της ελευθερης 2ης), θεωρω οτι σε εκεινο το μερος το καπακι 'κουμπωνει' καταλληλα επανω απο τον δισκο και δεν υπαρχει περιπτωση να κανει βολτα. *Τον δισκο τον εβγαλα τελικα γιατι τον χρειαστηκε ενα νετμπουκ που εχω. Οποτε μεσα στην εβδομαδα θα του βαλω msata για να μην ψαχνομαι με τυχον 'βολτες' δισκου. **Αν θελεις κανενα πλαστικο απο αυτα που δινει η kingston στους ssd, πες μου. Αρκει να εισαι απο Αθηνα.
loic Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Το δικο σου V3-772G εχει m-sata? Το δικο μου γιατι δεν εχει? Τεσπα... αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι ακομη ενας WD στη δευτερη θεση, χρειαζομαι τον εξτρα αποθηκευτικο χωρο οποτε κατα πασα πιθανοτητα δεν θα προχωρησω σε αγορα SSD. Με 1.5ΤΒ συνολο δεν θα χρειαζεται να κουβαλαω μαζι και εξωτερικο δισκο για τα αρχεια που με ενδιαφερουν, αλλα ουτε και να ανησυχω μηπως πεσει το ρευμα την ωρα που ο εξωτερικος ειναι συνδεδεμενος και μετα δεν αναγνωριζεται (συνηθες φαινομενο). Προς το παρον και επειδη δεν υπαρχει σαλιο αυτη τη στιγμη για δισκο και bracket, μενει σε εκρεμμοτητα. Μετα τις γιορτες, θα ξανασχοληθω...
xristoforos89 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ναι εχει και msata και 4 σλοτ για ram. Απο Πολωνια απο το εσοπ ειναι. Δεν ειναι ελληνικο.
loic Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπον... απλα να ενημερωσω οτι το βρηκα το bracket, οχι απο την αθλια εξυπηρετηση της ACER, αλλα απο τριτο προμηθευτη. Καταρχην, ημουν τυχερος γιατι ξαναπηρα και δεν επεσα στην ασχετη Ιταλιδα αλλα σε Ελληνιδα, οποτε συνεννοηθηκαμε. Μου εδωσε το part number του bracket, το οποιο ειναι το 33.RYNN5.001 Παιρνω τηλεφωνο στην IDEAL, δινω το part number, μου λεει ο τυπος "Δεν βγαινει τιποτα με αυτον τον κωδικο". Αυτο μου λεει... "γινεται οταν το μηχανημα ειναι πανω απο 3 χρονων. Αλλα ακομα και να το ειχαμε το συγκεκριμενο part, δεν θα μπορουσαμε να σας το πουλησουμε λιανικη, θα επρεπε να μας φερετε εδω το laptop για να κανουμε εμεις την εγκατασταση". Pure bullshit δηλαδη... Το ψαχνω μεσω Internet, χαλαρα βλεπω οτι ειναι σωστο και οτι υπαρχει και στο amazon. Για να μην τα πολυλογω, βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο μια εταιρια στην Αγια Παρασκευη [ www.partstrading.gr ] η οποια το εχει. Πηρα τηλεφωνο χθες, οι ανθρωποι με εξυπηρετησαν παρολο που πουλανε χονδρικη σε εταιριες, και πηγα σημερα και παρελαβα το bracket. Τωρα πως γινεται ο επισημος εκπροσωπος της ACER να μην εχει τον κωδικο του part, και να τον εχει 3η εταιρια... τι να πω... 13.5 ευρω το κοστος, ψιχουλα δηλαδη... Τελος καλο λοιπον, ολα καλα. ΥΓ: Link για το bracket, μηπως τυχει να το χρειαστει καποιος στο μελλον... 2
iPnos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Το ξέρω ότι γράφω σε 4,5 ετών topic αλλά ψάχνω και εγω για το συγκεκριμένο bracket. Πήρα τηλέφωνο στην εταιρία από όπου το βρήκε ο φίλος loic αλλά δεν απαντάνε. Κρίνοντας από τις μηδενικές τιμές στο site τους μαλλον εχουν κλείσει... Έχει κάποιος ιδέα που μπορώ να το βρω;;;
dpolal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 53 λεπτά πριν, iPnos είπε Το ξέρω ότι γράφω σε 4,5 ετών topic αλλά ψάχνω και εγω για το συγκεκριμένο bracket. Πήρα τηλέφωνο στην εταιρία από όπου το βρήκε ο φίλος loic αλλά δεν απαντάνε. Κρίνοντας από τις μηδενικές τιμές στο site τους μαλλον εχουν κλείσει... Έχει κάποιος ιδέα που μπορώ να το βρω;;; Αν θα βάλεις SSD και αναλόγως το μοντέλο του φορητού δεν είναι και τόσο απαραίτητο το εν λόγο εξάρτημα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Παιρνεις λιγο...χαρτονι και το διπλωνεις: οσο χρειαζεται ωστε να το τοποθετησεις στο κενο και να συγκρατησει το δισκο. Σε ssd ανησυχεις και λιγοτερο, μολονοτι και μηχανικοι δισκοι μπορουν να τοποθετηθουν προσεκτικα ετσι (διχως προβληματα) 😀
stregas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ το πρόβλημα του κενού δύο χιλιοστών το κάλυψα ουσιαστικά μαγκώνοντας το σελοφάν που ήταν τυλιγμένος ο ssd (μάλλον αντιπυρικό μου φάνηκε) ανάμεσα στο καπάκι και τον ssd. Πέντε χρόνια δεν έχει κάνει κιχ. Ούτε bracket ούτε candy ούτε τίποτα. Απλή Greek πατέντα... Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από stregas
iPnos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά θέλω να αποφύγω την πατέντα 😀 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα