aristein Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, Σκέφτομαι να αγοράσω μια νέα τηλεόραση και έχω καταλήξει σε αυτές τις 2. Ψάχνοντας στο νετ βρήκα διάφορα reviews αλλά θα εκτιμούσα την άποψη από κάποιους που έχουν ήδη στην κατοχή τους κάποια από αυτές. Τα σημεία που θα ήθελα να σχολιαστούν είναι: Αν όντως η sony έχει τόσο κακό Software όσο διάβασα σε μερικά sites (boot up time, μεγάλο lag) και ειδικά στην αναπαραγωγή ταινιών άπό φλασάκι που με ενδιαφέρει πολύ, καθώς είδα κάτι απίστευτους χρόνους φόρτωσης των αρχείων. Σύγκριση του motion blur σε games και στις 2 TV, καθώς η samsung έχει πάρει πολύ κακές κριτικές σε αυτόν τον τομέα. Οποιαδήποτε άλλα θετικά/αρνητικά σχόλια είναι ευπρόσδεκτα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2014 από aristein Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Kαλημέρα, Έχω εδώ και κάτι μήνες την Sony αλλά στις 48 ίντσες. Aπο άποψη ποιότητας εικόνας σκίζει. Τώρα όσον αφορά το boot up time έχει ένα θέμα. Συγκεκριμένα απο τη στιγμή που θα την ενεργοποιήσεις θέλει 30 δεύτερα για να "πάρει" μπρός. Δηλαδή για 30 δεύτερα πρέπει να περιμένεις για να αλλάξεις κανάλι ή να μπείς στο menu. Για αναπαραγωγή ταινιών απο φλασάκι δεν έχω ιδέα μιάς και συνδέω ασύρματα το λάπτοπ με την τηλεόραση για ταινίες σειρές και gaming. Θαμπάδα κινήσεων δεν διέκρινα στην Sony όταν έπαιζα fifa & κάποια άλλα games. Αν θέλεις μπορώ να τρέξω καμιά ταινία μέσω usb και να σου πω εντυπώσεις. Για μένα αν βλέπεις ποδόσφαιρο, ταινίες (8+GB) & παίζεις παιχνίδια αξίζει και με το παραπάνω η Sony. Tέτοια πλούσια χρώματα και ευκρίνεια δεν έχω συναντήσει σε τηλεόραση σε αυτό το ποσό. Καλό είναι να γυρίσεις τα καταστήματα και να ρίξεις μια ματιά στα εκθεσιακά μοντέλα. Γιατί τα γούστα και οι απαιτήσεις διαφέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristein Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Kαλημέρα, Έχω εδώ και κάτι μήνες την Sony αλλά στις 48 ίντσες. Aπο άποψη ποιότητας εικόνας σκίζει. Τώρα όσον αφορά το boot up time έχει ένα θέμα. Συγκεκριμένα απο τη στιγμή που θα την ενεργοποιήσεις θέλει 30 δεύτερα για να "πάρει" μπρός. Δηλαδή για 30 δεύτερα πρέπει να περιμένεις για να αλλάξεις κανάλι ή να μπείς στο menu. Για αναπαραγωγή ταινιών απο φλασάκι δεν έχω ιδέα μιάς και συνδέω ασύρματα το λάπτοπ με την τηλεόραση για ταινίες σειρές και gaming. Θαμπάδα κινήσεων δεν διέκρινα στην Sony όταν έπαιζα fifa & κάποια άλλα games. Αν θέλεις μπορώ να τρέξω καμιά ταινία μέσω usb και να σου πω εντυπώσεις. Για μένα αν βλέπεις ποδόσφαιρο, ταινίες (8+GB) & παίζεις παιχνίδια αξίζει και με το παραπάνω η Sony. Tέτοια πλούσια χρώματα και ευκρίνεια δεν έχω συναντήσει σε τηλεόραση σε αυτό το ποσό. Καλό είναι να γυρίσεις τα καταστήματα και να ρίξεις μια ματιά στα εκθεσιακά μοντέλα. Γιατί τα γούστα και οι απαιτήσεις διαφέρουν. Καλημέρα Dreyar και Ευχαριστώ για την απάντηση σου, Τελικά αγόρασα την Sumsung καθώς δεν ήθελα να ρισκάρω την περίπτωση του lag γιατί είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα με εκνεύριζε αρκετά στην καθημερινή χρήση. Μέχρι στιγμής όλα καλά με την TV και ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει σε κανένα game, αν και ως επί το πλείστον θα τη χρησιμοποιώ για ταινίες και σειρές από το USB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Καλορίζικη και καλές θεάσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα