Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα σας!  η εμπειρία μου με 8" samsung ήταν με το note 8.0 με το s pen  που ήμουν Full ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο tablet nοτε 8,0,και αυτό to tab 3 8,0 το είχα ως δεύτερο κατά προτίμηση στη σκέψη μου ίσως για επόμενη αγορά...(αν και βγήκε μετά το pro 8.4 οπότε...)

και διαπιστώνω ότι από τη στιγμή που σταμάτησε και στον skroutz η διάθεση του note 8.0 (απορώ γιατί αφού ήταν και ακόμα είναι επιτυχημένο μοντέλο) άρχισε να παίρνει ανοδική τιμή συνέχεια το απλό 8αρι tab 3 8,0".... (προφανώς θα αποσυρθεί και αυτό μάλλον ε?)

Το είχα είδα πρίν λίγο καιρό και στα 130€(ευρωπαικό) (το μετάνιωσα που δε το πήρα,που να φανταστώ την πορεία του στη τιμή μετέπειτα) και βλέπω ότι συνεχώς ανεβαίνει ανεβαίνει...σήμερα έφτασε η κατώτερη τιμή του στο sktroutz  196-200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσείς τι γνώμη έχετε για όλα αυτά?  την πήρε "την αξία του" επειδή αποσύρθηκε από την αγορά το note 8.0 ? 

απορία μου είναι αυτό και απορία μου είναι γιατί "εξαφανίστηκε" το πολύ καλό note 8.0 (να έβγαζε άλλο μοντέλο η samsung 8" με s pen οκ... θα μου πείτε είναι μοντέλο του 2013 ε και?) λογικά θα εξαφανιστεί και το tab 3  8.0" σε λίγο καιρό θα μείνουν τα pro 8.4 και τα s8,4..... (πάντα μιλάω για 8αρια)

Σ.Σ  SAMSUNG βγάλεεεεεεεεε  tablet  8" - 8,4" με s pen με καλύτερη ανάλυση και ppi απo το καλό note 8.0"(ξέρετε τίποτα αν θα βγάλει 8" με s pen  το  2015 η samsung?

Επεξ/σία από Athens44
Δημοσ.

Χριστούγεννα έρχονται, οπότε:

α) ξεπούλησαν όσοι το είχαν φθηνά και έχουν μείνει μόνο πωλητές που το έχουν ακριβά...

β) κοιτάνε όλοι να βγάλουν τα σπασμένα της χρονιάς στην υγεία των ατόμων της τελευταίας στιγμής...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μάλλον έτσι όπως τα λες είναι! εγω πιστευω ομως  οτι έπαιξε ρόλο και οτι δε υπαρχει πια....το note 8.0 

Χριστούγεννα έρχονται, οπότε:

α) ξεπούλησαν όσοι το είχαν φθηνά και έχουν μείνει μόνο πωλητές που το έχουν ακριβά...

β) κοιτάνε όλοι να βγάλουν τα σπασμένα της χρονιάς στην υγεία των ατόμων της τελευταίας στιγμής...

Επεξ/σία από Athens44

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...