Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά, η ιστορία μου έχει ως εξής:

ήμουν συνδρομητής της HOL τον Αύγουστο. 
κάνω αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ (Γερμανός)
ο ΟΤΕ παίρνει ΑΜΕΣΑ τη γραμμή (μέσα σε 3 μέρες!!!)
με παίρνει η HOL και μου κάνει συμφέρουσα προσφορά, την δέχομαι (αφού με διαβεβαίωσαν ότι αν κάνω αίτηση υπαναχώρησης δεν έχω καμιά ποινή)
ξαναγυρίζω στην HOL (η όλη διαδικασία του πήγαινε-έλα κράτησε 9 μέρες)
στο μεταξύ μου "σκάει" λογαριασμός του ΟΤΕ που περιλαμβάνει τέλη μεταφοράς/ενεργοποίησης/πάγια 2 μηνών/διακοπή συμβολαίου της τάξης των 180€!
παίρνω το 13888 ζητάω εξηγήσεις, λέω για την υπαναχώρηση, μου λένε μην ανησυχείς θα σου έρθει επόμενος λογαριασμός και θα είναι μηδενικός.
μένω στην HOL 1 μήνα αλλά τα προβλήματα με τη σύνδεση είναι δυσεπίλυτα
αποφασίζω να ξαναπάω στον ΟΤΕ, όλα ολοκληρώνονται χωρίς προβλήματα ενώ και η HOL με αφήνει να φύγω (χωρίς ποινή) αφού δέχτηκαν ότι δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.
έρχεται ξανά λογαριασμός από ΟΤΕ, όλα καλά και νόμιμα, πληρώνω κανονικά.
ξαναέρχεται λογαριασμός από τον ΟΤΕ για τα 180€ και εμφανίζονται ανεξόφλητα...
μιλάω με το 13888 εξηγώ τι έχει συμβεί και τελικά μου λένε ότι δεν ισχύει η αίτηση υπαναχώρησης διότι η αρχική αίτηση είναι σε κατάστημα ενώ η υπαναχώρηση έγινε τηλεφωνικά στο 13888.

να σημειωθεί ότι πρόκειται για το ίδιο σταθερό!

τι ισχύει λοιπόν?

Δημοσ.

Μπούρδες...η ίδια εταιρία είναι μια χαρά ισχύει.

Όταν έκανες την αρχική αίτηση υπαναχώρησης σε ενημέρωσαν από το 13888 ότι θα πρέπει να πας σε κατάστημα?

Πάρε πάλι ,ζήτα να μιλήσεις με κάποιον υπέυθυνο και απείλησε τους με προστασία καταναλωτή,λέγοντας τους ότι θα έπρεπε να σε είχαν ενημερώσει αρχικά.Άλλωστε οι κλήσεις καταγράφονται...

Δημοσ.

όχι δεν με ενημέρωσαν και μάλιστα εγώ τους το είπα κιόλας, ότι αν κάνω υπαναχώρηση (όπως μου είπαν απο HOL) θα έχω θέμα?

"όχι" ήταν η απάντησή τους. Ότι να ναι, με έχουν πάρει 3 φορές από το 13888 και πρέπει να εξηγώ κάθε φορά την ίδια ιστορία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...