Προς το περιεχόμενο

ups mge 500 software?

sportteo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το mge 500 ups ellipse premium δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ ? ή δεν εχω το κατάλληλο software ?εγώ απλά το φόρτησα και επάνω του σύνδεσα το tower + οθόνη .Οταν ανοίγω τα xp στη επιλογή ενέργειας στον πίνακα ελένχου εχω τις εξείς ενδείξεις.1 κατασκευαστής κανένας μοντέλο κανένα 2. η υπηρεσία ups δεν λειτουργεί αυτή τη στιγμή.

Πρέπει να συνδέσω το ups με καποιο τρόπο με τόν tower (παράλληλα ή usb)? επίσης χθές στο ps magazine διάβασα σε ένα συγκριτικό test οτι τα ups συνοδεύονται απο software αλλα τη δικιά μου μάρκα δεν την είχε.Το προηγούμενο pc κάηκε απο τη δεη και έτσι αγόρασα το ups ,αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει γιατί είμαι μπερδεμένος.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας προκαταβολικά.Το site δεν λέει ξεκάθαρα αν και ποιό software εχει αλλα και το κατάστημα λέει οτι έτσι έρχεται το μηχάνημα απο την quest. :shock:

• Super Moderators
Δημοσ.

1. Τα MGE είναι από τα πολύ καλά UPS. Δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί το PC Magazine δεν τα είχε στο συγκριτικό τους (πιθανόν να μην έστειλε κομμάτια η αντιπροσωπεία - είναι η Schneider Hellas, με γραφεία στην Εθνική Οδό). Πάντως κι εμένα μου έκανε εντύπωση.

2. Δεν γνωρίζω το MGE 500 Ellipse Premium αλλά απ' ότι βλέπω στη σελίδα του Πλαισίου το UPS σου ΔΕΝ συνδέεται με τον υπολογιστή. Οπότε, φυσικά και δεν το 'βλέπει' το λειτουργικό... Και δεν χρειάζεσαι κανένα ειδικό software, λειτουργεί από μόνο του. Χώνεις tower, οθόνη επάνω και καθάρισες!

Δημοσ.

δηλαδή εγώ που έχω xp δεν γίνεται τίποτα?ειναι δυνατόν ?πέρσι το αγόρασα και τα xp είχαν 2 χρόνια ζωής.Πού να διαμαρτυρηθώ ?

Δημοσ.

Πριν διαμαρτυρηθείς πήγαινε στα services στο Control Panel-Administrative tools και δες μήπως το UPS service είναι disabled :wink:

Αν είναι, δε μπορεί να αναγνωρίσει ούτε το usb και φυσικά δεν ενεργοποιεί και το συνοδευτικό software ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...