Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,πρώτα απ'όλα ζητώ συγγνώμη για την άγνοια μου αλλά δεν ήξερα που αλλού να ζητήσω βοήθεια.¨Εχω ένα λάπτοπ της dell( ισχύει ακόμα η εγγύηση) στο οποίο έπεσε νερό πάνω στο πληκτρολόγιο.Έκανα τα απαραίτητα και το laptop δουλεύει μέχρι στιγμής κανονικά,απλά στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης υπάρχει ζημιά, είναι κάτι σαν μουτζούρα, δηλαδή φαίνεται αλλοιωμένα δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω.Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να το επιδιορθώσω? Αν όχι,έτσι και πάρω τηλέφωνο το service θα δεχτούν να κάνουν την επισκευή ή όχι?

Δημοσ.

Η dell έχει πολύ καλή υποστήριξη. Πάρε και ανέφερε το πρόβλημα, πολύ πιθανό την επόμενη μέρα να σου φέρουν νέα οθόνη!

Δημοσ.

Κοίτα ειναι λεπτό το ζήτημα αν η βλάβη ειναι απο το νερό και μετα απο έλεγχο το καταλάβουν λογικά δεν στο αλλάξουν μεσα στην εγγύηση σε αντίθετη περίπτωση που δεν ειναι λόγω νερού και οχι απο δικιά σου υπαιτιότητα θα στην αλλάξουν

Δημοσ.

Η dell έχει πολύ καλή υποστήριξη. Πάρε και ανέφερε το πρόβλημα, πολύ πιθανό την επόμενη μέρα να σου φέρουν νέα οθόνη!

και εγω αυτό σκέφτηκα απλά φοβήθηκα ότι μόλις τους πω πως έγινε η ζημιά  ότι οχι μόνο θα μου αρνηθούν την επισκεύη για αυτή τη ζημιά αλλά και για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον.

Κοίτα ειναι λεπτό το ζήτημα αν η βλάβη ειναι απο το νερό και μετα απο έλεγχο το καταλάβουν λογικά δεν στο αλλάξουν μεσα στην εγγύηση σε αντίθετη περίπτωση που δεν ειναι λόγω νερού και οχι απο δικιά σου υπαιτιότητα θα στην αλλάξουν

Κατάλαβα,η ζημιά σίγουρα προκλήθηκε απο το νερό πάντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...