Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχιν συγνωμη αν το θεμα μου δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια....

προχθες πηρα ενα blue ray player γιατι ηθελα να βλεπω και καμια ταινιουλα στο σαλονι..

αγορασα λοιπον σε μια προσφορα το samsung bd-f5100 (49e) και ενω εχω εφοδιαστει με τα απαραιτητα (coca cola, τσιπσ κλπ κλπ) και ενω η ταινια ειχε ξεκινησει (παρεπιπτωντος επαιζε απο usb) μου πεταει ενα μηνυμα και μου κοβει τον ηχο...!!!! το μηνυμα ηταν κατι για cinavia code 3 ... παραξενευτικα και εψαξα λιγο στο δικτυο να δω τι ειναι. καταλαβα πωσ ειναι ενα κλειδωμα για τις ταινιες ...και ειδα διαφορα site να προτεινουν τροπους για να ξεμπερδεψω απο το cinavia...αλλα μπα....καμια ακρη...

γνωριζεται κατι πανω σε αυτο και αν ναι τι μου προτεινετε να κανω...

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Για αυτόν τον λόγο δεν αγοράζει κανείς dvd/bluray με όνομα,πάρε εκεί μια κινεζιά και θα παίζει τα πάντα.

Προστασία αντιγραφής είναι και εκτός και αν παίζει κάνα firmware που να το σταματάει, ατύχησες.

• Like 1
Δημοσ.

Δύσκολα θα καταφέρεις κάτι, για να μην πω μάλλον τίποτα δεν θα καταφέρεις να κάνεις. Δεν μπορείς να ξεφορτωθείς το cinavia. Αν διάβασες πως δουλεύει θα κατάλαβες ότι ούτε με re-encode του ήχου δεν θα πετύχεις κάτι.

Οπότε ή θα επιστρέψεις το bd (αν το πήρες γι' αυτόν το λόγο) ή παίρνεις και ένα media player ή ξεχνάς τα τα rip, ιδίως από ταινίες sony.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Με asus o! play mini plus ξεπερναμε το προβλημα?

Εχω ενα home cinema  της Samsung που μου βγαζει ειτε cinavia, ειτε δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους ειτε δεν αναγνωριζει MKV

Οσο για την συνδεσμολογια με ενα HDMI το συνδεω στο Home cinema και αφηνω την συνδεση του HC με τηλεοραση οπως εχει?

Δημοσ.

Δεν το ξέρω το asus αλλά δεν νομίζω να είναι κλειδωμένο σε cinavia.

Για τη συνδεσμολογία, δεν κατάλαβα τι εννοείς. Το asus θα το συνδέσεις με hdmi στην τηλεόραση και αν θέλεις μπορείς να συνδέσεις την optical στο samsung για να περάσεις τον πολυκάναλο ήχο στα ηχεία. αλλιώς αφήνεις τον ήχο από την tv.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...