goldtrix Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα! εχω ενα προβλημα με την μητρικη asus m5a99x evo r2.0... βαζω σε λειτουργια τον υπολογιστη κ συνδεω το hdmi της οθονης στην εξοδο dvi της καρτας γραφικων και μετα απο κανα λεπτο μου μυρισε σαν καμμενο πλαστικο. η οθονη δεν εδειχνε εικονα κ στην μητρικη ειχε αναψει το λαμπακι της vga. η καρτα που εχω συνδεμενη ειναι η gtx450. επισης δοκιμασα να το συνδεσω κ σε αλλες υποδοχες της καρτας αλλα δεν αλλαξε τπτ το λαμπακι παρεμενε αναμμενο. τι θα μπορουσε να φταιει?
vagos456 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Έλεγξε τα καλώδια ρεύματος που πάνε στη κάρτα γραφικών. ( Από το τροφοδοτικό προς τη κάρτα )
SaFiS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Συμφωνα με το manual της μητρικης οταν αναβει οποιοδηποτε led το αντιστοιχο κομματι εχει προβλημα.Η καρτα εχει εξωτερικη τροφοδοσια?? Την ειχες κουμπωμενη?? Αν εχει και δεν ειχες κουμπωμενο βυσμα τροφοδοσιας στην καρτα γραφικων, πιθανοτατα τραβηξε πολλα watt απο την PCI-X και μπορει να εκανε ζημια ή μπορει απλα να εχει καει η καρτα γραφικων.Αλλο ενδεχομενο να εχει θεμα το τροφοδοτικο. Βγαλ'την απο πανω και δες αν ανοιγοντας το PC κανει ενα μακροσυρτο μπιπ (εφοσον υπαρχει speaker στο κουτι).Αν κανει σημαινει οτι δεν βρηκε καρτα γραφικων οποτε πιθανοτατα η μητρικη να ειναι ΟΚ.Αν συνεχιζει να αναβει το λαμπακι πιθανως εχει θεμα η μητρικη...
goldtrix Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 δεν εχω speaker οποτε δεν μπορωνα ακουσω τα μπιπ. οταν βγαζω απο πανω την καρτα γραφικων το κοκκινο λαμπακι συνεχιζει να ειναι αναμμενο... οταν λες εξωτερικη τροφοδοσια τι εννοεις? η καρτα ειναι συνδεμενη στο τροφοδοτικο με ενα καλωδιο που γραφει pci-e
SaFiS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, το καλωδιο που γραφει pci-e εννοω για εξωτερικη τροφοδοσια.Αφου δεν εχεις speaker επομενη δοκιμη θα ηταν ενα αλλο τροφοδοτικο.Μηπως το πλαστικο που σου μυρισε προερχεται απο εκει??
goldtrix Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 επισης παιδια μου αναψε κοκκινο κ τό boot device led.... δεν παιζει αλλο τροφοδοτικο... δεν ξερω αν μυρισε απο κει γιατι εκεινη την στιγμη εσβησε κ ενα αναμμενο κερακι που ειχα lol... οσο κοιταξα παντως δεν φαινεται τπτ λιωμενο πανω στην μητρικη
SaFiS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πιθανοτατα τροφοδοτικο.Μην το παιδευεις πολυ θα 'λεγα μην σου καψει τα παντα, αν οντως εχει θεμα...
goldtrix Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 μαλιστα... ευχαριστω πολυ για την βοηθεια... θα το παω αυριο να το δουν σε καποιο μαγαζι
goldtrix Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 το συγκεκριμενο θεμα το εβαλα για να εξυπηρετησω εναν φιλο γιατι εμεινε χωρις υπολογιστη μετα απο αυτο που εγινε με την μητρικη. ειναι ο χρηστης chris cs κ το συστημα του ειναι CASE: nzxt 630 phantom, MOBO: asus m5a99x evo R2.0, CPU: amd fx-8350, GPU: Asus r9 280x Matrix Platinum Edition, RAM: ballistix tactical tracer 2x4gb 1866Mhz, CPU COOLER: Zalman cnps12x, PSU: xfx 750watt, SSD:samsung 840 evo 120gb, HDD: WD 2.0 2T. επιπλεον πριν λιγο καιρο ειχε προβλημα κ με την καρτα γραφικων την οποια στειλαμε πισω στην γερμανια κ ακομα περιμενουμε. 1 χρονου υπολογιστης κ ηδη εβγαλε προβλημα η καρτα γραφικων κ η μητρικη. μεγαλη ταλαιπωρια αν αγοραζεις απο εξωτερικο τελικα... κ οσο για την asus δεν ξερω αλλα σιχαθηκε η ψυχη μας...
chris cs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 τελικα τα εφτυσε η gtx 450 κ η μητρικη ειναι οκ....παλι καλα!
goldtrix Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 να δοκιμασουμε να βαλουμε την gf6600 gt ή θα δημιουργηθει κανενα προβλημα? αυτη την καρτα εχουμε τωρα προχειρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα