tatshs Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 στο σπίτι μου κάθε δωμάτιο του έχει τη δική του πρίζα τηλεόρασης.με το αναλογικό σήμα που είχα και την βοήθεια ενός κεντρικού ενισχυτή όλα ήταν μια χαρά!ήρθε το ψηφιακό αγόρασα δυο αποκωδικοποιητες για τις δυο τηλεοράσεις που έχω και πάλι όλα μια χαρά!η πρίζα όμως στο σαλόνι είχε φθαρεί και θεώρησα κάλο να την αλλάξω και αρχισε το προβλημα μου.με τη νέα πρίζα που την πλήρωσα και καλά γιατί ήταν και ενισχυμένη έχασα τα μισά κανάλια που έπιανα σε αυτό το δωμάτιο ενώ στο άλλο δωμάτιο όλα έμειναν τα ίδια!το πάλεψα και το ξαναπάλεψα άλλα τίποτα!έβγαλα πρίζα απο αλλο δωματιο και δοκιμασα αλλα τιποτα!το περιεργο ειναι πως οταν κρατω με το χερι μου το καλώδιο της πριζας ενωμένο με το καλώδιο του αποκωδικοποιητη το σήμα είναι μια χαρά πιάνω ολα τα καναλια, αλλα οταν το αφηνω χανεται.καποια βοηθεια παρακαλω.
graphist83 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ενα καλωδιο στο τοιχο ειναι η δυο? Η πριζα που πηρες ειναι διελευσης η τερματικη? Αν ειναι διελευσης ποσα db αφηνει στο δικτυο?
tatshs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 εφταιγε τελικα η πριζα, ηταν legrand με αποτελεσμα να ριχνει κατα πολυ την ενταση του σηματος...τωρα ολα οκ ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα