drdedus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Περιμένω τοσορ καιρό για μια προσφορά σε 40-50 με αληθινά 100 και οχι απαραίτητα smart . Δεν την βάζουν πουθενα. Μάλλον σε ultra hd 50-55 με βλέπω να πηγαίνω τόσο που περιμενω δίνοντας 100-200 ευρωρ παραπάνω.
NiTroGen Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Hz ειναι η συχνοτητα σαρωσης.Η συχνοτητα σαρωσης του ρευματος δεν φτανει πανω απο 100Hz στην Ελλάδα.(για το εξωτερικο δεν γνωριζω, στην Ελλαδα σιγουρα).Αυτο μπορειτε να το ψαξετε η και να ρωτησετε σε Πλαισιο,Δουβρη κτλ.Οποτε δεν υπαρχει κανενα νοημα στο να δινει καποιος περισσοτερα χρηματα λογω περισσοτερων Hz,η να πιστευει οτι θα δει διαφορα αναμεσα σε 2 τηλεορασεις με ιδια χαρακτηριστικα αλλα με διαφορετικο αριθμο Hz. Αυτα εχω συμπερανει και μου εχουν πει σε μεγαλα καταστηματα πληροφορικης,μια και ψαχνω εξονυχιστικα πριν κανω μια τετοιου ειδους αγορα.Τωρα αμα κατι δεν στεκει η δεν ισχυει μπορειτε να με διορθωσετε. Όσοι σου το είπαν αυτό είναι παντελώς άσχετοι με τα στοιχειώδη! Δεν έχει καμία σχέση η συχνότητα του εναλλασσώμενου ρεύματος του δικτύου της ΔΕΗ με τη συχνότητα ανανέωσης ενός πάνελ. Το ρεύμα του δικτύου μετασχηματίζεται σε συνεχές στις ηλεκτρονικές συσκευές πριν χρησιμοποιηθεί. Και από εκεί και πέρα δεν έχει καν Hz! Επειδή είναι ίδια η μονάδα μέτρησης δε σημαίνει πως έχει σχέση το ένα μέγεθος με το άλλο! Αν ήταν έτσι, οι CPU θα είχαν κολλήσει στα 50Hz!!!!!! Να σου έλεγαν ότι το μέσο ανθρώπινο μάτι δε διακρίνει εύκολα τη διαφορά ανάμεσα σε 100 και 200Hz θα έλεγα πως έχουν μια βάση. Αλλά αυτό που σου είπαν πραγματικά είναι η τελευταία μεγάλη κοτσάνα του 2014! Καλή χρονιά! 5
mpokwsths Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Hz ειναι η συχνοτητα σαρωσης.Η συχνοτητα σαρωσης του ρευματος δεν φτανει πανω απο 100Hz στην Ελλάδα.(για το εξωτερικο δεν γνωριζω, στην Ελλαδα σιγουρα).Αυτο μπορειτε να το ψαξετε η και να ρωτησετε σε Πλαισιο,Δουβρη κτλ.Οποτε δεν υπαρχει κανενα νοημα στο να δινει καποιος περισσοτερα χρηματα λογω περισσοτερων Hz,η να πιστευει οτι θα δει διαφορα αναμεσα σε 2 τηλεορασεις με ιδια χαρακτηριστικα αλλα με διαφορετικο αριθμο Hz. Αυτα εχω συμπερανει και μου εχουν πει σε μεγαλα καταστηματα πληροφορικης,μια και ψαχνω εξονυχιστικα πριν κανω μια τετοιου ειδους αγορα.Τωρα αμα κατι δεν στεκει η δεν ισχυει μπορειτε να με διορθωσετε. Το πόστ της χρονιάς! Πλέον, και της προηγούμενης και της τρέχουσας χρονιάς. Απίθανο!!! 5
drdedus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εβαλε το mediamarkt μονο για σημερα το βραδυ μια 50αρα Samsung στα 599 και δειχνει καλη . Ειναι η UE50H6200AWXXH
mpregos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Hz ειναι η συχνοτητα σαρωσης.Η συχνοτητα σαρωσης του ρευματος δεν φτανει πανω απο 100Hz στην Ελλάδα.(για το εξωτερικο δεν γνωριζω, στην Ελλαδα σιγουρα).Αυτο μπορειτε να το ψαξετε η και να ρωτησετε σε Πλαισιο,Δουβρη κτλ.Οποτε δεν υπαρχει κανενα νοημα στο να δινει καποιος περισσοτερα χρηματα λογω περισσοτερων Hz,η να πιστευει οτι θα δει διαφορα αναμεσα σε 2 τηλεορασεις με ιδια χαρακτηριστικα αλλα με διαφορετικο αριθμο Hz. Αυτα εχω συμπερανει και μου εχουν πει σε μεγαλα καταστηματα πληροφορικης,μια και ψαχνω εξονυχιστικα πριν κανω μια τετοιου ειδους αγορα.Τωρα αμα κατι δεν στεκει η δεν ισχυει μπορειτε να με διορθωσετε. Τώρα φανερώθηκες.... ΠΑ.ΣΟ.Κ ψηφίζεις.. Έτσι;;;; 8
Dr.DrekoCX Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Χαχαχαχ.Διαβασα τι ειπατε και ρωτησα φυσικο! Ασε κοκκινισα!. 1
Tsints Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Επαναφέρω το θέμα, καθώς μετά από ερώτηση που δέχτηκα στο unboxing βίντεο, είπα να κάνω ένα συνοπτικό review της 50LB670VΣυνοπτικά λοιπόν οι εντυπώσεις μου παρακάτω: Ωραία εμφανισιακά, με μικρά περιθώρια γύρω από την οθόνη. Πολύ φυσικά χρώματα, απίστευτα φωτεινή, με ομαλή κίνηση και πολύ καλές γωνίες θέασης. Semi-gloss οθόνη που σημαίνει ότι αν έχεις ανοιχτά φώτα μπορεί να βγάζει αντανάκλαση στην τηλεόραση. Στις γωνίες της οθόνης σκουραίνει λίγο ο φωτισμός, κάτι σαν vignette εφέ, το οποίο γίνεται λίγο αντιληπτό κυρίως σε πολύ ανοιχτά χρώματα όπως στο άσπρο. Η δικιά μου παρουσιάζει φαινόμενα banding και clouding, που γίνονται περισσότερο αντιληπτά σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όταν γυρίζει η κάμερα, και σε μαύρη εικόνα αντίστοιχα (με το local dimming ενεργοποιημένο δεν φαίνεται εύκολα). Αν δεν δώσεις σημασία όμως, περνάει απαρατήρητο. Μπορεί να τύχεις και σε καλύτερο panel που να μην έχει τέτοια θέματα. Το μαύρο της δεν είναι πολύ καλό, αν και το local dimming 12 σημείων βοηθάει σε μερικές περιπτώσεις (θα ήθελα να σβήνουν περισσότερες σειρές από led ή κάθε led ξεχωριστά). Φοβερό το passive 3D της, η μετατροπή 2D-3D τίποτα το ιδιαίτερο. Ο ήχος της συμπαθητικός, έχει και ένα wooferάκι που δεν εντυπωσιάζει αλλά σίγουρα βοηθάει. Πολύ καλές οι smart λειτουργίες της, αν και θα την ήθελα λίγο πιο γρήγορη. Το smart remote είναι τέλειο. Καλό και το media player μέσω USB ή DLNA. Κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι όπως ακούγεται, δεν θα πάρει την αναβάθμιση σε WebOS 2.0 που θα φοράνε οι LG τηλεοράσεις του 2015. Γενικά είναι μια πολύ καλή τηλεόραση, κυρίως αν προτιμάς φυσικά χρώματα και μεγάλες γωνίες θέασης. Αν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή με την 650V, ίσως αξίζει να πας σε αυτήν. Tα μείον της 650V σε σχέση με την 670V είναι ότι είναι 500Hz αντί για 800Hz, έχει λίγο χειρότερο ήχο, διαφορετικό σχεδιασμό, δεν έχει local dimming και δεν έχει το smart remote.
tolinos11 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 <p>Επαναφέρω το θέμα, καθώς μετά από ερώτηση που δέχτηκα στο unboxing βίντεο, είπα να κάνω ένα συνοπτικό review της 50LB670V<br> Συνοπτικά λοιπόν οι εντυπώσεις μου παρακάτω:</p> <p> </p> <p>Ωραία εμφανισιακά, με μικρά περιθώρια γύρω από την οθόνη. Πολύ φυσικά χρώματα, απίστευτα φωτεινή, με ομαλή κίνηση και πολύ καλές γωνίες θέασης. Semi-gloss οθόνη που σημαίνει ότι αν έχεις ανοιχτά φώτα μπορεί να βγάζει αντανάκλαση στην τηλεόραση. Στις γωνίες της οθόνης σκουραίνει λίγο ο φωτισμός, κάτι σαν vignette εφέ, το οποίο γίνεται λίγο αντιληπτό κυρίως σε πολύ ανοιχτά χρώματα όπως στο άσπρο. Η δικιά μου παρουσιάζει φαινόμενα banding και clouding, που γίνονται περισσότερο αντιληπτά σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όταν γυρίζει η κάμερα, και σε μαύρη εικόνα αντίστοιχα (με το local dimming ενεργοποιημένο δεν φαίνεται εύκολα). Αν δεν δώσεις σημασία όμως, περνάει απαρατήρητο. Μπορεί να τύχεις και σε καλύτερο panel που να μην έχει τέτοια θέματα. Το μαύρο της δεν είναι πολύ καλό, αν και το local dimming 12 σημείων βοηθάει σε μερικές περιπτώσεις (θα ήθελα να σβήνουν περισσότερες σειρές από led ή κάθε led ξεχωριστά). Φοβερό το passive 3D της, η μετατροπή 2D-3D τίποτα το ιδιαίτερο. Ο ήχος της συμπαθητικός, έχει και ένα wooferάκι που δεν εντυπωσιάζει αλλά σίγουρα βοηθάει. Πολύ καλές οι smart λειτουργίες της, αν και θα την ήθελα λίγο πιο γρήγορη. Το smart remote είναι τέλειο. Καλό και το media player μέσω USB ή DLNA. Κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι όπως ακούγεται, δεν θα πάρει την αναβάθμιση σε WebOS 2.0 που θα φοράνε οι LG τηλεοράσεις του 2015.</p> <p> </p> <p>Γενικά είναι μια πολύ καλή τηλεόραση, κυρίως αν προτιμάς φυσικά χρώματα και μεγάλες γωνίες θέασης. Αν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή με την 650V, ίσως αξίζει να πας σε αυτήν. Tα μείον της 650V σε σχέση με την 670V είναι ότι είναι 500Hz αντί για 800Hz, έχει λίγο χειρότερο ήχο, διαφορετικό σχεδιασμό, δεν έχει local dimming και δεν έχει το smart remote.</p> Καλησπέρα..αγορασα την lg650v πριν ενα μηνα στην προσφορα της μεντια κ εχω μεινει πολυ ευχαριστιμενος αποτο mfv...ακομακοηχος τηςπου ειναι κατωτερος της 670 ειναι αρκετα καλος...κ με την προσφορα τουματζικ κοντρολ ειναι πολυ καληευκαιρια..
disqualified Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Όσοι σου το είπαν αυτό είναι παντελώς άσχετοι με τα στοιχειώδη! Δεν έχει καμία σχέση η συχνότητα του εναλλασσώμενου ρεύματος του δικτύου της ΔΕΗ με τη συχνότητα ανανέωσης ενός πάνελ. Το ρεύμα του δικτύου μετασχηματίζεται σε συνεχές στις ηλεκτρονικές συσκευές πριν χρησιμοποιηθεί. Και από εκεί και πέρα δεν έχει καν Hz! Επειδή είναι ίδια η μονάδα μέτρησης δε σημαίνει πως έχει σχέση το ένα μέγεθος με το άλλο! Αν ήταν έτσι, οι CPU θα είχαν κολλήσει στα 50Hz!!!!!! Να σου έλεγαν ότι το μέσο ανθρώπινο μάτι δε διακρίνει εύκολα τη διαφορά ανάμεσα σε 100 και 200Hz θα έλεγα πως έχουν μια βάση. Αλλά αυτό που σου είπαν πραγματικά είναι η τελευταία μεγάλη κοτσάνα του 2014! Καλή χρονιά! Αλλού μου έτυχε να μου παρουσίαζουν τα Hz των CMR, MCI...ως 400, 500 και 700άρι επεξεργαστή...Δεν ξέρω αν αυτά λέγονται επίτηδες ή από άγνοια, κάποιος άλλος το καλοκαίρι προσπαθούσε να με πείσει ότι οι LG δεν παίζουν mkv...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα