Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέες μειωμένες τιμές σε τηλεοράσεις LG

LG 47LB670V

You: 579€

Επόμενη τιμή στο Skroutz: 675€

LG 50LB650V + LG Magic Remote 

Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Media Markt: 599€

Επόμενη τιμή στο Skroutz (χωρίς το Remote): 697

Έχω την 50LB670V, την οποία είχα αγοράσει τον Αύγουστο σε προσφορά από τα Media Markt στα 849€.

Για τα λεφτά που έδωσα δεν ξέρω αν πραγματικά αξίζει, οι παραπάνω προτάσεις πάντως είναι σίγουρα value for money.

Ανέβαζω και ένα πρόχειρο βιντεάκι που είχα κάνει με ένα σύντομο unboxing της τηλεόρασης.

Επεξ/σία από Tsints
Δημοσ.

σκεφτομαι να παρω την LG 50LB650V ποσα πραγματικα hertz ειναι? αξιζει η να προτιμήσω την LG 47LB670V που εχει περισσοτερα hertz. επισης στα media εχουν προσφορα και την panasonic Panasonic 48 AS 640 E στα 599 ευρω και 1200 hertz. ποια να παρω εχω μπερδευτει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σκεφτομαι να παρω την LG 50LB650V ποσα πραγματικα hertz ειναι? αξιζει η να προτιμήσω την LG 47LB670V που εχει περισσοτερα hertz. επισης στα media εχουν προσφορα και την panasonic Panasonic 48 AS 640 E στα 599 ευρω και 1200 hertz. ποια να παρω εχω μπερδευτει

Επειδή το είχα ψάξει πολύ το θέμα πριν πάρω την 50LB670V, θα σου πω τις διαφορές μεταξύ LB650V και LB670V.

• H 650 είναι 500Hz με 100Hz Panel, ενώ η 670 είναι 700Hz με 200Hz Panel, μερικοί λένε ότι και αυτή έχει 100Hz panel, αλλά δεν ξέρω τι ισχύει σίγουρα. 
  • Η 670 έχει local dimming 12 σημείων το οποίο δεν είναι και τίποτα τρελό. Ας πούμε όταν εμφανίζονται οι υπότιτλοι, γύρω γύρω εμφανίζει μια ασπρίλα επειδή ανάβουν τα λαμπάκια που κανονικά είναι σβηστά για καλύτερο μαύρο. Γενικά μπορεί να δημιουργηθεί ένα ανομοιόμορφο αποτέλεσμα στην εικόνα όσον αφορά τον φωτισμό, ανάλογα με το τι βλέπεις. Βέβαια μπορείς να το απενεργοποιήσεις αν θες. Για πολύ σκοτεινές σκηνές όμως, μετράει.
  • Η 670 έχει επίσης καλύτερο ηχοσύστημα από την 650, με 2.1 ηχεία. Δεν τα έχω συγκρίνει με την 650 οπότε δεν ξέρω κατά πόσο καλύτερα είναι.
  • Η 670 έχει και το Magic Remote στη συσκευασία, ενώ στην 650 το αγοράζεις ξεχωριστά. Στην προσφορά του θέματος όμως, το δίνουν δώρο και στην 650.
  • Τέλος, έχουν διαφορετική βάση και η 670 έχει μικρότερα bezels περιμετρικά της οθόνης.

Οπότε, αφού η 50άρα 50LB650V έχει 599€ και η 47άρα 47LB670V έχει 579€, δες αν αξίζει να πας στις 3 παραπάνω ίντσες της 50άρας ή στα εξτρά χαρακτηριστικά της 47άρας. Για τα λεφτά τους και οι δύο είναι πολύ καλές.

Επεξ/σία από Tsints
  • Like 1
Δημοσ.

Η 650 και η 670 εχουν 100 mhz πραγματικα....

η μονη διαφορα που θα καταλαβεις ειναι οτι η 650 εχει περιθωριο γυρω απο την οθονη , ενω η 670 οχι...

και ενα απο τα βασικα ειναι το magic remote που στην 670 ειναι στανταρ ενω στην 650 δεν ειναι...

τα υπολοιπα δεν ειχα δει διαφορες.... εγω τελικα αγορασα την 730 γιατι την βρηκα προσφορα.... για την 670 πηγαινα!

Δημοσ.

Θεωρώ ότι μόνο όποιος έχει θέμα περιορισμένου χώρου ή απόστασης αξίζει να πάει στην 47άρα. Είναι τόσο ασήμαντες οι διαφορές υπέρ της 670 που μου μοιάζει καλύτερο deal η 50άρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Update 

Νέα χαμηλότερη τιμή για την LG 47LB670V, 569€ από euragora.gr (-14% από την επόμενη τιμή στο skroutz - 673€)

Τελευταίο κομμάτι της 50LB650V (χωρίς το Remote), διαθέσιμη στα 599€ στο bkstores.gr

Επόμενη τιμή στο Skroutz: 655€

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hz ειναι η συχνοτητα σαρωσης.Η συχνοτητα σαρωσης του ρευματος δεν φτανει πανω απο 100Hz στην Ελλάδα.(για το εξωτερικο δεν γνωριζω, στην Ελλαδα σιγουρα).Αυτο μπορειτε να το ψαξετε η και να ρωτησετε σε Πλαισιο,Δουβρη κτλ.Οποτε δεν υπαρχει κανενα νοημα στο να δινει καποιος περισσοτερα χρηματα λογω περισσοτερων Hz,η να πιστευει οτι θα δει διαφορα αναμεσα σε 2 τηλεορασεις με ιδια χαρακτηριστικα αλλα με διαφορετικο αριθμο Hz.

Αυτα εχω συμπερανει και μου εχουν πει σε μεγαλα καταστηματα πληροφορικης,μια και ψαχνω εξονυχιστικα πριν κανω μια τετοιου ειδους αγορα.Τωρα αμα κατι δεν στεκει η δεν ισχυει μπορειτε να με διορθωσετε.

Επεξ/σία από Dr.DrekoCX
  • Like 1
Δημοσ.

Μια και θα αγορασω καινουρια τηλεοραση στις επομενες μερες και το χω ψαξει αρκετα ας απαντησω σε μερικους οι οποιοι σκανε για τα Hz.

Hz ειναι η ανανεωση του ρευματος  ανα δευτερολεπτο.Η ανανεωση του ρευματος δεν φτανει πανω απο 100Hz στην Ελλάδα.(για το εξωτερικο δεν γνωριζω, στην Ελλαδα σιγουρα).Αυτο μπορειτε να το ψαξετε η και να ρωτησετε σε Πλαισιο,Δουβρη κτλ.Οποτε δεν υπαρχει κανενα νοημα στο να δινει καποιος περισσοτερα χρηματα λογω περισσοτερων Hz,η να πιστεβει οτι θα δει διαφορα αναμεσα σε 2 τηλεορασεις με ιδια χαρακτηριστικα αλλα με διαφορετικο αριθμο Hz.

Καμία σχέση?

• Like 2
Δημοσ.

Καμία σχέση?

δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου αλλα μου το ειπαν σε γνωστα καταστηματα πληροφορικης τεχνολογιας.τωρα αμα κατι δεν στεκει απο αυτα καποιος μπορει να το ψαξει περισσοτερο.Ανεφερα σε αυτο που εγραψα οτι καποιος μπορει να ρωτησει για να μαθει διοτι ουτε φυσικος ειμαι ουτε επιστημονας

Δημοσ.

Μια και θα αγορασω καινουρια τηλεοραση στις επομενες μερες και το χω ψαξει αρκετα ας απαντησω σε μερικους οι οποιοι σκανε για τα Hz.

Hz ειναι η ανανεωση του ρευματος  ανα δευτερολεπτο.Η ανανεωση του ρευματος δεν φτανει πανω απο 100Hz στην Ελλάδα.(για το εξωτερικο δεν γνωριζω, στην Ελλαδα σιγουρα).Αυτο μπορειτε να το ψαξετε η και να ρωτησετε σε Πλαισιο,Δουβρη κτλ.Οποτε δεν υπαρχει κανενα νοημα στο να δινει καποιος περισσοτερα χρηματα λογω περισσοτερων Hz,η να πιστεβει οτι θα δει διαφορα αναμεσα σε 2 τηλεορασεις με ιδια χαρακτηριστικα αλλα με διαφορετικο αριθμο Hz.

ευτυχώς δηλαδή που το έχεις ψαξει το θέμα.

την είχα και εγώ την ίδια υποψία και για τους επεξεργαστές που μας πλασάρουν τόσα χρόνια.

Ghz και αηδίες. Όλοι στα 60 Hz τρέχουνε.

• Like 5
Δημοσ.

ευτυχώς δηλαδή που το έχεις ψαξει το θέμα.

την είχα και εγώ την ίδια υποψία και για τους επεξεργαστές που μας πλασάρουν τόσα χρόνια.

Ghz και αηδίες. Όλοι στα 60 Hz τρέχουνε.

αλλαξα το μηνυμα διοτι υπηρχε λαθος.για τους επεξεργαστες δεν ξερω τι παιζει αλλα ξερω οτι υπαρχουν φουσκωμενα νουμερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...