batman_gardiki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 το θέλω για την γυναίκα μου για ίντερνετ, αρκετή ομιλία και μηνύματα. επίσης θα ήθελα να είναι σε ιδιαίτερο χρώμα πχ χρυσό ή μοβ αν υπάρχει γκάμα επιλογών. τώρα στη μπαταρία, στη αρκετή ram με καλό επεξεργαστή και στην αξιοπρεπή κάμερα θέλω να δώσουμε βάση ώστε να αντέχει και να μην κολλάει. ευχαριστώ !!! υ.γ. είμαι ανοιχτός σε όλες τις αγορές και διαθέτω το πολύ 120 έως 150 ευρώ. ευχαριστώ!!!!
chios Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 www.vickmall.com/asus-zenfone-5-smartphone-intel-z2560-dual-core-android-4-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-screen.html Βγαίνει σε πολλά χρώματα.
batman_gardiki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 2gb/16gb ή καλύβομαι και με την 1gb/8gb;
papousss13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 για την γυναικα σου? πιστευω ενα ειναι το κινητο που θα πουλησει τρελα σε αυτη την κατηγορια... Site: nokia lumnia 630 dual sim
batman_gardiki Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 το zenfone 5 πολύ ανώτερο το βλέπω
Tragic! Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Το lumia έναντι του asus έχει 3 καλά 1ον Παρα πολυ καλη ποιοτητα κασκευης, αξιοπιστια Nokia, μηδενικές απαιτήσεις σε χαρντγουερ (δε νομίζω ή γυναικα βέβαια να γουσταρει Ρουτ, παραμετροποιησεις, γκειμινγκ αλλαγές ρομ κλπ γιατί το πράμα αλλάζει) 2ον Είναι απο Ελλάδα, δηλαδή εχεις εγγύηση, σε 2 μέρες σπίτι σου δεν ξεμενεις χωρίς κινητό σε περιπτωση σερβίς, βρίσκεις αξεσουάρ και ανταλλακτικά ευκολότερα κλπ κλπ κλπ 3ον σε νοκια απο χρωμα άλλο τίποτα, κατ' εμέ βέβαια το έχει γαμήσει λίγο το θέμα με το λαχανί, το καναρινί και το πορτοκαυλί αλλά για κοπελιές ειναι τζετ. Να σαι καλά και εύχομαι μια πολύ πολυ καλη αγορά.
haHa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δες και το moto g στα 145€ με αλλα 10€ για πισω καπακι μωβ χρωματιστο. Θα ειναι καπως ετσι: Ειναι μαλλον οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε αυτα τα χρηματα απο Ελλαδα σε οθονη, επιδοσεις,μπαταρια. Υστερει μονο σε καμερα.
Prospector8 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά αυτα που ζητάς εχει ακριβως τo moto G. Αλαγκαριστο, παει σφαιρα, βολικό σε μέγεθος, χρωματιστο με αλλες θηκες οπως ειπε και απο πανω, νομίζω ειναι ακριβώς οτι χρειαζεσαι. 1
batman_gardiki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 καταρχιν χρονια πολλα σε ολους για τις μερες. προτειμισα το Asus λογο RAM και χρυσου χρωματος που ειναι πιο "ντελικατο". ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα