Tragic! Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μα αφού λέμε βγάζει antutu 40k... Σαφώς γρηγορότερο το g3 από το g2... Δηλαδή με το ίδιο σκεπτικό το z3 compact που έχει το ίδιο antutu και οθόνη 720p τρέχει όπως το g3... Ξεκωλιστε από τα νούμερα... Άλλο benchmark, άλλο εμπειρία χρήσης... Σωστός. Off topic: Φίλε μου να μαστε καλά, χρόνια πολλά και εφτασες και τα 1000μηνυματα παρα 1 στο forum. Δώρο Χριστουγεννιάτικο απο μένα, ενα ελάχιστης αξίας αλλά αξιοπρεπεστατο δώρο. Σου χαρίζω βαθια συγκινημένος ενα συμβολικοτατο.. like !!! (Ξοδευτηκα ξέρω...)
Fine187 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά! Τελικά πήρα το G3 από το ortel σε χρυσό στα 340. Πολυ ευχαριστημένος πρώτες μέρες με το κινητό - μου αρέσει και το customization που δεν μας ειχε συνηθίσει τοσο η sony παλια! Aπλά μερικές σχετικές απορίες με την παραλαβή (το πήρα από το γραφείο τους στην Αθήνα) 1. Όπως μου έφερε το κουτί δεν ειδα κανά αυτοκολλητάκι (ασφαλείας) στο κουτί 2. Πριν πληρώσω δεν με άφησε να δω ούτε καν αν ανάβει το τηλέφωνο
GianniSM Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά! Τελικά πήρα το G3 από το ortel σε χρυσό στα 340. Πολυ ευχαριστημένος πρώτες μέρες με το κινητό - μου αρέσει και το customization που δεν μας ειχε συνηθίσει τοσο η sony παλια! Aπλά μερικές σχετικές απορίες με την παραλαβή (το πήρα από το γραφείο τους στην Αθήνα) 1. Όπως μου έφερε το κουτί δεν ειδα κανά αυτοκολλητάκι (ασφαλείας) στο κουτί 2. Πριν πληρώσω δεν με άφησε να δω ούτε καν αν ανάβει το τηλέφωνο Καλορίζικο. Εγώ το πήρα από το www.kdmobile.gr και ούτε σε μένα είχε ταινία ασφαλείας, αλλά επικοινωνώντας με την LG Hellas με βεβαίωσαν πως έχω κανονικά 2 χρόνια εγγύηση από την μέρα αγοράς. Υποθέτω πως αυτό αρκεί για ασφάλεια.
Fine187 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλορίζικο. Εγώ το πήρα από το www.kdmobile.gr και ούτε σε μένα είχε ταινία ασφαλείας, αλλά επικοινωνώντας με την LG Hellas με βεβαίωσαν πως έχω κανονικά 2 χρόνια εγγύηση από την μέρα αγοράς. Υποθέτω πως αυτό αρκεί για ασφάλεια. Ευχαριστώ φίλε! Για να δούμε πως θα παμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα