John-lamia Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα. εχω δει αυτο εδω http://www.e-shop.gr/htc-desire-510-4g-black-eng-p-TEL.007982 αλλα με προβληματιζει που λεει οτι εχει μονο αγγλικη γλωσσα. μπορει να παρει ελληνικά η θα πανε τζαμπα τα € ?
Grey Warden Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα. εχω δει αυτο εδω http://www.e-shop.gr/htc-desire-510-4g-black-eng-p-TEL.007982 αλλα με προβληματιζει που λεει οτι εχει μονο αγγλικη γλωσσα. μπορει να παρει ελληνικά η θα πανε τζαμπα τα € ? To βρίσκεις στα 145 ευρώ στο skroutz και ευρωπαϊκό που θα έχει κανονικά ελληνική γλώσσα. Ή εμμονη σου στο ledάκι και στην ελλειψη αυτου, καθιστά το λογισμικό του lag ανωτερο του αλλου άκρου. Ενδιαφέρουσα άποψη αλλά επέτρεψε μου να έχω διαφορετική καθώς κατ εμέ ή σύγκριση του να εχεις ενα σφαιρατο κινητό που πετάει έναντι ενος που σέρνεται (αλλά ναι, έχει το ledακι ξέχασα) είναι τουλαχιστον γελοιοδεστατη. Όλα τα λογισμικά έχουν ελλείψεις. Όπως όλα έχουν περιττά πράματα. Απλα ζυγιζεις τι θες και πως το θες και αποφασιζεις. Οποτε ο φίλος βασισμένος στην υποκειμενικότητα του θα αποφασίσει Lag Free vs Ledακι.. Και που είναι ξεπερασμένο το 930 παρακαλώ;;; (μην ξαναναφερεις το ledακι πλιζ, νισαφι πια..) Όταν συνειδητοποιήσεις ότι εμπειρία χρήσης δεν είναι μόνο η ταχύτητα και πως μιλάμε για ποσά άνω των 250 ευρώ, τα ξαναλέμε. Κλήσεις και μηνύματα κάνει και το 520 ταχύτατα με 220 ευρώ λιγότερα.
Tragic! Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 To βρίσκεις στα 145 ευρώ στο skroutz και ευρωπαϊκό που θα έχει κανονικά ελληνική γλώσσα. Όταν συνειδητοποιήσεις ότι εμπειρία χρήσης δεν είναι μόνο η ταχύτητα και πως μιλάμε για ποσά άνω των 250 ευρώ, τα ξαναλέμε. Κλήσεις και μηνύματα κάνει και το 520 ταχύτατα με 220 ευρώ λιγότερα. Ταχύτητα, ποιότητα κατασκευής, οθόνη, ευχρηστια, κάμερα, απλότητα, διαχρονικοτητα και αξιοπιστία. Το 930 τα έχει ολα. Κλήσεις και μηνύματα λέει ΤΙΙΙΙ ΛΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Μάλλον δεν εχεις πιάσει ποτε wp στα χέρια σου. Αμα βρεις κάποιο και το δουλέψεις όχι πολύ, κάνα δεκάλεπτο ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ τοτε εγώ θα είμαι εδώ να δω που θα αναθεωρήσεις. Μέχρι τοτε μην κραζεις και υποβαθμιζεις κάτι που δεν μπορείς στο απειροελαχιστο να κατανοησεις. Και για να μην αρχισεις τα δικά σου και εγώ απο android σου γράφω και το g3 κατα τη γνωμη μου είναι καλό κινητο 2
Grey Warden Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Ταχύτητα, ποιότητα κατασκευής, οθόνη, ευχρηστια, κάμερα, απλότητα, διαχρονικοτητα και αξιοπιστία. Το 930 τα έχει ολα. Κλήσεις και μηνύματα λέει ΤΙΙΙΙ ΛΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Μάλλον δεν εχεις πιάσει ποτε wp στα χέρια σου. Αμα βρεις κάποιο και το δουλέψεις όχι πολύ, κάνα δεκάλεπτο ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ τοτε εγώ θα είμαι εδώ να δω που θα αναθεωρήσεις. Μέχρι τοτε μην κραζεις και υποβαθμιζεις κάτι που δεν μπορείς στο απειροελαχιστο να κατανοησεις. Και για να μην αρχισεις τα δικά σου και εγώ απο android σου γράφω και το g3 κατα τη γνωμη μου είναι καλό κινητο Δύο κολλητούς φίλους έχω με 930 ο ένας και 920 ο άλλος. Μάλιστα το 920 το είχα χρησιμοποιήσει ως κύριο κινητό για 20 μέρες. Αν άφηνα το Note για wp θα ήταν σαν να επέστρεφα στην εποχή του λίθου. Πέρα από το ότι τώρα στο πέρασμα του 2015 (!) με την Denim θα μπει on/off για δεδομένα στην ελλειπή status bar των 4 θέσεων (!)- πού όταν είχα το 920 δεν υπήρχε καν status bar πριν τα 8.1-δεν μπορούσες να δεις με ακρίβεια ούτε το πόσες ώρες ήταν ανοιχτή η οθόνη. Τα κλασικά για το market που μοιάζει με παρακμιακό site πειρατικών εφαρμογών για android δεν χρειάζεται να τα προσθέσω... άλλωστε ακόμα και τώρα όποιος θέλει μπορεί να δει το windows store στον browser του και να συγκρίνει. Το μόνο που δικαιολογεί την αγορά του 930 είναι η κάμερα του η οποία δεν αποτελεί στοιχείο του λειτουργικού και εξαιτίας του τελευταίου έφτασε να πωλείται στη μισή τιμή το κινητό. (το μόνο καλό της μη αποδοχής του από μεγάλη μερίδα καταναλωτών)
Tragic! Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δύο κολλητούς φίλους έχω με 930 ο ένας και 920 ο άλλος. Μάλιστα το 920 το είχα χρησιμοποιήσει ως κύριο κινητό για 20 μέρες. Αν άφηνα το Note για wp θα ήταν σαν να επέστρεφα στην εποχή του λίθου. Πέρα από το ότι τώρα στο πέρασμα του 2015 (!) με την Denim θα μπει on/off για δεδομένα στην ελλειπή status bar των 4 θέσεων (!)- πού όταν είχα το 920 δεν υπήρχε καν status bar πριν τα 8.1-δεν μπορούσες να δεις με ακρίβεια ούτε το πόσες ώρες ήταν ανοιχτή η οθόνη. Τα κλασικά για το market που μοιάζει με παρακμιακό site πειρατικών εφαρμογών για android δεν χρειάζεται να τα προσθέσω... άλλωστε ακόμα και τώρα όποιος θέλει μπορεί να δει το windows store στον browser του και να συγκρίνει. Το μόνο που δικαιολογεί την αγορά του 930 είναι η κάμερα του η οποία δεν αποτελεί στοιχείο του λειτουργικού και εξαιτίας του τελευταίου έφτασε να πωλείται στη μισή τιμή το κινητό. (το μόνο καλό της μη αποδοχής του από μεγάλη μερίδα καταναλωτών) Ίδια τιμή έχει το note με το 920; Μήπως να συγκρίνουμε και το g3 με το Note 4? Πριν τα 8.1.. αν ηξερες τι λες (τα λες και δασκαλιστικα και παραστατικά, με τέτοιο ύφος 1000 καρδιναλίων λες και δεν καταλαβαίνω ότι δεν ξέρεις τι λες) απο 8 να πας σε 8.1 είναι σα να πας απο 2.1 σε L. Ναι το market για κάποιον που θέλει μούφα finger scanner για να μπερδευτεί ή μαμά του και να μην μπει στη σκέψη να πατήσει back και δει τις χιλιάδες τσοντες που έχει κατεβάσει δεν κανει. Ουτε επίσης για κάποιον που με την εφαρμογή"kante klanies" θέλει να τρομάζει τα παιδάκια. Για κάποιον που θέλει offline χάρτες (και όχι του playstore που σε στέλνει Καζακστάν για πλάκα) είναι ιδανικό. Μέχρι στιγμής μετα απο έρευνα ο μόνος που δεν το αποδέχεται είσαι εσύ.
Grey Warden Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Ίδια τιμή έχει το note με το 920; Μήπως να συγκρίνουμε και το g3 με το Note 4? Πριν τα 8.1.. αν ηξερες τι λες (τα λες και δασκαλιστικα και παραστατικά, με τέτοιο ύφος 1000 καρδιναλίων λες και δεν καταλαβαίνω ότι δεν ξέρεις τι λες) απο 8 να πας σε 8.1 είναι σα να πας απο 2.1 σε L. Ναι το market για κάποιον που θέλει μούφα finger scanner για να μπερδευτεί ή μαμά του και να μην μπει στη σκέψη να πατήσει back και δει τις χιλιάδες τσοντες που έχει κατεβάσει δεν κανει. Ουτε επίσης για κάποιον που με την εφαρμογή"kante klanies" θέλει να τρομάζει τα παιδάκια. Για κάποιον που θέλει offline χάρτες (και όχι του playstore που σε στέλνει Καζακστάν για πλάκα) είναι ιδανικό. Μέχρι στιγμής μετα απο έρευνα ο μόνος που δεν το αποδέχεται είσαι εσύ. Την τελευταία φορά που κοίταξα το κινητό μου είδα να έχει Here Maps που μπορούν πλέον να τους εγκαταστήσουν κανονικά όλοι οι χρήστες android. Αν πραγματικά πιστεύεις οτι η ποικιλία του google play περιορίζεται σε εφαρμογές κλανιών, τότε λυπάμαι που χάνεις όλη αυτή την μαγεία του να ανακαλύπτεις κάθε μέρα και κάτι καινούργιο. Τουλάχιστον δικαιολογεί την άποψη που έχεις για το android και μπορείς να είσαι ευχαριστημένος με ένα wp. Δεν έκανα σύγκριση ανάμεσα στο Note και στο 920 ως συσκευές αλλά στο λειτουργικό. Οι δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει μια δυνατή android συσκευή μέσα από την ποικιλία εφαρμογών περιορίζονται μόνο από τη φαντασία των προγραμματιστών προς το παρόν. Στα οικονομικά κινητά δεν σε νοιάζει το κάτι παραπάνω αλλά όταν πληρώνεις πολλά λεφτά αναζητάς το καλύτερο δυνατό. Αν λοιπόν κάποιος δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιεί το smartphone του μόνο ως φωτογραφική μηχανή δεν έχει κανένα λόγο να προτιμήσει το 930 ή οποιοδήποτε windows phone σε αυτή τη τιμή. Κοινή λογική.
Tragic! Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Το λειτουργικό win8 που λες οτι δοκιμασες όπως είναι μακράν καλύτερο των 7 έτσι είναι και μακράν χειροτερο των 8.1. Σου λεω ειναι σα να πας απο 2.2 σε 4.0 και απο 4.0 στο L. Το λειτουργικό ως προς την ταχύτητα μπορεί να κριθεί μονο αναμεσα σε ολοιδιες συσκευές πράγμα αδύνατον. Τώρα οι εφαρμογές με την άναβαθμιση πέρασαν τις 450.000 και δε λείπει σχεδόν τίποτα σημαντικό απο εφαρμογή. Το note είναι αναμφισβήτητα καταπληκτικό κινητό, smooth και αlagαριστο σε αντίθεση με το υπερκοστολογημενο g3 που προτεινες αρχικα (/εξού και το κοστος για τέτοιας χρονολογίας κινητό) Τωρα είναι καθαρά στην υποκειμενικότητα του καθενός ποιο λειτουργικό τον καλύπτει. Το android θέλει δυνατό hardware αλλά προσφέρει δυνατότητα παραμετροποιησεων και πληθώρα εφαρμογών (χρήσιμων και μη) Τα wp είναι free lag με ελάχιστες απαιτήσεις hardware, απλούστατο, πολύ κλειστό λειτουργικο και για κάποιους έχει λίγες εφαρμογές (υποκειμενικό) Το iOS είναι free lag και αυτό, επίσης ελάχιστες απαιτήσεις σε hardware, πολλές εφαρμογές αλλά θέλει jailbreak για να ξεφυγεις απ τους ηλιθιους περιορισμούς της apple και σαν λειτουργικό παει πακέτο με πανακριβη συσκευή (iPhone & iPad) Οποτε ναι, για σένα το 930 είναι μια μέτρια φωτογραφική με 5αρα οθόνη. Για μένα κάτι πολύ περισσότερο. Όπως και να το δεις, οποιοδήποτε android στα 2 άντε 2.5 ετων hardware ξεπερνιέται άνετα. Το μπουρδέλο το 520 κρατάει ακόμη
highpriest Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Κάτοχος wp τον τελευταίο ενάμισι χρόνο σε κινητό και αντροιντ σε τάμπλετ, θα πω ότι η αλήθεια είναι κάπου στην μέση των δύο πλευρών που ακούγονται παραπάνω για τα λειτουργικά. Τα WP δεν είναι τόσο χάλια όσο θέλουν κάποιοι να πιστεύουν, αλλά και το lag των android έχει μειωθεί κατά πολύ, ακόμη και στα mid range. Για το G2 που αναφέρεται παραπάνω και είναι high end android, φυσικά είναι αστείο να μιλάμε για lag. Αστείο όμως είναι να λέμε και για την κάμερα του lumia 930 ότι θα βγάζουν FB φωτογραφίες, άρα είναι άχρηστο. Όποιος έχει απαιτήσεις φωτογραφικές κυρίως, το 930 είναι στην πρώτη γραμμή προτιμήσεων. Τώρα για τις εφαρμογές, πάλι η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Εγώ ξεκίνησα με wp στα "πέτρινα χρόνια" που δεν έβρισκες εύκολα αυτό που έψαχνες. Πλέον υπάρχουν σχεδόν όλα όσα έχω ψάξει, αλλά υπάρχει ένα "αλλά". Κάποιες εφαρμογές είναι στην ουσία σε beta στάδιο σε σχέση με το android (και είναι λογικό). Ενα λειτουργικό του 3% δεν είναι θελκτικό για τους developers να κάτσουν να φτιάξουν τέλειες εφαρμογές. Επικεντρώνονται στο 80% της αγοράς. Πχ εγκατέστησα το ΒΒΜ στο αντροιντ της συζύγου και στο δικό μου Lumia. Ε, σε εμένα ήταν απελπισία. Το έβγαλα τελείως. Το Flipboard μια από τα ίδια. Όχι ότι είναι κακό, αλλά εντάξει, δεν είναι το γνωστό flipboard. Φυσικά όμως υπάρχουν άλλες εφαρμογές που δεν βρίσκω αντίστοιχα ποιοτικές σε android, όπως μια λογιστική εφαρμογή που έψαχνα και μέσα απο δεκάδες λύσεις στα δύο λειτουργικά, βρήκα την καλύτερη στα wp. Το θέμα είναι ότι τελικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν του κάνει το λειτουργικό των wp, χωρίς δοκιμή σε βάθος. Μια απλή χρήση ενός wp κινητού για 10-20 λεπτά δεν φτάνει. Από εκεί και πέρα σχετικά με το lag του android. Νομίζω πως οτιδήποτε με snapdragon 400 και πάνω και 1 GB ram και πάνω, δεν lagarei. Εξαίρεση ίσως κάποια samsung λόγω bloatware. Αρα απο 150 ευρώ και πάω αρχίζουν και τα android να είναι ανταγωνιστικά. Στις χαμηλότερες κατηγορίες τιμής προτείνω όχι απλά wp αλλά το 535 που θα έρθει σε λίγο. Οτι καλύτερο θα παίξει γύρω στο 100αρικο. Προσωπικά έχω μεγάλο ζόρι, μιας και δουλεύω και εκτιμάω και τα δύο λειτουργικά, για αυτό που είναι το καθένα. Πάνω που είχα αποφασίσει να ξαναγυρίσω στο android πήγε και έβγαλε η wind την προσφορά του 930 στα 299 ευρώ, και φτου και πάλι από την αρχή να αποφασίσω αν θα πάω στο G2 ή στο 930 (πριν το σκεφτόμουν για G2 Vs 730 και κέρδισε το G2, αλλά με το 930 σε αυτή την τιμή, άλλαξαν τα δεδομένα.) Ζόρικη απόφαση... 1
Tragic! Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά G3 άσπρο, μαύρο ή χρυσό; Μπλε και στη θάλασσα.. χεχε Titanium, μουρατο και premium.
GianniSM Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά G3 άσπρο, μαύρο ή χρυσό; Το Titanum grey είναι πανέμορφο. Το άσπρο δεν μου αρέσει, το χρυσό είναι αρκετά ωραίο. Ο άλλος λέει υπερκοστολογημένο το G3 στα 320Ε. WTF really!!
Tragic! Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ο άλλος λέει υπερκοστολογημένο το G3 στα 320Ε. WTF really!! Κατάρχην δεν είμαι ο άλλος. Κατα δεύτερον για αυτά που προσφέρει (άριστη οθόνη και πολύ καλες διαστάσεις αντε και καπως καμερα και ΜΟΝΟ) ναι είναι. Οι λίγο ακριβότερες ναυαρχίδες είναι πραγματικα Vfm. Συσκευή high end με επεξεργαστη του προπερσυ να σηκώσει QHD. Μακραν αργότερο σε σχέση με τον προγονο του G2 έλεος ρε φίλε Απαράδεκτο για LG.
GianniSM Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Κατάρχην δεν είμαι ο άλλος. Κατα δεύτερον για αυτά που προσφέρει (άριστη οθόνη και πολύ καλες διαστάσεις αντε και καπως καμερα και ΜΟΝΟ) ναι είναι. Οι λίγο ακριβότερες ναυαρχίδες είναι πραγματικα Vfm. Συσκευή high end με επεξεργαστη του προπερσυ να σηκώσει QHD. Μακραν αργότερο σε σχέση με τον προγονο του G2 έλεος ρε φίλε Απαράδεκτο για LG. Άιντε πάλι. Εκτός από το ΝΟΤΕ4 ΟΛΕΣ(805) οι άλλες ναυαρχίδες φοράνε τον 801. Με το lollipop είναι αρκετά πάνω από το G2 (λίγο πιο κάτω από S5)που δεν έχει card slot εκτός και αν έχεις το Κορεάτικο, η μπαταρία του είναι στα ίδια επίπεδα με S5 πιο κάτω από Ζ2/Ζ3. Έχεις επίσης την επιλογή για 3G ραμ που παραμένει φθηνότερο από τις άλλες ναυαρχίδες. Η εμφάνιση είναι υποκειμενικό θέμα, αλλά για μένα είναι ομορφότερο από τα άλλα. Δύσκολα θα βρεις μικρότερο τηλ στις 5.5 ίντζες. Αν δεν ξέρεις γιατί μιλάς μην μιλάς καθόλου
Tragic! Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Άιντε πάλι. Εκτός από το ΝΟΤΕ4 ΟΛΕΣ(805) οι άλλες ναυαρχίδες φοράνε τον 801. Με το lollipop είναι αρκετά πάνω από το G2 (λίγο πιο κάτω από S5)που δεν έχει card slot εκτός και αν έχεις το Κορεάτικο, η μπαταρία του είναι στα ίδια επίπεδα με S5 πιο κάτω από Ζ2/Ζ3. Έχεις επίσης την επιλογή για 3G ραμ που παραμένει φθηνότερο από τις άλλες ναυαρχίδες. Η εμφάνιση είναι υποκειμενικό θέμα, αλλά για μένα είναι ομορφότερο από τα άλλα. Δύσκολα θα βρεις μικρότερο τηλ στις 5.5 ίντζες. Αν δεν ξέρεις γιατί μιλάς μην μιλάς καθόλου Είσαι απιστευτος ρε μεγάλε. Σταματά να κανείς κύκλους γαμωτο. Το G2 είναι πιο γρήγορο απτό g3 και υποδεεστερο απτό note4 , το S5 και τα συναφή. Μάντεψε ποια έχουν 1η θέση και ποια τελευταια. Ο 800αρης του G2 παει νεράκι με 5,2 "ιντΖες" FHD Ο ελάχιστα πιο ισχυρός 801 του G3 δεν μπορεί να πετάει σαν το g2 με 5,5 "ιντΖες" QHD. Φαίνεται και στην αυτονομία άλλωστε. Κερδιζεις λιγα αλλά χάνεις πραγματικά την ουσία. Ειδες απλή λογική. Δεν ήθελε τόση σκέψη.
Fine187 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά... στο G3 θα πάω εγώ, πιστεύω μια χαρά θα μου είναι... αλλά στο σκρουτζ εχθες ειχε καταστηματα στα 325 - σημερα σχεδον ολα ειναι 345+ έτσι παίζεται - μια τις ανεβάζουν - μια της κατεβάζουν ή να βιαστω και να κλείσω μην ανέβουν κι αλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα