Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Main Memory 

• Supports four unbuffered DIMM of 1.8 Volt DDR2 DRAM
• Supports up to 8GB memory size.
• Supports dual channel DDR2 memory architecture.
• Supports DDR2 667/800 memory interface.

μηπως τις θελει 2-2 τις μνημες για να δουλεψει?επειδη λεει υποστηριζει dual channel.

καποιο αλλο προγραμμα περα απο το memtest υπαρχει?

Δημοσ.

αρκετα παλιο συστημα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει...οι ραμ πολυ αργες ετσι και αλλιως.

αλλα ναι σιγουρα θελει ραμ αν ειναι να το κρατησει.

σκεψου εχω στην δουλεια ενα  Α8/ 4gb ram 1866/ gts 450 1GB και τα ρουφαει και τα 4GB τις ραμ το λολ.

οχι πως εχω θεμα το παιζει πολυ καλα λαδι μπορω να πω...και ειναι σε 1080p

ο φιλος σου σε τι οθονη παιζει?

Δημοσ.

Εγω παντως προτεινω να τα παρει με σειρα προταιρεοτητας αν θελει να του βγει οικονομικα. 

Πολυ καλα κανατε και αρχισατε με τις μνημες... 1 gb ειναι απαραδεκτα για τα σημερινα standards. Tα 2gb ειναι κατα την γνωμη μου το minimum. Προτεινω να παει σε 4gb. (Οσο για την μνημη που δεν αναγνωριζεται, ξεκινα με ενα bios reset και αν δεν στρωσει κοιτα για κανενα bios update. Aπο οτι ειδα στο site της msi το τελευταιο bios update ηταν το 2010.)

Yστερα προτεινω να πρωχωρησει με καρτα γραφικων. Δεν ειναι αναγκη να δωσει πολλα για αυτη τη χρηση. Ακομα και μια πολυ απλη θα τον βολεψει. Το ιδανικο βεβαια θα ηταν να κινηθει σε 7770-7790-R7-250... αλλα αν ειναι εκτος budget ας παει σε κατωτερες. 

Τελος ας κοιταξει για καποιον φθηνο ssd και στο μακρυ μελλον αν δεν ειναι ευχαριστημενος ας ψαξει για  cpu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...