Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλημέρα ευχαριστώ για της απαντήσεις. Ναι την 970 gaming ήθελα να γράψω. Άρα τέλος και με την μητρική. Για κάρτα ήχου γύρω στα 100 εχω σκεφτεί την creative soundblaster z

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι χρήση έχεις σκοπό να κάνεις(και τι ηχεία έχεις;)για να δώσεις 100 ευρώ για κάρτα ήχου..Οι περισότερες μητρηκές πιστεύω οτι θα σε καλύψουν με την ενσοματωμένη κάρτα ήχου..

Δημοσ.

ταινίες , παχνίδια κυρίως και θέλω να το συνδεσω με το στερεοφωνικό που εχω στο σαλόνι ένα τεκνικς 5.1

ταινίες , παχνίδια κυρίως και θέλω να το συνδεσω με το στερεοφωνικό που εχω στο σαλόνι ένα τεκνικς 5.1

Δημοσ.

Η μητρική που σκοπεύεις να πάρεις θα συνδεθεί μια χαρά με το 5.1 σύστημα στο σαλόνι σου και δεν νομίζω οτι αξίζει να επενδύσεις αυτό το κατοστάρικο σε κάρτα ήχου,ειδικά χωρίς να δείς αν σε καλύπτει η ενσωματωμένη κάρτα.

Δημοσ.

σωστά δίκιο έχεις άσε γιατί νομίζω από την μανία μου τώρα που μπορώ θέλω να τα κάνω όλα χωρίς λόγο. Σαν σύστημα για καλό gaming μια χαρά δεν είναι

Δημοσ.

Ναι θα είσαι πολύ καλά,κάνε τις αλλάγές σε κάρτα γραφικών,ram και μητρική μιας και αγόρασες ήδη επεξεργαστή και πιστεύω οτι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...