Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το ποσό που διαθέτουμε: 

ii) Tη χρήση του υπολογιστή : ίντερνετ, παιχνιδια, πολλές ταινίες, λίγο photoshop.

(αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : Oχι

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: photoshop, Nero, office, mtorrent.

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Τώρα ειναι σε μια Lg 55 FHD 3D LB650V , Θα πάρω monitor https://www.skroutz.gr/s/5863314/LG-25UM55-P.htmlκατι τέτοιο σκέφτομαι δεν θέλω 23 ίντσες ποιά wide προτείνετε μέχρι 250 ευρώ για παιχνίδια και ταυτόχρονη εργασία σε δυο παράθυρα ?

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Oχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Είμαι αθήνα διαφορετικά μαγαζιά για να έχω τιμές σκρούτζ.

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Απο εμένα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? 8.1 και άμα βγει καμιά καλή προσφορά να τσιμπίσουμε τα 10

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού Οχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  Μικρο με τα στοκ προγράμματα .

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού Οχι δεν νομίζω

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: 

Το pc τώρα αποτελείτε απο.

Kουτί:  Zalman z11 plus 

GPU: AMD 7770 GHZ EDITION

CPU: AMD FX 6300

RAM: Corsair XMS3 4GB KIT DDR3-1600 (2x2GB)

HDD:Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ

PSU:Corsair Builder Series CX750 80Plus Bronze

MOBO: GA-970A-D3 (rev. 1.4)

DVD: Eνα lg απλό και ενα bluray lg αυτό LG CH12NS30

ψυκτρα  Zalman CNPS7X

Θέλω να πάρω την 290 tri-x εχω φάει σκαλωμα και να αλλαξω απο 6300 σε 8320 αξίζει ? θελω απο 4 γκικα να παω σε 8 η 16 αν και ειναι πιο ακριβα , και θελω να παρω εναν ssd 120 ή 256 μονο για τα windows αντε και κανα παιχνιδι. και κάτι ακομα θελω να παιζω ολα τα καινουργια παιχνιδια αν οχι ultra τουλαχιστον high στης ρυθμίσεις . Σκεφτόμουν και για αλλαγη μητρικης ποια ειναι η πιο πληρέστερη ; εχω κολήσει με της παρακατω αξιζουν ομως ; 

Asus Crosshair V Formula-Z αν αξιζει θα μαζεψω και θα την παρω 

MSI 970 Gaming ( πολυ μου αρεσει)

Gigabyte 990FXA-UD5

Θελω να εχω πολυ καλο ηχο επισης , επλιζω να με κρατησουν ολα αυτα 2-3 χρονια για ολα οσα θελω .

Ευχαριστω για τον χρόνο σας.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πανε σε R9 290 TRI-X και κανε λιγο τον 6300 o/c και θα εισαι ενταξη. αμα μπορεις σε gtx 970 οκ και ξανα κανε o/c αν μπορεις ομος να πας σε FX-8320 + GTX 970 γιατι ειναι και ακριβα αυτα στα 400-500€ βγαινουν αν μπορεις οκ...

edit------> ξεχασα :) +4GB αν μπορεις

δεν γραφεις το budget της αναβαθμησις δεν μπορουμε και να πουμε.

edit_2 ----> σορρυ που τα γραφω ενα ενα αλλα ετσι ειμαι :)

με R9 290 TRI-X ΚΑΙ GTX 970 και στα δυο θα τα παιζεις ultra παρε ssd 120gb αλλα αμα θες 256 οτι μπορεις να σηκοσης αλλα πες λιγο το budget για να σε βοηθησουμε.

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση. Για κάρτα γραφικών μαξ 300 ευρώ τώρα για τα αλλά να μην ξεπεράσουμε τα 150 με 200 βαριά για κάθε ένα από τα αλλά κομμάτια.

ευχαριστώ για την απάντηση. Για κάρτα γραφικών μαξ 300 ευρώ τώρα για τα αλλά να μην ξεπεράσουμε τα 150 με 200 βαριά για κάθε ένα από τα αλλά κομμάτια.

Δημοσ.

Ναι αξιζει απο 6300 σε 8320 (Δεδομενου οτι θα πουληθει και ο 6300 οποτε δεν θα παει χαμενος)

Αγοραζεις αλλα 8gb ραμ (ενα στικακι)

Εναν ssd

Και ειτε r9 290 ειτε gtx 970.Οτι πληρωσεις θα παρεις (αν και η 970 στα 400 που την πουλανε δεν αξιζει,οποτε αν την βρεις κανα 360αρι αξιζει)

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/5579878/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-WindForce-3X-OC-GV-N970WF3OC-4GD.html

gtx 970 = 360€ εδω αλλα θα κοψης απο ssd αλλιος

http://www.skroutz.gr/s/4347458/Sapphire-Radeon-R9-290-4GB-Tri-X-OC-UEFI-11227-00-40G.html

R9 290 TRI-X = 300€ + SSD 120GB = 360€ στην τιμη της GTX 970 και οπως ειπαι και ο Sakiz105 οτι δεινις παιρνεις παντος και η δυο καρτες ειναι okey και για HIGH/ULTRA αν πουλισης τον FX 6300 και παρεις FX 8320 συμφερει πολυ. + 8GB RAM και θα εισαι ενταξη.

Δημοσ.

ωραία άρα παίρνω την 290 και έναν ssd 120 να βάλω αλλά 8 και να γίνουν 12 η να πουλήσω της παλιές και να πάρω 16. Για μητρική τι λέτε

ωραία άρα παίρνω την 290 και έναν ssd 120 να βάλω αλλά 8 και να γίνουν 12 η να πουλήσω της παλιές και να πάρω 16. Για μητρική τι λέτε

Δημοσ.

οπα οπα οπα νομιζα θα της πουλισης της ραμ 2χ2γβ αν ειναι ετσι παρε 4GB για οικονομια και επενδισε τα αλλα 30-40 ευρο σε GTX 970

edit----> γιατι τα γραφης ολα διπλα?:)

Δημοσ.

έχει τόσο μεγάλη διαφορά η 970 με την 290?

στέλνω από ένα παλιό κινητό δεν ξέρω γιατί τα βγάζει έτσι

στέλνω από ένα παλιό κινητό δεν ξέρω γιατί τα βγάζει έτσι

Δημοσ.

δεν εχει τεραστια μην φανταστης αλλα 1)τι να τα κανεις τα 12-16gb ram για games,movies,internet,photoshop τα 8gb ειναι υπεραρκαιτα 2) θα εχεις καλητερες επιδοσης για κανα 7-10-14 fps εκει το βλεπω

Δημοσ.

εντάξει άρα και με την 290 είμαι οκ σε όλα. Για μητρική τι λες για της παραπάνω που γράφω? Οθόνη ?

τι bios εχεις? γιατι εδω γραφει η gigabyte οτι θελει "BIOS F11" o 8320 για οθονες δεν ξερω κατι να σου πο παντος να ειναι 1080p

θα σου πουνε καπιοι καλητερη για οθονη

edit-----> ξεχασα -_- το σιτε gigabyte

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=4306

Δημοσ.

Τρομερη η ud5 αλλα γιατι τετοια μητρικη? Σκοπευεις για τρελο o.c.?Αν σκοπευεις να αλλαξεις και επεξεργαστη και μητρικη σκεφτηκες την λυση του i5? 

Δημοσ.

οχι τρελο oc δεν σκεφτομαι περα απο τα στοκ απλα θελω ταχυτητα σε οτι και να θελω να κανω με το pc οχι σε intel δεν εχω σκεφτει κατι ειμαι λιγο φαν amd χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...