lambroukos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα.... έχω το εξής θεματάκι. Πρόκειται να δώσω το LG G3, και είμαι μεταξύ Note 4 και iPhone 6+ Problem is that; Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την LGαρα, απλά κάποιες φορές και κυρίως σε εφαρμογές μηνυμάτων (Fb Messenger, viber κτλ), όπως και στο άνοιγμα μερικών άλλω, τρώει κολληματάκια, καθυστερήσεις και λαγκς. ( έχω την έκδοση με 2GB ραμ). Με iphone παλιότερα (5, 5C) δεν είχα ποτέ αυτά τα θεματάκια αλλά εχουμε τα γνωστά άλλα. (μπαταρία, μικρές οθόνες even now, πολύς χώρος για τα κουμπάκια ότι αναφέρουμε κατα καιρούς με λίγα λόγια). Μου αρέσει το note 4 μα φοβάμαι μην έχω τα ίδια θέματα με G3. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει όχι για την επιλογή μου, αλλά αν αντιμετωπίζει τέτοια θέματα σε Note. Tι θα μου προτείνατε after all;
GianniSM Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Να περιμένεις να πάρεις το lollipop και αν ακόμα έχεις θέματα λαγκ το συζητάμε πάλι
lambroukos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Σωστή η απόψη σου, αλλα το LG το έχω συμφωνήσει πως θα το δώσω. ειναι πολύ καλά τα λεφτά για να αρνηθώ.
~mxls~ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Note 4. Δεν χωρα σύγκριση συνολικα ανάμεσα σ'αυτο και το G3. Δεν έχεις παρα να πάρεις στα χέρια σου ένα και να τεστάρεις ο ίδιος. 2
vrwmiaris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 επιασα ενα ν4 και κολλουσε λιγο ,προσεχε
AngelMobile93 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Και εγώ θα πρότεινα να περιμένεις την αναβάθμιση σε Android Lollipop. Γενικά η LG πλέον "φροντίζει" αρκετά τα (όποια) ψιλοθεματάκια στα κινητά της και με τις αναβαθμίσεις του λογισμικού διορθώνονται συνήθως, αν όχι πάντα. Χρήστης LG G2
Hyphen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 επιασα ενα ν4 και κολλουσε λιγο ,προσεχε μηπως η ultra hd δεν ειναι ακομα ετοιμες να λειτουργουν σωστα σε αυτα τα σπεκς??? εγω με νοτε 3 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος δεν μου εχει δειξει σημαδια λαγκ παει λαδι!
mwiec Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 με νοτε 2 ημουνα ο χαρουμενοτερος και βαλε , εδω και 3 μερεσ με το @$#-G3 εχει κολισει 25 φορεσ. ΝΟΤΕ 4 και ξερο ΠΣομι
Grey Warden Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Πρέπει να εξηγήσουμε λίγο τι εννοούμε κόλλημα. Πχ στο Note 4 και γενικά σε Samsung (και όχι μόνο) μπορεί να παρουσιαστεί ένας λόξυγγας στο scrolling στον τομέα εφαρμογών. Αν αντικαταστήσουμε τον Touchwiz με Nova τότε το smoothness είναι απίστευτο. Που σημαίνει οτι η συσκευή δεν κολλάει! Πείτε το και στους φίλους σας μπας και προχωρήσει λίγο ο ντουνιάς και αποφεύγουμε να διαβάζουμε για κινητά τούμπανα που κολλάνε και για πρόβλημα του android και άλλες γραφικότητες. 4
lambroukos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω ξεφυγαμε λίγο. Παιδια δεν ειμαι υπερβολικός, ειναι συγκεκριμένα τα ερωτήματα που θέτω. Στο G3 εχω προβλήματα με ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ που γενικά δεν είχα σε Iphone. Ρωτάω λοιπόν σε ενα Note 4 οι εφαρμογές παιζεί να τρέχουν καλύτερα; χωρίς Lags οπως (δυστυχως) παίζουν σε iPhones?To G3 ειναι σουπερ respect, αλλα στα λεφτά που μου το αγοράσουν δεν μπορώ να πω οχι. Μετά απλά θα χάσω λεφτά και ειμαι απο αυτούς που αλλάζουν συχνά κινητό
kataramenos32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω ξεφυγαμε λίγο. Παιδια δεν ειμαι υπερβολικός, ειναι συγκεκριμένα τα ερωτήματα που θέτω. Στο G3 εχω προβλήματα με ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ που γενικά δεν είχα σε Iphone. Ρωτάω λοιπόν σε ενα Note 4 οι εφαρμογές παιζεί να τρέχουν καλύτερα; χωρίς Lags οπως (δυστυχως) παίζουν σε iPhones? To G3 ειναι σουπερ respect, αλλα στα λεφτά που μου το αγοράσουν δεν μπορώ να πω οχι. Μετά απλά θα χάσω λεφτά και ειμαι απο αυτούς που αλλάζουν συχνά κινητό Παρε Note 4 με exynos και μη φοβου.Αν κολλανε οι εφαρμογες πολλες φορες δεν φταιει η συσκευη αλλα ο κακογραμενος κωδικας τους
vrwmiaris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 ειναι πολλα τα pixel αρη ,ιδωμεν με τους 64 μπιτ τι θα γινει,φυσικα ειναι υπερβολη ετσι οι qhd
mwiec Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Πρέπει να εξηγήσουμε λίγο τι εννοούμε κόλλημα. Πχ στο Note 4 και γενικά σε Samsung (και όχι μόνο) μπορεί να παρουσιαστεί ένας λόξυγγας στο scrolling στον τομέα εφαρμογών. Αν αντικαταστήσουμε τον Touchwiz με Nova τότε το smoothness είναι απίστευτο. Που σημαίνει οτι η συσκευή δεν κολλάει! Πείτε το και στους φίλους σας μπας και προχωρήσει λίγο ο ντουνιάς και αποφεύγουμε να διαβάζουμε για κινητά τούμπανα που κολλάνε και για πρόβλημα του android και άλλες γραφικότητες. πριν κανα μηνα θα συμφωνουσα αλλα το g3 μου κολαει αρκετές φορεσ (οχι στο scrolling) οταν αλλαζω wifi viva ΝΟΤΕ 4 !!!
basileias11 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 καλησπερα εχω ενα προβλημα στο iphone 6 μετα απο αλαγη οθονης μου εμφανιστικε error 53 και το οικονιδιο itunes γνωρηζει κανεις την ετεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα