Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου τον τελευταιο καιρο.Οταν τον ανοιγω,η οθονη παραμενει μαυρη ενω απο τα ηχεια ακουω κανονικα τα windows να ανοιγουν.Ωστοσο καποιες φορες ανοιγει ο υπολογιστης κανονικα και καποιες αλλες μου δειχνει το λογοτυπο turbo x στην οθονη οταν παει να ανοιξει αλλα γινεται μαυρη πολυ γρηγορα και παραμενει ετσι.Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε φταει η καρτα γραφικων καθως δοκιμασα και με αλλη.Ποιο λετε να ειναι το προβλημα; Της μητρικης;

Δημοσ.

λοιπον.οθονη,καρτα γραφικων,ραμ,δεν φταινε τα δοκιμασα.Ή η μητρικη τα χει παιξει η ο επεξεργαστης.Σημερα για παραδειγμα τον ανοιγω,ανοιγε μια χαρα και τον ξανακλινα πολλες φορες μεχρι να μου εμφανισει το προβλημα...δεν μου το εμφανιζε οποτε εκανα κιαλλες δοκιμες και εβγαλα τον επεξεργαστη να τον δω.ειχε καει σχεδον η παστα του.τον ξαναβαζω και μετα δεν ανοιγε ο υπολογιστης.μαυρη οθονη.το δοκιμασα καμποσες φορες αλλα δεν εφτιαχνε.μετα βγαζω τη καρτα γραφικων και ανοιγει.κατι τα χει παιξει λογικα η μητρικη.η καρτα δεν φταει σιγουρα γιατι 1ον καποιες φορες ανοιγει και με την καρτα και 2ον εχω δοκιμασει αλλη καρτα και δεν ανοιγε και παλι.

Δημοσ.

το τροφοδοτικο ειναι iso-p500spp το οποιο μερικες φορες οταν ανοιγει κανει θορυβο ο ανεμιστηρας του και αργοτερα φτιαχνει.Αλλα καποιες δεν κανει καν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...