Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου δώσαν ένα λάπτοπ HP Pavilion dv5000. Είχε xp και του πέρασα 7αρια. Απο τότε δεν λειτουργεί ο ήχος. Έψαξα για drivers παντού αλλά κάθε φορά που προσπαθούσα να κάνω εγκατάσταση μου έλεγε οτι δεν βρέθηκε συσκευή.

Το Everest ultimate μου γράφει για συσκευή Device Description Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [A-1]

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει μήπως?

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε, 

Για το συγκεκριμενο μοντελο η hp δεν εχει βγαλει drivers για windows 7 με μια ματια που εριξα αλλα ειδα οτι καποιοι που ειχαν παρομοιο προβλημα εγκατεστησαν τα drivers  ηχου για vista και δουλεψαν κανονικα.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=2093&lc=en&cc=us&dlc=en&sw_lang=&product=499849#N189

Δημοσ.

Κατ αρχήν ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

Απ ότι καταλαβαίνω όμως δεν τίθεται θέμα driver. Drivers βρίσκω αλλά είναι σαν να μην υπάρχει κάρτα ήχου για να τους εγκαταστήσω.

Ούτε απο την Realtek ούτε με το Easy driver έγινε κάτι ούτε με τους drivers για Vista.

Όλα λειτουργούν κανονικά εκτός απο τον ήχο και το Card Reader. Το δεύτερο ούτε που με απασχολεί αλλά ο ήχος;; Ο ήχος;;

Δημοσ.

Στη διαχείριση συσκευών, στην κάρτα ήχου έχει :shifty: . Πάτησα ενημέρωση προγράμματος οδήγησης και δεν μπορεί να κάνει update. Πάτησα απενεργοποίηση και μετά από 2 λεπτά ενεργοποίηση και πάλι τίποτα. Έκανα κατάργηση συσκευής και ξανά εγκατάσταση αλλά πάλι τίποτα. Κατέβασα πρόγραμμα της Intel που βρίσκει αυτόματα drivers και αυτό δεν έκανε τίποτα. Κατέβασα 2 προγράμματα εύρεσης drivers και αυτά δεν κάναν τίποτα. Μπήκα στο site της HP και έψαξα και εκεί, τίποτα. Επέλεξα να κάνει η HP μόνη της scan και δεν μπορούσε. Αν δε μπορούμε κι εδώ να βρούμε λύση, τότε μόνο 3 επιλογές μου μένουν. 1) Σφυρί - Καλέμι :devil: . 2) Εξωτερική κάρτα ήχου ( θα δουλέψει άραγε;) 3) Επανεγκατάσταση των xp κι ας μην έχουν υποστήριξη.  :fear:

Δημοσ.

τσεκαρε μηπως απο το bios ειναι απενεργοποιημενα (σπανιο αλλα δες το..)

και τα δυο που ψαχνεις αλλιως συνεχισε οπως προτεινανε και τα παιδια παραπανω.. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...