Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πληροφοριες για τη σειρα http://www.imdb.com/title/tt3514324/ ΠΛηροφοριες για τον Walter O Brien! http://en.wikipedia.org/wiki/Walter_O%27Brien την παρακολουθει κανεις η μονο εγω καιγομαι?? Την βρισκω αρκετα καλη σειρα και μαρεσει πολυ το νερτ στοιχειο!! κανεις αλλος καμενος εδω μεσΑ?
Speculoos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μου άρεσε πολύ ο πιλότος αλλά μετά είχε σταθερά πτωτική τάση. Δεν είναι απλά procedural του συρμού, είναι procedural άλλης δεκαετίας. Ειδικά κάτι επεισόδια με πεζοναύτες, Βοσνίες ή το τελευταίο το χριστουγεννιάτικο ήταν για κλάμματα. Θα είχε μεγαλύτερο potential αν χτίζανε τους χαρακτήρες (αν και με την McPhee τι ακριβώς να κάνεις, απλά την έχουν να δείχνει τα girl next door μπούτια της), ή αν υπήρχε ένα back story της προκοπής. Απλά το nerdy στοιχείο υπάρχει για να δικαιολογεί την ύπαρξη της σειράς και τίποτα παραπάνω. Στην τελική πρόκειται για σειρά που ξεχνιέται πολύ εύκολα και προτείνεται μόνο σε κοινό που ζητά κάτι χωρίς βάθος και νοσταλγεί την τηλεόραση των 90s.
georgeadams Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Είδα τα πρώτα 3 (αν θυμάμαι καλά) επεισόδια και το σταμάτησα. Πέρα από τα άλλα προβλήματα που αναφέρθηκαν, το "nerd" στοιχείο είναι απλά γελοίο: - Download μέσω... καλωδίου ethernet σε κινούμενο αυτοκίνητο από αεροπλάνο που πετάει. - Routers που (πολύ βολικά για το σενάριο) κρατάνε backup από οοοοοόλο το trafic που μεταφέρουν. Mα πόσα TB cache έχει αυτός ο router?
coffeex Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Το βλέπω όταν δεν έχω να δω κάτι άλλο. Ο Site: Walter O'Brien είναι και παραγωγός της σειράς, γενικά ο τύπος πρέπει να είναι πολύ εγωιστής και η κριτική που του ασκήθηκε από ανθρώπους του «χώρου» ήταν σκληρή όταν έμαθαν για την σειρά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 νταξει τωρα περι μη ρεαλιστικων καταστασεων πλεον σε σειρες ,τις εχω συνηθισει οποτε δεν το σκεφτομαι καν!!
georgeadams Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 νταξει τωρα περι μη ρεαλιστικων καταστασεων πλεον σε σειρες ,τις εχω συνηθισει οποτε δεν το σκεφτομαι καν!!Σίγουρα. Απλά όταν το πασάρουν ως "εμπνευσμένο από πραγματικά πρόσωπα και ιστορίες", τότε περιμένω να έχει μικρή έστω σχέση με την πραγματικότητα και να μην είναι εντελώς κουκουρούκου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ναι λενε οτι ειναι εμπνευσμενο οχι οτι ειναι ακριβως ή ιδια ιστορια. Πχ αλλο το να λενε εμπνευσμενο σε πραγματικη ιστορια και αλλο να λενε οτι ειναι αληθινη ιστορια! Το δευτερο σημαινει οτι ειναι η ιστορια ακριβως το πρωτο οτι εχουν παρει την ιστορια και τις εχουν βαλει και εξτρα πραγματα και την εχουν προσαρμοησει στα δεδομενα της τηλεορασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα