Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω έχω καταλήξει στο Xiaomi Redmi Note με τα 2gb ram και τον octacore επεξεργαστη.. Τι λετε;

Μπορώ να μην συμφωνήσω το ίδιο έχω.
Δημοσ.

το έχω και εγώ (από vickmall) απίστευτο κινητό πραγματικά τσουλάει σαν το νερό στο αυλάκι, δεν κολλάει πουθενά . Για μένα το μόνο θεματάκι είναι ότι έχουμε ξεμείνει με την miui v5 ενώ σχεδόν όλες οι άλλες συσκευές την xiaomi έχουν πάει ήδη σε kitkat (ο octacore είναι mediatek και όχι snapdragon βλέπεις). Από την άλλη όμως έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα με βάση το οποίο μέχρι το τέλος του χρόνου θα την έχουμε πάρει και μεις, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη του ο πρόεδρός της είπε ότι την άνοιξη θα πάρουν όλες οι συσκευές lollipop, θα δείξει.... .

Γενικά πάντως το έχω 1 μήνα και δεν έχει κολλήσει πουθενά, αν δεν σε ενοχλεί λοιπόν το μέγεθος αλλά  και το θέμα με την miui (ώστε να κοιτάξεις και την 4G έκδοση που έχει ήδη Kitkat (με τα προβληματάκια της μέχρι στιγμής)) για μένα αξίζει με τα χίλια !

Δημοσ.

Και εγώ από vickmall.com το πήρα την περίοδο που είχε 155€ απίστευτο τηλέφωνο.

Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα πάρουμε και ν6 υπομονή

Δημοσ.

Το μονο που με σταματά παιδιά είναι η μη ύπαρξη αντιπροσωπείας εδώ στην Ελλαδιτσα οποτε αν τύχει πρόβλημα πρεπει να γυρνάει Κίνα.. Όσο για τα υπολοιπα, το έχω ηδη ερωτευτεί πριν το γνωρίσω απο κοντά!

Δημοσ.

Και αυτά που έχουν από ότι διαβάζω σε άλλο θέμα 3 μήνες χωρίς κινητό είναι ο φίλος.

Πιο γρήγορα θα πάει και θα έρθει στην Κίνα, μην το φοβάσαι καθόλου προχωρά στην αγορά και σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το moto g εχει καλυτερη καρτα γραφικων εγγυηση και η qualcomm δινει drivers σε αντιθεση με την mediatek.

Επεξ/σία από Προβατα
Δημοσ.

Η Mediatek φέτος έδωσε drivers και πολλά κινητά μη επώνυμων  εταιρειών κιόλας (όχι δηλαδή οι 4-5 μεγάλοι κινεζοι) ήρθαν αρχικά με jellybean και αναβαθμίστηκαν στην πορεία σε kitkat

Δημοσ.

out of stock το redmi note σε ολα τα μεγαλα κινεζομαγαζα, και απ'οτι λενε δεν ξερουν ποτε θα ερθει.. Μαλλον παμε στο moto g γιατι ο αντιπαλος δεν εμφανιστηκε ποτε στο γηπεδο..

Δημοσ.

Το f1 θα με εψηνε ισως αλλα κολλαω παλι στο coolpad.. Μου ακουγεται σαν μαρκα του Carrefour που βγαζει τοστιερες και βραστηρες..

edit: Τι λετε γι αυτο; http://www.vickmall.com/lenovo-k910-vibe-z-smartphone-2gb-ram-16gb-romsnapdragon-800-quad-core-2-2ghz-with-5-5-inch-fhd-screen.html

Απλως ξεφευγω λιγο απο budget και επισης δεν καταλαβαινω τη διαφορα μεταξυ K910 και K910e..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...