vrwmiaris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 εχω παρει ενα κινεζικο με τα ιδια χαρακτηριστηκα απο εναν μαυρο που ερχεται στο καφενειο που παιζει ξερη ο μπαμπας μου,10 ευρω με το αφησε,και ειναι μια χαρα με οτι προσφερει
evankouros Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 εχω παρει ενα κινεζικο με τα ιδια χαρακτηριστηκα απο εναν μαυρο που ερχεται στο καφενειο που παιζει ξερη ο μπαμπας μου,10 ευρω με το αφησε,και ειναι μια χαρα με οτι προσφερει Σωστός καρντάσι, αλλά πες στον πατέρα σου να παίζει Δηλωτή καλύτερα! Την Πρέφα την έχουν ξεχάσει όλοι, η δε Ξερή είναι πια μπανάλ... την παίζουν & τα προνήπια! 1
dimsymeon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ερώτηση για το εν λόγω -το πήρα κι εγώ από την προσφορά μετά από καυγά με το e-shop, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα: πως μπορεί κανένας να κάνει manual αποθήκευση σταθμών;;;; Δηλαδή να βάλω στη σειρά που θέλω τους σταθμούς που θέλω;;;;;
Errik Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δε νομιζω οτι γίνεται αυτό... Γενικα κανει τα παντα, αλλά τα κανει όλα τόσο λάθος...
barman_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 κριμα που δε το προλαβα,ειναι οτι πρεπει για ξυπνητηρι..το ηχειο του ειναι δυνατο?
anikologr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ πάντως που το πήρα δεν εντυπωσιάστηκα. Όποιος το θέλει το δίνω στην τιμή που το αγόρασα. Ιδανικά θα με βόλευε Πάτρα. P.M. me...
Errik Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 κριμα που δε το προλαβα,ειναι οτι πρεπει για ξυπνητηρι..το ηχειο του ειναι δυνατο? Για το μέγεθός του καλό είναι... Πάντως ακόμα και σαν ξυπνητήρι έχει τα ελατώματά του...
vrwmiaris Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 κριμα που δε το προλαβα,ειναι οτι πρεπει για ξυπνητηρι..το ηχειο του ειναι δυνατο? ρε εχιυν οι κινεζοι σε λεω 8 ευρα
DownUNDERground Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ενδιαφέρομαι... Λινκ; Εσύ το έχεις;
barman_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 ρε εχιυν οι κινεζοι σε λεω 8 ευρα δωσε λινκ του κινεζου-μαυρου 2
grigas Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Το αγόρασα από το προχθεσινό eshop specials αλλά φαίνεται να μη φορτίζει... Μπας και θέλει κάνα κόλπο η να το επιστρεψω την δευτέρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα