Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ήδη ένα Headset Turbo-X 7.1 όπου είναι ότι πιο άνετο έχω φορέσει και δεν πιστεύω να υπάρχει κάτι πιο άνετο από αυτό (χωρίς πλάκα) αλλά κλασσικά τα OEM προιόντα που προμηθεύεται το Πλαίσιο (τα οποία παρεπιπτόντως είναι τα ίδια της Natec και μιας εταιρίας Keep out) δεν περνούν από ποιοτικό έλεγχο και τα περισσότερα είναι ελλατωματικά όπως καλή ώρα αυτό που έχω ήδη (μετά από 4 αντικαταστάσεις) και αποφάσισα να μην ξανακάνω αντικατάσταση και να πάρω κάτι καλύτερο. 

Τι προτείνετε εσείς; Θέλω κάτι άνετο που να μην με κουράζει αν το φοράω 4+ ώρες πχ, να μην υπάρχουν παραμορφώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο, max 120€. Κατά προτίμηση από headsets που υπάρχουν στην Ελλάδα, αλλά αν υπάρχει κάτι καλό και από εξωτερικό προτείνετε το. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αυτο που θα σου πω δεν απανταει σε αυτο που ρωτησες αλλα θα το πω και αν συνεχισεις να θελεις 7.1 τοτε θα σου πω και headsets...

Το 7.1 στην ουσια ειναι stereo ακουστικα που με προγραμμα γινονται 7.1 δλδ ειναι virtual 7.1. Επειδη εχω και 2 ακουστικα ενα στερεο και ενα 360 surround sound (siberia v2 frost blue & creative 3D soundblaster Rage) η διαφορα σε 3D positioning ειναι αμελητεα γιατι ετσι οπως μπορεις να ξεχωρισεις ηχους στα 7.1 μπορεις και στο στερεο (αλλωστε ολα στερεο ειναι τα ακουστικα). Επισης μπορεις να βαλεις καποιο free software οπως αυτο της razer σε οποιαδηποτε ακουστικα και να τα κανεις virtual surround! Στο λεω και στο υπογραφω οτι το virtual 7.1 δεν ειναι και οτι καλυτερο βλεπεις! Τα surround sound ειναι καλα για ταινιες, στα games και τα στερεο εχουν πολυ καλο ηχο και καταλαβαινεις απο που ερχεται ο ηχος!

Δεδομενου ολα αυτα, σου προτεινω τα συγκεκριμενα ακουστικα:

http://www.skroutz.gr/s/5043529/Kingston-HyperX-Cloud-Headset.html?keyphrase=kingston+hyperx

Αυτα ψηφιστηκαν και καλυτερα gaming headset under 100$.  Μεσα εχει και δερματινα earcups και μαλλινα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...