GEOLAS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ............. ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΛΕΙΤΕΣ e-shops ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ. Model Cube U65/Talk 9X 3G TabletProcessor CPU: MediaTek MTK8392, Cortex A7 Octa Core 2.0 GHzGPU: Mali-450 700MHzOperation System Android 4.2RAM 2GB (DDR 3)ROM 32GB Nand Flash,supports external micro SD card up to 32GBScreen Size 9.7 InchScreen 9.7 inch Retina IPS OGS Capacitive Multi-touch Screen, Corning Gorilla Glass 2Retina, 2048 x 1536, 326PPI,=(ipad air screen)Resolution 2048 x 1536Display Retina IPS OGSVisible Angle 180°Camera Back VO 8.0 megapixel with Auto Focus and LED Flash, F2.0; Front 2.0 megapixelWi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n, supports Wi-Fi hotspotNetwork Single Simcard, Dual Standby2G: GSM 850/900/1800/1900 MHz3G: WCDMA 900/2100 MHzBluetooth 4 .0 with EDRMicro USB 2.0FM Yes. build-inGPS Yes. build-inHALL Support ,Yes.Gravity Sensor YesAndroid Market YesFlash Support Flash 11.1Earphone Interface 3.5mmEmail and Browser Yes, built inSpeaker: AACBattery: Li-ion Battery 10000 mAhSupport USB Charge, 5V 2000MA charger,10000mAh / 4.35VCube U65/Talk 9X 3G Tablet Work Time Up to 6~8 hoursEbook UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2…Video 1080P, AVI/MOV/MP4/RMVB/FLV/MKV…Music MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGGLanguage: English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Cestina, Dansk, Deutsch, Espanol, Filipino, French, Hrvatski, Italiano, Magyar, Nederlands, Polish, Portuguese, Romana, Suomi, Svenska, Vietnamese, Turkish, Greek, Russian, Hebrew, Arabic, Thai, Korean, Japanese, Simplified/Traditional ChineseOther Applications File Manager, OfficeSuite, Google Search, Task Manager, Browser, Gallery, Android Webkit, Clock, Calculator, Calendar, iReader, Gmail…Cube U65/Talk 9X 3G Tablet 237 * 170 * 7.5MMCube U65/Talk 9X 3G Tablet Weight 560 gCube U65/Talk 9X 3G Tablet Extend Port1 x 3.5mm Earphone port1 x TF card slot1 x Sim Card Slot1 x Micro USB portCube U65/Talk 9X 3G Tablet Package including1 x Cube U65/Talk 9X 3G Tablet Tablet PC1 x Charger1 x USB cable1 x User Manual Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2014 από GEOLAS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasileios1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 απο τα καλυτερα αυτη την στιγμη εαν ψαχνεις για ενα αρνητικο ειναι οτι δεν εχει hdmi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe_Black Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Φιλε μου μην το αγοράσεις για κανένα λόγο..εχω cube εδώ και καιρό...μεγάλη απάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Πάρε το άφοβα... Σε αυτά τα λεφτά αυτό και το Onda V989 είναι ότι καλύτερο υπάρχει και μάλιστα πολύ καλύτερα από επώνυμες πολύ ακριβότερες προτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe_Black Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 ...χαίρομαι οταν υπάρχουν αντίθετες γνώμες.... για του λόγου το αληθές δες οτι όλα τα tablets προέρχονται απο την ίδια εταιρία... ...και στην τελική δεν ''υποθέτω'' για κάτι... το έχω και μπορώ να εκφέρω γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το συγκεκριμένο έχεις??? Γιατί σε κάθε τοπικ που άνοιξε για την συγκεκριμένη μάρκα ΑΛΛΑ διαφορετικό μοντέλο, το ίδιο γράφεις δηλαδή τα έχεις όλα???....!!!! Εγώ λοιπόν έχω το 7χ ενώ το 9χ το έχω εγώ και άλλοι 3 γνωστοί μου και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Επίσης έχω ένα samsung tab 2 10,1 και τα άλλα παιδιά έχουν και ipad, samsung galaxy tab 3 και 4 και asus phonetab. Αυτά από μένα! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2015 από harris78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe_Black Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το συγκεκριμένο έχεις??? Γιατί σε κάθε τοπικ που άνοιξε για την συγκεκριμένη μάρκα ΑΛΛΑ διαφορετικό μοντέλο, το ίδιο γράφεις δηλαδή τα έχεις όλα???....!!!! Εγώ λοιπόν έχω το 7χ ενώ το 9χ το έχω εγώ και άλλοι 3 γνωστοί μου και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Επίσης έχω ένα samsung tab 2 10,1 και τα άλλα παιδιά έχουν και ipad, samsung galaxy tab 3 και 4 και asus phonetab. Αυτά από μένα! ...σεβόμενος την ιδιότητα που παραθέτεις στο προφίλ σου, αν και ο λόγος σου δεν συνάδει με αυτά, σου λέω ότι η εταιρία είναι αναξιόπιστη,ανεξαρτήτως μοντέλου παραγωγής. Απο εκεί και πέρα δεν είσαι υποχρεωμένος,όπως αντιλαμβάνεσαι , να αποδεχτείς ο,τι αναφέρω. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2015 από Joe_Black Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iokarf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Το ελαβα προχθες και στο προτεινω με κλειστα ματια! Το μονο που με φοβιζει ειναι η αντοχη στον χρονο... Κατα τα αλλα, απιστευτη διαρκεια της μπαταριας,εξωτερικα ειναι ιδιο με το ipad,ακομα και στην ποιοτητα των υλικων, οσο παραξενο και αν ακουγεται. Οθονη retina,φοβερη, εξοπλισμος full, δεν εχει hdmi οπως προαναφερει ενας φιλος αλλα εμενα δεν με ενοχλει.Αν επρεπε να βρω ενα αρνητικο, ο ηχος δεν ειναι πολυ δυνατος. Για αυτα που προσφερει, αν θελεις εταιρια-ονομα, απο 500€ και ανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tstavrou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, επειδή ενδιαφέρομαι και γω για το 9x απο που το έχετε πάρει και αν γνωρίζετε να παίζει αυτην την εποχή καμιά προσφορά-κουπόνι. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killmelater Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Καμια οικονομικοτερη προταση υπαρχει? γυρο στα 100-120 ευρο? μεσαιου μεγεθους οθονη. 8'-9' ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergidis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Γειασας, Και εγώ το πήρα πρόσφατα, αλλά κανει το εξης κουλο. Με μπαταρία οκ, μετα απο λίγη λειτουργια Και αφού το βάλω στανμπαι μετα δεν ανοίγει!!!??? Καμμία βοήθεια?? Καταταλλα πολύ καλό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOLAS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ (13 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ) ΤΟ TABLET ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΙΟΥ ΜΟΥ (12 ΧΡΟΝΩΝ) ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ.......ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα