antikeimeno Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μου χάλασε ο παλιός και πήρα ένα καινούριο για ένα netbook lg 10 ινστων και είχε διάφορες σκάλες στα watt...μου το ρύθμισαν στα 12 watt και εχει και μεγαλύτερες σκάλες...απλά το θέμα μου είναι ότι το netbook παίρνει ρεύμα αλλα η μπαταρία δεν φορτίζει καθόλου...γενικα δεν κραάει η μπαταρία αλλά τουλάχιστον γέμιζε...μήπως πρέπει να το ανεβάσω η θα καεί?πόσο συνίσταται?
veteranos123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ποσά watt είναι Ο παλιός, Η μπαταρία με τον παλιό φορτιστή φόρτιζε;
RcManiac Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Χρειάζεσαι τροφοδοτικό στα 20V και 2A . (40W)
zio10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ο παλιός φορτιστής θα γράφει πόσα watt είναι, όπως και κάτω από το netbook. Τα watt τα υπολογίζεις volt x A. Κοίτα να έχεις τα σωστά volt και τα ίδια ή περισσότερα watt
arc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μου χάλασε ο παλιός και πήρα ένα καινούριο για ένα netbook lg 10 ινστων και είχε διάφορες σκάλες στα watt...μου το ρύθμισαν στα 12 watt και εχει και μεγαλύτερες σκάλες...απλά το θέμα μου είναι ότι το netbook παίρνει ρεύμα αλλα η μπαταρία δεν φορτίζει καθόλου...γενικα δεν κραάει η μπαταρία αλλά τουλάχιστον γέμιζε...μήπως πρέπει να το ανεβάσω η θα καεί?πόσο συνίσταται? Στο φορτιστή σου πρέπει να εχεις ρυθμισμένη την τάση (volt) που είχε ο παλιός σου φορτιστής. Ουτε λιγότερο, ουτε περισσότερο. Αν βάλεις πολύ περισσότερο θα κάψεις το μηχάνημα σου. Αν π.χ. ο παλιός είχε ταση εξόδου 20V τότε και ο καινουργιος πρεπει να εχει το ίδιο. Πέρα απο αυτό εχουμε και το θέμα του μέγιστου ρευματος. Ο υπολογιστής για να δουλέψει και να φορτίσει τραβά κάποιο ρεύμα (π.χ. 2Α). Αν εσυ με το φορτιστή σου, του δίνεις 1Α τοτε θα αναβει το μηχανημα αλλα δε θα φορτίζει. Αν του δίνεις 3 Α, το μηχάνημα θα τραβά το ρευμα που χρειάζεται. Με λίγα λογια, βρες τον παλιό και πάρε φορτιστή με αναλογα χαρακτηριστικά (οχι τον πρώτο που βρήκα μπροστά μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα