cabdik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πφφφ. Κριμα για τον cpu mm...δεν πιραζει θα αναγκαστω να αγορασω καποια στιγμη...ευχαριστω για τις δυσαρεστες info ..K τελος kostaki7 σιγουρα καποια στιγμη θα αλαξω κ μητρικιη οποτε ναι προτιμω να παιρνα πραγματα που να εχουν αξια για καμια 4 ετια ας πουμε.. Οποτε ποιο πολα hz θα ειναι μια κκαλη επενδυση πιστευω.. γιατι κριμα? τι θα σε αναγκασει να αλλαξεις CPU? κανεις κατι απαιτητικο, Π.χ video rendering, το οποιο θα σε "αναγκασει" να παρεις καποιον δυνατοτερο επεξεργαστη...? γιατι -σχεδον- σε ολα τα υπολοιπα, δεν νομιζω να εχεις ιδιαιτερα θεματα...!! εχω τον 720ΒΕ, και εξαιρωντας πολυ βαριες εργασιες, τις οποιες εγω δεν πολυασχολουμαι κιολας.., δεν εχω δει να μου λειπει ισχυς σε κατι καθημερινο....!! και να σκεφτεις, οτι ακομα ειναι χωρις SSD (θα μπει σε λιγο καιρο!!)...!! παντως, οπως βλεπω το συστημα σου, οι αλλαγες που θα εκανα (οπως και εχω κανει σταδιακα τα τελευταια 2 χρονια..!) σε πρωτη φαση, ωστε να εχω και την βαση για κατι καλυτερο, χωρις να παω σε ολικη αλλαγη, μονομιας, ειναι μια μητρικη με 970 Chipset + 2x4gb RAM...!! (αυτον τον καιρο, παιζουν και κατι προσφορουλες σε γρηγορες μνημες 2133-2400, με τιμες 1600-1866..!) πουλωντας παραλληλα τα αντιστοιχα δικα σου..!! ετσι, αφ'ενος θα βρεθεις με 8gb μνημης, και αφ'ετερου θα εχεις μια μητρικη που μπορει να παρει και νεοτερους επεξεργαστες, απο την δικη σου..!! και μετα, καρτα γραφικων...!!! Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2014 από cabdik 2
Blackdog17 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Oχι δεν κανω κατι απαιτητικο ..word ,kamia tainia k internet.αυτα κυριως ..αντε κ σπανια κανα παιχνιδι χαλαρα ... Για την ωρα σιγουρα ειναι ενταξει..Οποτε θα του βαλω τωρα λιγη ram και στο μελον θα ξανα απασχολησω το forum για την επομενη αναβαθμιση..ευχαρσιστω πολυ ολους για τις ιδεες κ σκεψεις που γραψατε.. 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Πφφφ. Κριμα για τον cpu mm...δεν πιραζει θα αναγκαστω να αγορασω καποια στιγμη...ευχαριστω για τις δυσαρεστες info ..K τελος kostaki7 σιγουρα καποια στιγμη θα αλαξω κ μητρικιη οποτε ναι προτιμω να παιρνα πραγματα που να εχουν αξια για καμια 4 ετια ας πουμε.. Οποτε ποιο πολα hz θα ειναι μια κκαλη επενδυση πιστευω.. μην κολλάς στο cpu, μια χαρά τίμια είναι ειδικά αν τον ανεβάσεις.
Blackdog17 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ας προτινει κανεις τι/ποια μαρκα ram να βαλω σε 2 χ 4 GB 1600Ηζ ..αν και δεν νομιζω οτι παιζει και σημαντικο ρολο.. Mia προταση εχει κανει ο κοστακις 7 ..καμια αλλη..? η μητρικη μου ειναι dual channel απο οτι ειδα οποτε θα παρω 2 dim των 4GB και θα εχω συνολο 12G δεν θα υπαρχει καποιο θεμα σωστα ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα