Blackdog17 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα ..το σύστημα μου κλείνει στις 10 γενάρη τα 5 χρονια οποτε είναι "παλιουτσικο"..πιστεύετε ότι χρειάζεται κάποια αναβάθμιση η αντέχει ακόμα ..χωρίς να ξέρω πολλά (ελάχιστα θα έλεγα ) ίσως να βοηθούσε την απόδοση του αν έπαιρνα λίγη παραπάνω RAM ..λέω να πάρω την ίδια μάρκα ίδια Mhz απλά 2 x 8GB http://www.skroutz.gr/s/447324/Corsair-8GB-DDR3-1333MHz-CMV8GX3M1A1333C9.html αντί για 2 x 2GB που έχω τώρα.τσέκαρα και είδα ότι μέχρι 16 σηκώνει η mobo μου...θα βοηθούσε απόδοση αυτό ξέρετε?? αν έχει κάποιος καμια άλλη ιδέα ας γράψει για να ξέρω έστω και μελλοντικά τι να κάνω.. γενικά παιχνίδια παίζω λίγο αλλα η κάρτα που έχω αυτά που θέλω τα σηκώνει μέχρι στιγμής καλά οποτε μην μου προτείνεται κάποια άλλη gpu.. to pc mou eina auto : cooling system :Coolermaster Hyper 212 Evo psu :thermaltake Toughpower 750W Cable Management cpu :AMD phenom ™ II x4 955 3.2 GHz gpu :ATI RAdeon HD 5800 series karta grafikwn 5850 RAM :corsair 4G (2x 2 G) 1333 Mhz Hdd :Western Digital WD Blue WD6400AAKS 640GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 ssd :crusial MX 100 256 GB mobo :msi 770-C45 external disk : Western Digital WDBAAU0010HBK-01 External hard drive case :Thermaltake M9 VI1000 Case βοηθήστε με για να ξέρω τι να ευχηθώ στον άγιο Βασίλη ..
GT-MAN Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα ..το σύστημα μου κλείνει στις 10 γενάρη τα 5 χρονια οποτε είναι "παλιουτσικο"..πιστεύετε ότι χρειάζεται κάποια αναβάθμιση η αντέχει ακόμα ..χωρίς να ξέρω πολλά (ελάχιστα θα έλεγα ) ίσως να βοηθούσε την απόδοση του αν έπαιρνα λίγη παραπάνω RAM ..λέω να πάρω την ίδια μάρκα ίδια Mhz απλά 2 x 8GB http://www.skroutz.gr/s/447324/Corsair-8GB-DDR3-1333MHz-CMV8GX3M1A1333C9.html αντί για 2 x 2GB που έχω τώρα.τσέκαρα και είδα ότι μέχρι 16 σηκώνει η mobo μου...θα βοηθούσε απόδοση αυτό ξέρετε?? αν έχει κάποιος καμια άλλη ιδέα ας γράψει για να ξέρω έστω και μελλοντικά τι να κάνω.. γενικά παιχνίδια παίζω λίγο αλλα η κάρτα που έχω αυτά που θέλω τα σηκώνει μέχρι στιγμής καλά οποτε μην μου προτείνεται κάποια άλλη gpu.. to pc mou eina auto : cooling system :Coolermaster Hyper 212 Evo psu :thermaltake Toughpower 750W Cable Management cpu :AMD phenom ™ II x4 955 3.2 GHz gpu :ATI RAdeon HD 5800 series karta grafikwn 5850 RAM :corsair 4G (2x 2 G) 1333 Mhz Hdd :Western Digital WD Blue WD6400AAKS 640GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 ssd :crusial MX 100 256 GB mobo :msi 770-C45 external disk : Western Digital WDBAAU0010HBK-01 External hard drive case :Thermaltake M9 VI1000 Case βοηθήστε με για να ξέρω τι να ευχηθώ στον άγιο Βασίλη .. παρε ραμ. με 8gb συνολο πιστευω εισαι υπερκομπλε!
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 πάρε καλύτερα 2χ4 gb ram. 2χ8 είναι μεγάλη υπερβολή. προαιρετικά αν βρεις και κανένα phenom ii x6 καλα θα ήταν. 1
Chris92 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 μπορεις να παρεις και ενα ακομα κιτ 2x2gb ραμ και να εχεις 8gb συνολο που ειναι υπεραρκετα.Τελος ο επεξεργαστης σου πιθανον να ξεκλειδωνει αε 6πυρινο με τη συγκεκριμενη μητρικη.Μια χαρα ψυκτρα εχεις οποτε ψαξου
Kostakis7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Με αλλο ενα σετακι ραμ 2χ2gb στα 1333 με cl7 μαζι με αυτες που εχεις ηδη θα εισαι μια χαρα χωρις να ξοδεψεις πολλα κιολας. http://www.e-shop.gr/gskill-f3-10666cl7d-4gbeco-4gb-2x2gb-ddr3-pc3-10666-1333mhz-dual-channel-kit-p-PER.555865 Εαν εχεις σκοπο να αναβαθμισεις γενικως σε λιγο καιρο τον υπολογιστη και να πας σε μια πιο καινουρια μητρικη θα σου προτεινα να κοιταξεις σε 1600mhz + με την προοπτικη να μην ξανα αλλαξεις ραμ για αρκετο καιρο. Θα μπορουσες να κοιταξεις : http://www.e-shop.gr/gskill-f3-12800cl8d-8gbrm-8gb-2x4gb-ddr3-pc3-12800-1600mhz-ripjaws-dual-channel-kit-p-PER.556221 για 8gb αν σε περνει οικονομικα και να καταργησεις αυτες που εχεις. ή http://www.e-shop.gr/corsair-cml4gx3m1x1600c7-vengeance-lp-4gb-pc3-12800-p-PER.549330 στα 4gb για πιο οικονομικα παλι και να κρατησεις και αυτες που εχεις.
Blackdog17 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις.βλέπω ότι όλοι συμφωνήσατε στο να έχω σύνολο 8G RAM οποτε θα σας ακούσω .zarifiosnt ωραία η ιδέα σου για τον εξαπυρινο θα το έχω στο μυαλό μου..chris92 θα το παλέψω αν και δεν είμαι και πολύ γνωστης..τώρα εσύ εννοείς λογικά μέσω bios κάτι σαν overclock λογικά που δεν το κατέχω το άθλημα .. τέλος κωστάκη7 θα κοιτάξω τις 2 x 4 που πρότεινες ελπίζω να μην υπάρχει μονο κάνα θέμα με τα παραπάνω Mhz
Chris92 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 zarifiosnt ωραία η ιδέα σου για τον εξαπυρινο θα το έχω στο μυαλό μου..chris92 θα το παλέψω αν και δεν είμαι και πολύ γνωστης..τώρα εσύ εννοείς λογικά μέσω bios κάτι σαν overclock λογικά που δεν το κατέχω το άθλημα .. Δεν ειναι ακριβως overclock.Πολυ χοντρικα τι ισχυει, ο Phenom X4 και ο Phenom X6 ειναι περιπου ο ιδιος επεξεργαστης.Απλα η amd κατασκευαζε ενα κοινο επεξεργαστη τον Phenom ii X6 . Οταν ηθελαν να κατασκευασουν εναν Phenom ii X4 απλα επαιρναν εναν Phenom ii X6 του κλειδωναν τους πυρηνες και τον πουλουσαν σαν Phenom ii X4. Η μητρικη σου περιεχει την δυνατοτητα να ξεκλειδωνει τους phenom αρα αν εισαι αρκετα τυχερος με λιγη προσπαθεια πιθανον να εχεις εναν πληρως λειτουργικο Phenom ii X6 οπως προτεινε ο zarifiosnt.Συνεπως θα κανεις μια εντελως δωρεαν αναβαθμιση.Ολα αυτα που ανεφερα δεν ισχυουν ακριβως οπως στα αναφερα,απλα σου εδωσα μια ιδεα του τι ισχυε με τους Phenom.Αν ψαξεις στο φορουμ υπαρχουν πολλα θεματα που εξηγουν ακριβως τη διαδικασια καθως και οδηγιες.
duffyduck Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 βαλε RAM σιγουρα και καρτα γραφικων (αν παιζεις παιχνιδια) αν χρειαζεσαι αποθηκευτικο χωρο παρε και εναν Western Digital Blue ή καλυτερα Black
Giorgos65ert Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 1) 2x4GB 2) καινουρια καρτα 3)αμα μπορεις να σηκοσεις και καναν x6 επεξεργαστη εισαι οκ
Kostakis7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Με τα παραπανω mhz στις ραμ δεν θα εχεις κανενα προβλημα,απλα η μητρικη σου υποστιριζει μεχρι 1333mhz και 1600 σε ΟC,αν αργοτερα αλλαξεις και μητρικη θα εισαι οκ και απο ραμ αφου τωρα ολες οι μητρικες σχεδον μπορουν και τρεχουν τις ραμ στα 1600mhz και μεγαλυτερες ταχυτετες με OC .Εαν βαλεις ραμ και κοιταξεις αυτο που σου προτεινε ο Chris92 θα εχεις μια καλη και χωρις πολλα εξοδα αναβαθμιση.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειναι ακριβως overclock.Πολυ χοντρικα τι ισχυει, ο Phenom X4 και ο Phenom X6 ειναι περιπου ο ιδιος επεξεργαστης.Απλα η amd κατασκευαζε ενα κοινο επεξεργαστη τον Phenom ii X6 . Οταν ηθελαν να κατασκευασουν εναν Phenom ii X4 απλα επαιρναν εναν Phenom ii X6 του κλειδωναν τους πυρηνες και τον πουλουσαν σαν Phenom ii X4. Η μητρικη σου περιεχει την δυνατοτητα να ξεκλειδωνει τους phenom αρα αν εισαι αρκετα τυχερος με λιγη προσπαθεια πιθανον να εχεις εναν πληρως λειτουργικο Phenom ii X6 οπως προτεινε ο zarifiosnt.Συνεπως θα κανεις μια εντελως δωρεαν αναβαθμιση.Ολα αυτα που ανεφερα δεν ισχυουν ακριβως οπως στα αναφερα,απλα σου εδωσα μια ιδεα του τι ισχυε με τους Phenom.Αν ψαξεις στο φορουμ υπαρχουν πολλα θεματα που εξηγουν ακριβως τη διαδικασια καθως και οδηγιες. απ όσο ξέρω οι deneb δεν έχουν "κλειδωμένους" πυρήνες οπότε και δεν "ξεκλειδώνουν" σε χ6. αυτό συνέβαινε αργότερα με τους zosma ( phenom ii x4 960t ) πχ 2
cabdik Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειναι ακριβως overclock.Πολυ χοντρικα τι ισχυει, ο Phenom X4 και ο Phenom X6 ειναι περιπου ο ιδιος επεξεργαστης.Απλα η amd κατασκευαζε ενα κοινο επεξεργαστη τον Phenom ii X6 . Οταν ηθελαν να κατασκευασουν εναν Phenom ii X4 απλα επαιρναν εναν Phenom ii X6 του κλειδωναν τους πυρηνες και τον πουλουσαν σαν Phenom ii X4. Η μητρικη σου περιεχει την δυνατοτητα να ξεκλειδωνει τους phenom αρα αν εισαι αρκετα τυχερος με λιγη προσπαθεια πιθανον να εχεις εναν πληρως λειτουργικο Phenom ii X6 οπως προτεινε ο zarifiosnt.Συνεπως θα κανεις μια εντελως δωρεαν αναβαθμιση.Ολα αυτα που ανεφερα δεν ισχυουν ακριβως οπως στα αναφερα,απλα σου εδωσα μια ιδεα του τι ισχυε με τους Phenom.Αν ψαξεις στο φορουμ υπαρχουν πολλα θεματα που εξηγουν ακριβως τη διαδικασια καθως και οδηγιες. αν δεν ειστε σιγουροι για κατι, καλο ειναι ειτε να μην το αναφερετε καν, ειτε να το ψαξετε και να εξακριβωσετε τι ακριβως συμβαινει..! οπως σωστα λεει ο Ζαφιριος, οι χ4 επεξεργαστες με πυρηνα Deneb, ΔΕΝ εχουν αλλους πυρηνες, για να ξεκλειδωσουν...!! μονο ο PHENOM II X4 960T εχει την δυνατοτητα αυτη..!! κι εσυ, φιλε Blackdog17, δεν εχεις τον 960Τ, αλλα τον 955, ο οποιος ειναι καθαρος 4 πυρηνος. το μονο που μπορεις να κανεις, και σχετικα ευκολα, ειναι να τον ανεβασεις οσο μπορεις..! στα 3,4- 3,6ghz λογικα, πρεπει να πηγαινει σχετικα ευκολα..!! 1
Chris92 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 απ όσο ξέρω οι deneb δεν έχουν "κλειδωμένους" πυρήνες οπότε και δεν "ξεκλειδώνουν" σε χ6. αυτό συνέβαινε αργότερα με τους zosma ( phenom ii x4 960t ) πχ αν δεν ειστε σιγουροι για κατι, καλο ειναι ειτε να μην το αναφερετε καν, ειτε να το ψαξετε και να εξακριβωσετε τι ακριβως συμβαινει..! οπως σωστα λεει ο Ζαφιριος, οι χ4 επεξεργαστες με πυρηνα Deneb, ΔΕΝ εχουν αλλους πυρηνες, για να ξεκλειδωσουν...!! μονο ο PHENOM II X4 960T εχει την δυνατοτητα αυτη..!! κι εσυ, φιλε Blackdog17, δεν εχεις τον 960Τ, αλλα τον 955, ο οποιος ειναι καθαρος 4 πυρηνος. το μονο που μπορεις να κανεις, και σχετικα ευκολα, ειναι να τον ανεβασεις οσο μπορεις..! στα 3,4- 3,6ghz λογικα, πρεπει να πηγαινει σχετικα ευκολα..!! Εχουν απολυτο δικιο,δεν παρατηρησα καν πια εκδοση επεξεργαστη ειχες,λαθος μου
Blackdog17 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Πφφφ. Κριμα για τον cpu mm...δεν πιραζει θα αναγκαστω να αγορασω καποια στιγμη...ευχαριστω για τις δυσαρεστες info ..K τελος kostaki7 σιγουρα καποια στιγμη θα αλαξω κ μητρικιη οποτε ναι προτιμω να παιρνα πραγματα που να εχουν αξια για καμια 4 ετια ας πουμε.. Οποτε ποιο πολα hz θα ειναι μια κκαλη επενδυση πιστευω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα