blackm76 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 γεια σας παιδια.μολις σημερα εφτασε στα χερια μου το xiaomi mi3 3g.1) θελω να το κανω καταρχας ροοτ.οταν ειχα windows εβαζα το προγραμμα kingo root συνδεα το κινητο με καλωδιο usb και πατουσα ενα κουμπι.σε λιγοτερο απο ενα λεπτο το κινητο ηταν ροοτ.(οποιοδηποτε κινητο η ταμπλετ).απο χτες ομως ξαναεβαλα λινουξ και δεν ξερω πως γινετε.ξερετε πως μπορω να κανω ροοτ το κινητο μου εχωντας φυσικα linux mint γιατι εχει αρκετες κινεζικες εφαρμογες που θελω να βγαλω.υπαρχει φυσικα και το framaroot αλλα αυτο κανει ροοτ κινητα μεχρι εκδοση android 4 2)maddoctor εχεις δικιο για την Myltilanguage.ελληνικα εχει αλλα δεν τα εχει ολα μεταγρασμενα.πως θα γινει να περασω την ελληνικη ρομ που μου ειπες;;;;επισεις αν παραδειγμα εχω καποιες εγκατεστημενες εφαρμογες στο κινητο και αλλαξω ρομ αυτες θα χαθουν;;;;και δεν πιστευω αν αλλαξω ρομ να χαθει και το playstore;;;;επισεις εδω.... https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929 λεει οτι Όπως πολλοί από εσάς ίσως γνωρίζετε, είναι σε εξέλιξη η πλήρης μετάφραση της MIUI ROM σε νέο Ελληνικό Πακέτο.Όμως αυτή τη φορά σας περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς δεν μιλάμε μόνο για μία απλή μετάφραση.Πρόκειται πλέον για πλήρη Ελληνικοποίση όλης της ROM, αλλά και το UI που την συνοδεύει. δηλαδη ακομα και να την βαλω δεν θα ειναι σωστη και θα εχω προβλημα με την μεταφραση;;;;και γενικα αν αλλαξω ρομ θα εχω κανενα προβλημνα με το κινητο;;;;μπορει να παθει τιποτα;;;συγνωμη αν ρωταω πολλα απλα πρεπει να αποκλεισω ολα τα ενδεχομενα.ευχαριστω.
maddoctor Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 γεια σας παιδια. μολις σημερα εφτασε στα χερια μου το xiaomi mi3 3g. 1) θελω να το κανω καταρχας ροοτ. οταν ειχα windows εβαζα το προγραμμα kingo root συνδεα το κινητο με καλωδιο usb και πατουσα ενα κουμπι.σε λιγοτερο απο ενα λεπτο το κινητο ηταν ροοτ.(οποιοδηποτε κινητο η ταμπλετ). απο χτες ομως ξαναεβαλα λινουξ και δεν ξερω πως γινετε. ξερετε πως μπορω να κανω ροοτ το κινητο μου εχωντας φυσικα linux mint γιατι εχει αρκετες κινεζικες εφαρμογες που θελω να βγαλω. υπαρχει φυσικα και το framaroot αλλα αυτο κανει ροοτ κινητα μεχρι εκδοση android 4 2)maddoctor εχεις δικιο για την Myltilanguage. ελληνικα εχει αλλα δεν τα εχει ολα μεταγρασμενα. πως θα γινει να περασω την ελληνικη ρομ που μου ειπες;;;; επισεις αν παραδειγμα εχω καποιες εγκατεστημενες εφαρμογες στο κινητο και αλλαξω ρομ αυτες θα χαθουν;;;; και δεν πιστευω αν αλλαξω ρομ να χαθει και το playstore;;;; επισεις εδω.... λεει οτι δηλαδη ακομα και να την βαλω δεν θα ειναι σωστη και θα εχω προβλημα με την μεταφραση;;;; και γενικα αν αλλαξω ρομ θα εχω κανενα προβλημνα με το κινητο;;;;μπορει να παθει τιποτα;;; συγνωμη αν ρωταω πολλα απλα πρεπει να αποκλεισω ολα τα ενδεχομενα. ευχαριστω. Βάλε την ελληνική από εδώ -> https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5859-5-2-6-Xiaomi-MI-3-GTV-5-2-6/και αυτομάτως θα είσαι και root. Οι εφαρμογές δεν χάνονται σε κάθε αναβάθμιση, μόνο εάν κάνεις wipe cache από το recovery, αλλά μπορείς πανεύκολα με μερικά κλικ να τις βάλεις πάλι όλες στο κινητό. Αυτή που σου δίνω είναι η developers, πλήρως εξελληνισμένη και με εβδομαδιαία αναβάθμιση. Υπάρχει και η stable, με λιγότερα πράγματα και αναβάθμιση μια στο τόσο.
blackm76 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 1)αναβαθμισει θα γινετε απο την αναβαθμιση που βρισκετε στις ρυθμισεις η θα χρειαζεται να κανω την ιδια διαδικασια απο την αρχη;;;;;2)υπαρχει περιπτωση να παει κατι στραβα και να χαλασω το κινητο;;;3)ειπες αυτοματος θα ειμαι και ροοτ.αυτο πως εγινε;;;καναν ροοτ την ρομ απο πριν;;;;4) Προσοχή ! Επιλέγουμε ανάμεσα σε WCDMA - TDMA , ανάλογα με την συσκευή μας. εγω δηλαδη που εχω 3g επιλεγω WCDMA;και που το επιλεγω;;;;τι εννοει;;;5) Πρώτα φλασάρουμε την ROM τι εννοει;;;και πως γινετε;;;;6)με ποιον απο τους 2 τροπους να το κανω;;;;μεσω της rom η μεσω recovery;ποιος ειναι ο ποιο γρηγορος και ποιο ασφαλες τροπος;;;7)υπαρχει τροπος αν κατιο παει στραβα μετα να επαναφερω το κινητο στην αρχικη Multilanguage οπως ειναι τωρα δηλαδη που το πηρα καινουριο;;;;;8)επισεις στον πρωτο τροπο λεει οτι οι εικονες ειναι απο Mi2s.κανει σιγουρα για το δικο μου mi3;συγνωμη που τα ρωταω αυτα και ισως γινομαι κουραστικος απλα ειναι πρωτη φορα που θα αλλαξω την rom και θελω να ειμαι σιγουρος οτι ολα θα πανε καλα.
chios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5609-Οδηγός-Αναβάθμισης-Υλικολογισμικού-MIUI-ROM-1ος-Τρόπος-μέσω-της-ROM/ Ένας τρόπος αναφέρεται εδώ δοκίμασε και πες μας. Πλάκα έχει που ρωτάς αν αλλάξω ρομ θα πάθει τίποτα;; τι να πάθει ρε φίλε πυρετό;; Βάζουμε την ελληνική ρομ που έχει σωστή μετάφραση χωρίς κινέζικα και πλήρως λειτουργική με root play store klp.
blackm76 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 η συσκευη εννοω αν θα εχει προβλημα μην καταστραφη η χαλαση ξερω εγω......πρωτη φορα θα το κανω.
chios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Όχι φίλε δεν παθαίνει κάτι κάνε ότι λέει ο οδηγός
blackm76 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 ενταξει και κατι τελευταιο.εκει που λεει κατεβαστε εδω.εχει για πολλες συσκευες.παω στο mi3 και μεσα εχει την gtv 5.2.9. kai tin gtv 5.2.6.λογικα την 5.2.6 δεν κατεβαζω;;;;γιατι συμφωνα και με τον maddoctor αυτη εχει αναβαθμιση καθε βδομαδα. για την ακριβια που παταω για να κατεβουν τα αρχεια της ρομ γιατι δεν το βρηκα. επισεις ειμαι δυστακτικος γιατι τα σχολια απο κατω ειναι λιγο μετρια.αλλα για να λετε οτι δεν παθαινει τιποτα και ολα δουλευεουν ρολοι ενταξει θα το κανω. εχω θεμα...δεν βρισκω την εφαρμογη αναβαθμιση στο κινητο για να προχωρησω και κολλησα σε αυτο το βημα.υπαρχει περιπτωση να μην ειναι εγκατεστημενο;;;;και αν δεν ειναι που μπορω αλλου να το βρω στο κινητο;;; κανεις καμια ιδεα;;;;;εμεινα στην μεση.
maddoctor Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 ενταξει και κατι τελευταιο. εκει που λεει κατεβαστε εδω.εχει για πολλες συσκευες. παω στο mi3 και μεσα εχει την gtv 5.2.9. kai tin gtv 5.2.6. λογικα την 5.2.6 δεν κατεβαζω;;;; γιατι συμφωνα και με τον maddoctor αυτη εχει αναβαθμιση καθε βδομαδα. για την ακριβια που παταω για να κατεβουν τα αρχεια της ρομ γιατι δεν το βρηκα. επισεις ειμαι δυστακτικος γιατι τα σχολια απο κατω ειναι λιγο μετρια. αλλα για να λετε οτι δεν παθαινει τιποτα και ολα δουλευεουν ρολοι ενταξει θα το κανω. εχω θεμα...δεν βρισκω την εφαρμογη αναβαθμιση στο κινητο για να προχωρησω και κολλησα σε αυτο το βημα. υπαρχει περιπτωση να μην ειναι εγκατεστημενο;;;; και αν δεν ειναι που μπορω αλλου να το βρω στο κινητο;;; κανεις καμια ιδεα;;;;;εμεινα στην μεση. Στο κινητό θα λέγεται είτε σαν Update, Updater, Αναβάθμιση, κάπως έτσι. Στο link Που σου έδωσα, πατάς εκεί που λέει αρχεία. Σήμερα ή αύριο μάλιστα θα βγει νέα έκδοση. Η μέχρι σήμερα πάντως είναι εδώ -> https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/9928-xiaomi-miui-hellas-4-4-4-cancro-GTV-5-2-6-zip-V6-WCDMA/
blackm76 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 δεν υπαρχει δυστυχως η εφαρμογη αναβαθμισης για καποιο λογο αλλα μιλησα με το site της rom kai μου ειπαν να βαλω την ρομ με τον δευτερο τροπο χωρις την εφαρμογη αναβαθμισης και μετα θα την εχω γιατι υπαρχει στην ρομ.απλα μου ειπαν να μην βαλω την developer που εχει αναβαθμιση καθε βδομαδα αλλα να βαλω την stable που εχει αναβαθμιση καθε 1-2 μηνες γιατι ειναι ποιο σταθερη και γιατι η developer εχει διαφορα bug και ειναι κατι σαν δοκιμαστικη.θα ηθελα και την δικη σας γνωμη πανω σε αυτο το θεμα παρακαλω.το σιγουρο ειναι οτι θα το κανω αλλα δεν ξερω ποια να βαλω.μου ειπαν οτι ειναι το ιδιο πραγμα απλα η stable δεν εχει θεματα.δεν ξερω.επισεις και οι 2 ειναι ιδια εκδοση;οπως λεμε...πχ.εχω 2 pc me windows 7 η ειναι 2 pc me windows 7 ο ενας και windows 8 ο αλλος;;;ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω γιατι το παραδειγμα μου μπορει να μην ειναι πολυ καλο.
StigmaX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Αυτή που σου είπαν θα βάλεις. Πάντα stable.
blackm76 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 θα κανω το ερχειρημα και θα σας ενημερωσω
blackm76 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 γεια σας παιδια.μολις εβαλα την stable rom.θα σας πω τι μπου αρεσε και τι οχι.και μερικες αποριες που θα ηθελα την βοηθεια σας πανω σε αυτες.λοιπον τα ελληνικα ειναι τελεια.παντου ελληνικα επιτελους.εμφανιζει επιτελους την αναβαθμιση αλλα απο οτι ειδα αλλες εφαρμογες που ειχε αγκατεστημενες πηγαν στις ρυθμισεις οπως το backup.μεχρι να το βρω γανιασα.....χαχαχαχ1)τωρα ενω εβαλα την stable,στις πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο,στην εκδοση miui λεει miui 3.3.0 / developer.δεν θα επρεπε στην θεση developer να γραφει stable;;;;;2)τωρα επιτελους εχει την εφαρμογη αναβαθμισης.τωρα για να βλεπω αν εχει καινουρια εκδοση της ρομ θα το βλεπω απο την εφαρμογη αναβαθμισης απο την επιλογη που λεει ελεγχος η πρεπει να μπαινω στο site καθε τοσο για να βλεπω αν βγηκε καινουρια εκδοση;;;;(πληροφοριακα εκει που εχει την επιλογη ελεγχος λεει αναβαθμιση εβδομαδιαια αλλα εσεις μου ειπατε καθε μηνα περιπου,δεν ξερω αν πρεπει να το γραφει αυτο εκει.)3)απο τις ρυθμισεις λειπει το μενου επιλογες για προγραμματιστες.αυτο συμβαινει λογο ρομ η ειναι λογο λειτουργικου επειδη το android πλεον ειναι 4.4.4;4)επισεις οπτικα απο θεμα εμφανισεις κουμπιων θεματων πριν βαλω την ρομ ηταν ποιο ομορφα τα πραγματα.μπαινω στα θεματα μηπως και βρω το παλιο αλλα δεν μπορω να το βρω.ξερει κανεις πως λεγετε για να το βρω;;;;;οπως επισεις και το φοντο.επισεις και οταν με καλουν ειναι διαφορετικος ο τροπος απαντησης οπως επισεις και ξεκληδωματος οπως επισεις και και το κουμπι που πατουσα για να κλεισω τις ανοιχτες εφαρμογες δεν ειναι πλεων το σπιτακι αλλα αυτο με τις 3 οριζοντιες γραμμουλες.ολα αυτα ειναι λογο ρομ η λογο android που εγινε 4.4.4;;;5)οταν πηγαινω στις ρυθμισεις εκει που λεει θεματα μου βγαζει 2 επιλογες.η μια λεει ενεργοποιηση ηχων κλησεις και η αλλη λεει προβολη των ορων χρησης.δεν θα επρεπε να ειχε ρυθμισεις για τα θεματα;;;;;;;ετσι πρεπει να ειναι;;;;6)το κινητο ειναι σιγουρα ροοτ;;;;γιατι λειπει η εφαρμοφη superuser kai to rootchecker λεει οτι η συσκευη δεν ειναι root.7)τελευταια ερωτηση.....στις ρυθμισεις οταν παω να ρυθμισω την προωθηση κλησεων η τον αποκρυψη του νουμερου μου μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει σφαλμα δικτυου η καρτας sim.αυτο απου που μπορει να προερχεται;;;;απο την ρομ η απο το δικτυο μου;;;; και κατι ακομα...μολις τωρα ειδα οτι δεν μπορω να βρω τις ρυθμισεις τοποθεσιας...του gps δηλαδη στις ρυθμισεις.μηπως βρισκετε σε κανενα υπομενου;;;και αν ναι που;;;;
maddoctor Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 γεια σας παιδια.μολις εβαλα την stable rom. θα σας πω τι μπου αρεσε και τι οχι. και μερικες αποριες που θα ηθελα την βοηθεια σας πανω σε αυτες. λοιπον τα ελληνικα ειναι τελεια.παντου ελληνικα επιτελους. εμφανιζει επιτελους την αναβαθμιση αλλα απο οτι ειδα αλλες εφαρμογες που ειχε αγκατεστημενες πηγαν στις ρυθμισεις οπως το backup. μεχρι να το βρω γανιασα.....χαχαχαχ 1)τωρα ενω εβαλα την stable,στις πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο,στην εκδοση miui λεει miui 3.3.0 / developer.δεν θα επρεπε στην θεση developer να γραφει stable;;;;; Υποθέτω, αλλά αυτό καλύτερα στο φόρουμ της MIUI 2)τωρα επιτελους εχει την εφαρμογη αναβαθμισης.τωρα για να βλεπω αν εχει καινουρια εκδοση της ρομ θα το βλεπω απο την εφαρμογη αναβαθμισης απο την επιλογη που λεει ελεγχος η πρεπει να μπαινω στο site καθε τοσο για να βλεπω αν βγηκε καινουρια εκδοση;;;;(πληροφοριακα εκει που εχει την επιλογη ελεγχος λεει αναβαθμιση εβδομαδιαια αλλα εσεις μου ειπατε καθε μηνα περιπου,δεν ξερω αν πρεπει να το γραφει αυτο εκει.) Η stable έχει αναβάθμιση ανά κάποιο καιρό. Η τελευταία stable είναι φοβερή, λέγεται (εγώ βάζω πάντα την developers). Καλύτερα να μπαίνεις στο φόρουμ, γιατί καμιά φορά κολλάει ο ΟΤΑ Updater. 3)απο τις ρυθμισεις λειπει το μενου επιλογες για προγραμματιστες.αυτο συμβαινει λογο ρομ η ειναι λογο λειτουργικου επειδη το android πλεον ειναι 4.4.4; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5894-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%95%CE%BA%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%A5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C-Hardware-%CF%84%CF%89%CE%BD-Xiaomi-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%8E%CE%BD/ 4)επισεις οπτικα απο θεμα εμφανισεις κουμπιων θεματων πριν βαλω την ρομ ηταν ποιο ομορφα τα πραγματα.μπαινω στα θεματα μηπως και βρω το παλιο αλλα δεν μπορω να το βρω.ξερει κανεις πως λεγετε για να το βρω;;;;;οπως επισεις και το φοντο. επισεις και οταν με καλουν ειναι διαφορετικος ο τροπος απαντησης οπως επισεις και ξεκληδωματος οπως επισεις και και το κουμπι που πατουσα για να κλεισω τις ανοιχτες εφαρμογες δεν ειναι πλεων το σπιτακι αλλα αυτο με τις 3 οριζοντιες γραμμουλες.ολα αυτα ειναι λογο ρομ η λογο android που εγινε 4.4.4;;; Μπορείς να βάλεις ένα θέμα και να το κάνεις τελείως διαφορετικό. Πάντως ο τρόπος απάντησης των κλήσεων άλλαξε από την MIUI 5 στην 6. 5)οταν πηγαινω στις ρυθμισεις εκει που λεει θεματα μου βγαζει 2 επιλογες.η μια λεει ενεργοποιηση ηχων κλησεις και η αλλη λεει προβολη των ορων χρησης. δεν θα επρεπε να ειχε ρυθμισεις για τα θεματα;;;;;;;ετσι πρεπει να ειναι;;;; Τα θέματα είναι αλλού, σε ξεχωριστό εικονίδιο. 6)το κινητο ειναι σιγουρα ροοτ;;;;γιατι λειπει η εφαρμοφη superuser kai to rootchecker λεει οτι η συσκευη δεν ειναι root. Root είναι 100%. Βάλε το cpuz και δες τι σου λέει. 7)τελευταια ερωτηση.....στις ρυθμισεις οταν παω να ρυθμισω την προωθηση κλησεων η τον αποκρυψη του νουμερου μου μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει σφαλμα δικτυου η καρτας sim.αυτο απου που μπορει να προερχεται;;;;απο την ρομ η απο το δικτυο μου;;;; Δες τι παίζει με τον παροχό σου. και κατι ακομα...μολις τωρα ειδα οτι δεν μπορω να βρω τις ρυθμισεις τοποθεσιας...του gps δηλαδη στις ρυθμισεις.μηπως βρισκετε σε κανενα υπομενου;;;και αν ναι που;;;; Αν κάνεις το δάχτυλο προς τα κάτω, εμφανίζονται 2 μενού. ! οι εφαρμογές που τρέχουν τώρα και στα δεξιά, εικονίδια για ενεργοποίηση λειτουργιών. Αν πατήσεις κάμποση ώρα το εικονίδιο του GPS θα σε πάει στο μενού του. Το ίδιο με το wifi, ήχο, κτλ
blackm76 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστω πολυ για ολα να ειστε καλα αν και βοηθησε και πολυ το site τις xiaomi-miui hellas. μερικες τελευταιες ερωτησεις.1))η μπαταρια μου κραταει 1-2 μερες το πολυ.ειναι φυσιολογικο για ενα κινητο με μπαταρια 3050 μιλαμπερ;2)το 360 ειναι για hardware η μηπως ειναι το κινεζικο Playstore;;3)οταν δεν ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ με καποιο wifi και μπαινω στις επαφες λεει ελενξτε τις ρυθμισεις δικτυου και κατι τετοια.δεν μπορω να το καταλαβω αφου στις επαφες μπαινω γιατι μου το λεει αυτο;;;;4)οταν παω να βρω καποιο θεμα απο την εφαρμογη μου ζηταει να κανω λογαριασμο mi.να κανω η υπαρχει κινδυνος για χρεωσεις;;;;
maddoctor Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστω πολυ για ολα να ειστε καλα αν και βοηθησε και πολυ το site τις xiaomi-miui hellas. μερικες τελευταιες ερωτησεις. 1))η μπαταρια μου κραταει 1-2 μερες το πολυ.ειναι φυσιολογικο για ενα κινητο με μπαταρια 3050 μιλαμπερ; Απόλυτα 2)το 360 ειναι για hardware η μηπως ειναι το κινεζικο Playstore;; Ποιο 360? 3)οταν δεν ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ με καποιο wifi και μπαινω στις επαφες λεει ελενξτε τις ρυθμισεις δικτυου και κατι τετοια. δεν μπορω να το καταλαβω αφου στις επαφες μπαινω γιατι μου το λεει αυτο;;;; Μήπως προσπαθεί να συγχρονίσει κάτι στις επαφές σου με τον MIUI ή Google λογαριασμό σου? Επίσης με ποια άλλα προγράμματα έχεις συνδέσει τις επαφές σου (Linkeln, facebook, skype, viper, fring)? 4)οταν παω να βρω καποιο θεμα απο την εφαρμογη μου ζηταει να κανω λογαριασμο mi.να κανω η υπαρχει κινδυνος για χρεωσεις;;;; Καμία χρέωση. Έχει αρκετά δωρεάν θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα