Tragic! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 *159 έχει το iPhone αλλά δεν ειμαι και σίγουρος, κάτι πρέπει να παίζει πάλι με τις χώρες γιατί 0,1 κάτω απτό όριο ειναι τραγικά πολύ. Μπες στην Ελληνική κοινότητα της Xiaomi (xiaomi-miui.gr η κάπως ετσι) και θα δεις πως αλλάζεις ROM. Αλλιώς με τα σκατα που βάζουν οι κινέζοι μάλλον θα έχεις θεματακια, δε θα πάει τόσο καλά και θα σου πετάει ποτε ποτε κανα Τσαϊάν Γιονγκ Κιαν Τσουνγκ στο μενου και κακομεταφρασεις. Επίσης αν δεν τους το είπες μάλλον δε θα χεις google play αντιθέτως θα έχεις χρήσιμες και ωραιότατες Κινεζικες εφαρμογές τυχαιρουλη(εξαρτάται το κατάστημα) . Με την ελληνική ROM (μεταφρασμένη της Official) θα έχεις ένα πλήρως λειτουργικό κινητο, σφαιρατο, με Play Store και Rootαρισμενο με αναβαθμίσεις κάθε Παρασκευή
blackm76 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Με την ελληνική ROM (μεταφρασμένη της Official) θα έχεις ένα πλήρως λειτουργικό κινητο, σφαιρατο, με Play Store και Rootαρισμενο με αναβαθμίσεις κάθε Παρασκευή οταν το παρειγγειλα τους εστειλα το εξης μηνυμα........ Hello and happy new year! My order is #ταδε. Please make sure that : -Check everything is okay before shipping (for any damages) - ensure it is installed Google Play Store -Make sure there is greek language -Send all gifts -Send EU (European) adapter -Send me the tracking number -make sure it all works properly and all products included Expect my order with impatience Thank you and happy new year again! και μου απαντησαν αυτο.. Dear friend , thanks for your order from our website . We will install Google play store and multi-language , send EU adapter ,send all gifts which you choose,full check & test all and make sure phone can work well before shipping . And thanks for your trusting us.Please waiting in patience , we will ship your package in 2-3 working days as soon as possible . Have a nice day . μου λεει οτι θα περασει το Play store και τα ελληνικα. τα ελληνικα που θα περασει θα ειναι αυτα που λες η τα κακομετεφρασμενα;;;;; root δεν ηθελα για να μην χασω την εγγυηση αν εχει δεν θυμαμαι. θα το κανω μονος γιατι ειναι πολυ ευκολο. τωρα τι εννοεις οταν λες με αναβαθμίσεις κάθε Παρασκευή;;;;; να τους πω να το κανουν και ροοτ αυτοι απο εκει κατευθειαν;;;;;
Tragic! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω η Multilanguage ειναι Rooted με κάθε επιφύλαξη. Τι εγγύηση ρε αυτοί δεν έχουν τέτοια θέματα. Μη βλέπεις εδω που σου ζητάνε και το συρματακι απτό καλώδιο της συσκευασίας, εκεί και σε λαδόκολλα να το στείλεις θα το φτιάξουν. Δεν υπάρχει "καθαρή" Rom για κάθε γλώσσα ξεχωριστά. Ειναι η Multilanguage (Bug), η Official (Εγγλέζικα και Τσαινιζ) και η Ελληνική (μεταφρασμένη official δηλαδή από Έλληνες με εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις). ΥΓ1: Άλλη φορά να λες ριμουβ δε τσαινιζ αππς αν ναι λογικά τους έκοψε και δε νομίζω να τις ξαναπεράσουν ΥΓ2: Το Φλεβάρη εχουν οι σχιστοματιδες πρωτοχρονιά οποτε άτοπο το happy new year
blackm76 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 κοιταξε να δεις λογικα απο οτι λεει στο μηνυμα σε 2-3 μερες θα το στειλει.προλαβαινω να στειλω ενα ακομα μηνυμα που να λεει να βγαλουν τις κινεζικες εφαρμογες και να το κανουν και ροοτ;;;;;για σιγουρια μην το ξεχασουν;;;;;αν και αυτα μπορω να τα κανω και μονος δεν υπαρχει θεμα.πολυ ευκολα.μονο ρομ δεν ξερω να αλλαζω. ΥΓ2: Το Φλεβάρη εχουν οι σχιστοματιδες πρωτοχρονιά οποτε άτοπο το happy new year μαλλον για μενα το ειπαν γιατι ειμαι στην ελλαδα. Δεν υπάρχει "καθαρή" Rom για κάθε γλώσσα ξεχωριστά. Ειναι η Multilanguage (Bug), η Official (Εγγλέζικα και Τσαινιζ) και η Ελληνική (μεταφρασμένη official δηλαδή από Έλληνες με εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις). Την Ελληνική (μεταφρασμένη official δηλαδή από Έλληνες με εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις) δηλαδη και να ηθελα μονο εγω μονος μου μπορουσα να την περασω ετσι δεν ειναι;;;;;οποτε αυτο να μην με ανησυχη.θα δω πως θα ειναι με την Multilanguage και αν δεν μου αρεσει την περναω με την βοηθεια σας παντα γιατι δεν το εχω ξανακανει....χαχαχγραφτηκα και στο site που μου ειπες αν χρειαστει να βαλω την ελληνικη ρομ που ειπες.
Tragic! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ωραίος. Ναι, προλαβαίνεις και ξαναζητα κανα δωρακι ακομα. Τη ROM θα την βάλεις σχετικά εύκολα αν ξέρεις και ειδικά με την καθοδήγηση των παιδιών εκεί που παρεμπιπτόντως έχουν κάνει εξαιρετικη δουλειά. Μόνος την περνάς ναι. Η το στέλνεις σε εμένα και με 160€ και μεταφορικά δικά σου το κάνω δεν έχω θέμα (χατιρικώς). Και αν πρόσεξες ο κοντός χαζός και κιτρινος δε σου είπε χάπι νιου γιαρ εσύ του είπες και μάλιστα εις διπλούν και σε έγραψε. Αντ αυτού σου είπε ένα νάης ντέυ και ξεμπερδεψε. Αλίμονο σε μας.
blackm76 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 ξαναζητα κανα δωρακι ακομα σαν τι δωρο δηλαδη;;;;;;χαχαχαχαχαχ θα εχω θηκη,ακουστηκα,φορτιστη με ευρωπαικο ανταπτορα,φορτιστη αυτοκινητου,προστατευτικη μεμβρανη οθονης....και το κινητο τηλεφωνο εννοειτε. τι αλλο να ζητησω.....;;;;; Τη ROM θα την βάλεις σχετικά εύκολα αν ξέρεις και ειδικά με την καθοδήγηση των παιδιών εκεί που παρεμπιπτόντως έχουν κάνει εξαιρετικη δουλειά. μονο που βγαλαν ανακοινωση οτι ειχε ενα θεματακι και σε λιγες μερες θα την ξανα ανεβασουν αλλα μεχρι να ερθει το κινητο θα ειναι ετοιμη λογικα αλλα στην τελικη μπορει να μην μου χρειαστει.θα δω τι ελληνικα θα εχει. Μόνος την περνάς ναι. Η το στέλνεις σε εμένα και με 160€ και μεταφορικά δικά σου το κάνω δεν έχω θέμα (χατιρικώς). ποσοοοοοοοοοο;;;;;;;;;χαχαχαχαχαχαχ θα το κανω μονος. εχεις δικιο για το happy new year. θα ζητησω και αυτα τα 2 που ειπαμε αλλα περιομενω να μου πεις τι αλλα δωρα μπορω να ζητησω πριν το στειλω.......χαχαχαχ
Tragic! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 σαν τι δωρο δηλαδη;;;;;;χαχαχαχαχαχ θα εχω θηκη,ακουστηκα,φορτιστη με ευρωπαικο ανταπτορα,φορτιστη αυτοκινητου,προστατευτικη μεμβρανη οθονης....και το κινητο τηλεφωνο εννοειτε. τι αλλο να ζητησω.....;;;;; μονο που βγαλαν ανακοινωση οτι ειχε ενα θεματακι και σε λιγες μερες θα την ξανα ανεβασουν αλλα μεχρι να ερθει το κινητο θα ειναι ετοιμη λογικα αλλα στην τελικη μπορει να μην μου χρειαστει.θα δω τι ελληνικα θα εχει. ποσοοοοοοοοοο;;;;;;;;;χαχαχαχαχαχαχ θα το κανω μονος. εχεις δικιο για το happy new year. θα ζητησω και αυτα τα 2 που ειπαμε αλλα περιομενω να μου πεις τι αλλα δωρα μπορω να ζητησω πριν το στειλω.......χαχαχαχ Την TPU (μάλλον τέτοια θα σου βάλουν αν ζήτησες γενικά θήκη) καντην Nillkin Flip Case Τη μεμβράνη καντην tempered glass Τα ακουστικά stereo Bluetooth κλπ έλα μωρε κάτι θα βρεις. Και Micro SD. Δεν πειράζει που δεν παίρνει θα την βάλεις.. "αλλού".. Με τη ΡΟΜ δε νομιζω να την παλεψεις αλλά βλέπεις. Η προσφορά πάντως όσο το καθυστερείς ανεβάζει τιμή.. Όσο για τις ευχές σου Ευχουλη πάντα έχω δίκιο. * άμα δεν το χεις βάλε μωρε την Εγγλέζικη και ένα keyboard απτό play store. (το IOS keyboard που χρησιμοποιουσα εγώ ήταν γαματο με μεγάλα κενά πλήκτρων λόγω στραβομαρας) Μα τα κατέχεις βλεπω τα της Αγγλικής. Εκτός και αν προτιμάς μπασταρδεμένα Ελληναγγλικά με ασιατικές πινελιές.
blackm76 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Με τη ΡΟΜ δε νομιζω να την παλεψεις αλλά βλέπεις. Η προσφορά πάντως όσο το καθυστερείς ανεβάζει τιμή. μια χαρα θα την παλεψω αν ειναι να γλυτωσω τα λεφτα.....χαχαχαχαχ τωρα οταν εκανα την παραγγελια απο το to2c επελεξα απο δεξια τα εξης..... ζητησα την συσκευη σε μαυρο χρομα με multilanguage και κουτι συσκευασιας. Screen Protector+High Quality Silicon Case Tempered Glass Screen Protector (1pc) JMF01 Headset -Black ( Special Price ) car charger ακομα μια μεμβρανη εξτρα αλλα οχι tempered glass(πληροφοριακα τι διαφορα εχει αυτη απο την universal;;; και απο θηκες ειχε τρεις επιλογες 1)Original Xiaomi Mi3 PU Leather Case 2)High Quality PU Flip Leather Case 3)NILLKIN Super Matte Shield Protective Case(αυτη δεν ειναι απλη σιλικονουχα ανοιχτη απο μπροστα;; εγω βλεποντας τες και ξεροντας οτι μια θηκη σιλικονουχα ειναι στανταρ ζητησα την Original Xiaomi Mi3 PU Leather Case Τα ακουστικά stereo Bluetooth εννοεις τα bluetooth handsfree;;;;; αυτα στις επιλογες τα πληρωνεις εχτρα και δεν ειναι δωρο. Και Micro SD. Δεν πειράζει που δεν παίρνει θα την βάλεις.. "αλλού".. αυτη επισεις δεν ηταν στις επιλογες και πως να την ζητησω ετσι στο ξεκαρφωτω;;;;;αυτην δεν θα την πληρωσω εξτρα;;;;;
maddoctor Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Η multi δεν είναι root. Εδώ θα βρεις τον οδηγό εγκατάστασης της ελληνικής ROM -> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/479-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-ROM-Upgrade/?pageNo=1 Υπόψιν η ελληνική ROM είναι ΠΑΝΤΑ root.
blackm76 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 maddoctor ευχαριστω.μολις ερθει και αν δεν μου αρεσουν τα ελληνικα της Multilanguage θα το κανω. Tragic! περιμενω απαντηση για τα δωρα.
Tragic! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Είδες λάθος έκανα. Ευχαριστώ γιατρέ. Τσέκαρε το λινκ που σου έδωσε. Ζητά τα εσύ στο ξεκάρφωτο για gift μα αυτός για θετική θα σου κάτσει κιόλα. Μην πάρεις universal γιατί θέλει κόψιμο και άμα δεν πιάνουν τα χέρια σου θα γίνει σκατα. Το tempered glass δεν είναι μεμβράνη ειναι σαν μεμβράνη αλλά με πολύ σκληρή επιφάνεια που δεν προστατεύει μόνο από γρατζουνιές αλλά και από πτώσεις. Επειδή όμως κάνει 10€ και δύσκολα θα στο χαρίσει άμα πάρεις film πάρε για το mi3 όχι universal που κάνει για όλα. Και δεν είναι μόνο η γλώσσα ειναι τα bugs και η ταχύτητα της συσκευής με την Multilanguage
maddoctor Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Επίσης η multi είχε κάποιο πρόβλημα με την ελληνική γραμματοσειρά, οπότε εάν θέλεις ελληνικά, θα βάλεις την ελληνική. Όσο για το root, στα xiaomi γίνεσαι εύκολα, ακόμα και εάν δεν είσαι, μην αγχώνεσαι.
blackm76 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 tragic tempered glass ειχα ζητησει ειδη μια και μια screen protector kai επελεξα και ακομα μια Universal alla θα κοιταξω να την αλλαξω με μια οριτζιναλ.και θα τολμισω να ζητησω και το bluetooth handsfree.xaxaxaxaxax Επίσης η multi είχε κάποιο πρόβλημα με την ελληνική γραμματοσειρά, οπότε εάν θέλεις ελληνικά, θα βάλεις την ελληνική. Όσο για το root, στα xiaomi γίνεσαι εύκολα, ακόμα και εάν δεν είσαι, μην αγχώνεσαι. maddoctor ναι θα την αλλαξω την rom αλλα ας ερθει το κινητο πρωτα.root κανω σε οποιοδηποτε τηλεφωνο πολυ ευκολα.ναι δεν ειναι προβλημα αλλα θα το ζητησω δεν πειραζει.ευχαριστω για τις πληροφοριες σας.
Tragic! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Άντε καλοριζικο και καλά πειράγματα χαχα..!!!
blackm76 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ευχαριστω.μολις ερθει σιγουρα θα το σκαλιξω, να κανω κανα2 πραγματακια αν και δεν νομιζω πως θα χρειαστει και παρα πολλα γιατι το κινητο ειναι τουμπανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα