blackm76 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 χαχαχαχαχαχ οχι ο τζογος δεν μου αρεσει απλα δεν ηθελα να φτασω σε τετοια τιμη αλλα αναγκαστηκα εφτασα.τωρα εχει η xiaomi m3 η lg g3 μονο που το lg για να το παρεις 276 ευρω θα ειναι με 16gb rom ενω το xiaomi 64.δεν ξερω τι θα κανω.....ζαλιστηκα....οσο τα ψαχνεις μου φαινετε τοσο τρελενεσαι και ζαλιζεσαι....και απο οσο διαβασα το g2 δεν δεχεται εχτρα sd οποτε για να παρεις αυτο με τα 32 gb θες κοντα 290-300 ευρω οποτε παλι στο xiaomi καταληγουμε που με 266 ευρω εχεις 64 gb rom
Tragic! Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δεν θες LG που έχει καλή υποστήριξη στην Ελλάδα αλλά προτιμάς να ρισκάρεις με αμφιβόλου ποιότητας Κινέζους που δεν θα έχεις ούτε αυτό; Μάλλον σου αρέσει ο τζόγος. Εμένα καθόλου Xiaomi, Lenovo, ZTE, Huawei, Oppo, Meizu, Coolpad κλπ δεν είναι αμφιβολου ποιότητας επειδή είναι Κινεζικα. Κινεζιες και όχι Κινεζικα θεωρούνται Thl, Iniew, zopo,doogee, elephone, Thl, jiayou(ή κάπως έτσι) κλπ όπου για τα λεφτα τους δεν είναι απαραίτητα κακα απλά ότι σου κάτσει. Για 250€ σαφώς δεν ξεπέφτεις εκεί. χαχαχαχαχαχ οχι ο τζογος δεν μου αρεσει απλα δεν ηθελα να φτασω σε τετοια τιμη αλλα αναγκαστηκα εφτασα. τωρα εχει η xiaomi m3 η lg g3 μονο που το lg για να το παρεις 276 ευρω θα ειναι με 16gb rom ενω το xiaomi 64. δεν ξερω τι θα κανω.....ζαλιστηκα....οσο τα ψαχνεις μου φαινετε τοσο τρελενεσαι και ζαλιζεσαι.... και απο οσο διαβασα το g2 δεν δεχεται εχτρα sd οποτε για να παρεις αυτο με τα 32 gb θες κοντα 290-300 ευρω οποτε παλι στο xiaomi καταληγουμε που με 266 ευρω εχεις 64 gb rom Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Τη μια έχεις 4πλασια μνήμη και την άλλη έχεις τον μπάρμπα Μήτσο που άμα κατσει στραβή σου δίνει άλλο. Και ο Κινέζος έχει εγγύηση αλλά είναι 3 μήνες χωρίς τηλέφωνο +~7€.
blackm76 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Xiaomi, Lenovo, ZTE, Huawei, Oppo, Meizu, Coolpad κλπ δεν είναι αμφιβολου ποιότητας επειδή είναι Κινεζικα. Κινεζιες και όχι Κινεζικα θεωρούνται Thl, Iniew, zopo,doogee, elephone, Thl, jiayou(ή κάπως έτσι) κλπ όπου για τα λεφτα τους δεν είναι απαραίτητα κακα απλά ότι σου κάτσει. Για 250€ σαφώς δεν ξεπέφτεις εκεί. συμφωνω απολυτα απλα εχω ζαλιστει και δεν ξερω τι να κανω................... αλλο προβλημα μου βγηκε τωρα..... μολις διαβασα οτι το mi3 εχει σαρ 1,29 W/kg.....ειναι ψηλα θα μου καει ο εγκεφαλος......... μου φαινεται στο τελος θα παρω nokia 3330.............xaxaxaxaxax
Tragic! Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι αυτή είναι Αμερικανική μέτρηση. Πιο υψηλά από την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή δηλαδή. Αναλογία δεν ξέρω ακριβώς. Γενικά και εγώ που κάποτε ενδιαφερόμουν για τη συσκευή δεν βρήκα SAR. Γράφει μόνο ένας τύπος που πουλάει αντι-Sarικές συσκευές, θήκες ακτινοβολίας κλπ οποτε αναξιόπιστος. Σημείωση: Άμα σκέφτεσαι για LG g2,32GB επικοινώνησε με το κατάστημα καθώς αποτι ξέρω πιθανότατα ΔΕΝ έχεις Ελληνική εγγύηση.
GianniSM Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Xiaomi, Lenovo, ZTE, Huawei, Oppo, Meizu, Coolpad κλπ δεν είναι αμφιβολου ποιότητας επειδή είναι Κινεζικα. Κινεζιες και όχι Κινεζικα θεωρούνται Thl, Iniew, zopo,doogee, elephone, Thl, jiayou(ή κάπως έτσι) κλπ όπου για τα λεφτα τους δεν είναι απαραίτητα κακα απλά ότι σου κάτσει. Για 250€ σαφώς δεν ξεπέφτεις εκεί. Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Τη μια έχεις 4πλασια μνήμη και την άλλη έχεις τον μπάρμπα Μήτσο που άμα κατσει στραβή σου δίνει άλλο. Και ο Κινέζος έχει εγγύηση αλλά είναι 3 μήνες χωρίς τηλέφωνο +~7€. Ναι δεν έχω να πω κάτι για τις μάρκες που αναφέρεις αρνητικό, το θέμα είναι η υποστίριξη τοπικά. Αυτό με αγχώνει εμένα, αν δεν έχουν πιάνουν τα χέρια μου, τουλάχιστον μια οθόνη μπορώ να αλλάξω μόνος, να βρίσκω ανταλλακτικά.
StigmaX Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Γενικά με αυτά που έχεις πει μέχρι στιγμής και με τις γνώσεις σου περί συσκευών, καλύτερα μην κάνεις αγορά από Κίνα... Πάρε κάτι από εδώ να είσαι 100% λειτουργικός out of the box.
blackm76 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 κανενα λοιπον δεν ειναι τελειο.ολα εχουν υπερ και κατα.αρα καλα λεω να παρω 3330 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο................χαχαχαχαχ πλακα κανω.οχι δεν υπαρχει θεμα και εμενα ποιανουν τα χερια μου αν θελω κατι να κανω (οθονη παραδειγμα που υποθηκε) αλλα το θεμα ειναι να μην σπαση οτι κινητο και να ειναι.................. Σημείωση: Άμα σκέφτεσαι για LG g2,32GB επικοινώνησε με το κατάστημα καθώς αποτι ξέρω πιθανότατα ΔΕΝ έχεις Ελληνική εγγύηση. αμα και το g2 δεν εχει ελληνικη εγγυηση θα ειναι το ιδιο πραγμα....απλα αντι να παει κινα θα παει κορεα......χαχαχαχαχ Έχω την εντύπωση ότι αυτή είναι Αμερικανική μέτρηση. Πιο υψηλά από την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή δηλαδή. Αναλογία δεν ξέρω ακριβώς. Γενικά και εγώ που κάποτε ενδιαφερόμουν για τη συσκευή δεν βρήκα SAR. Γράφει μόνο ένας τύπος που πουλάει αντι-Sarικές συσκευές, θήκες ακτινοβολίας κλπ οποτε αναξιόπιστος. οποτε να μην φοβαμαι λογικα το sar δεν θα ειναι τοσο......
Tragic! Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Βρε δαίμονα Το 32αρι είπα πως ΠΙΘΑΝΟΝ δεν έχει δεν είπα ούτε το g2 γενικά ούτε ότι θα το στείλεις Κίνα. Μην προτρέχεις φίλε..
blackm76 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 tragic συγνωμμη φιλε μου δεν το προσεξα.....
blackm76 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 και για το sar του xiaomi το εψαξα λιγο καλυτερα.Το SAR της συσκευής αναφέρετε από το xiaomi.com, το τμημα Σιγκαπουρης : After the test, the highest SAR is = 0.8 w/ kgκαι εδω http://sarshield.com/radiation-chart/που ειδα λεει οτι εχει 1.29 ρε μαμωτο. απο οτι κοιταω αλλα λεει ο ενας και αλλα ο αλλος.μηπως σε καθε χωρα εκπεμπει διαφορετικα;;;;;δεν ξερω.παντως αν εχει δικιο η εταιρια με 0.8 w/ kg ειναι καλο. ΠΡΟΒΛΗΜΑΠΗΓΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ TO2C.COM TO XIAOMI MI3 64GB ME PAYPAL ΠΑΤΗΣΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙς ΠΑΤΗΣΑ ΣΗΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗ ΣΕ ΑΣΠΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /home/to2c360magento/public_html/includes/src/__default.php on line 63424 ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗς;;;;;ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ;;;;; και μετα εγω εκλησα την καρτελα και πατησα να μπω στην αρχικη του to2c.com kai moυ εβγαλε αυτο Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /home/to2c360magento/public_html/includes/src/Mage_Core_Model_Resource_Helper_Mysql4.php on line 299 τι λεει;;;; το ελυσα το προβλημα.δεν ξερω τι ηταν αλλα μπηκα με το chrome και εκανα την παραγγελια απροβληματιστασε κανα μηνα θα εχω στα χερια μου το xiaomi mi3επιτελους πηρα την αποφαση
Tragic! Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δεν μπήκα στο link. Αλλά SarShield???? Σοβαρά τώρα; 0,8,πάει κι έρχεται πάντως. Ελπίζω να πήρες την WCDMA έκδοση με τον snap800
blackm76 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 πηρα αυτο ακριβωςhttp://www.to2c.com/xiaomi-m3-mi3-basic-64g.html και λεει οτι ο επεξεργαστης του ειναι Quad Core CPU:Qualcomm Snapdragon 800 2.3GHz GPU:Adreno330. δεν εκανα καλα;;;βγαινει και με αλλο επεξεργαστη και επρεπε να παρω εκεινον;;; δεν ειχε επιλογη για αλλον ουτε το βρηκα πουθενα αλλου με αλλο επεξεργαστη.οπου και να το βρηκα αυτον ειχε και μου φαινεται super αν σκεφτεις οτι η μονη διαφορα με το mi4 και το Oneplus ειναι οτι αυτα εχουν Quad Core CPU:Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHz μονο για τον επεξεργαστη μιλαω και οχι για την ram. τωρα............ Δεν μπήκα στο link.Αλλά SarShield????Σοβαρά τώρα; τι θες να πεις με αυτο;;;; το site που ειδα δεν ειναι αξιοπιστο;;;; ειναι ενα απο τα πολλα που ειδα αλλα οπως ειπα οι αποψεις ειναι πολλες και διαφορετικες.
Tragic! Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Οκ το σωστό πήρες είσαι κομπλέ. Εσύ άμα πας στο φαρμακείο και ζητήσεις ασπιρίνη θα σου πει όχι ρε είσαι μια χαρά;;; Στη φοβία σου θα πατήσει για να βγάλει λεφτά. Οποτε ναι σαφώς το 1.29 δεν είναι αξιόπιστο. Ένας στο γειτονικό φόρουμ κάνει μετρήσεις Sar και έβγαλε και του mi3 νομίζω μετρήσεις στη φόρα. Δε θυμάμαι ποσο ήταν πάντως όχι κάτι το εκπληκτικό ούτε πολύ ούτε λίγο. Και ναι το mi3 ειναι πραγματικά αξιοπρεπέστατη συσκευή απλά να περάσεις την Ελληνική Rom Miui καθώς η Multilanguage που φοράνε οι Κινέζοι ειναι σκέτο BUG.
blackm76 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Και ναι το mi3 ειναι πραγματικά αξιοπρεπέστατη συσκευή απλά να περάσεις την Ελληνική Rom Miui καθώς η Multilanguage που φοράνε οι Κινέζοι ειναι σκέτο BUG. ωχχχχχ τι θες να πεις οτι τα ελληνικα θα ειναι οτι ναναι;;;;;; και πως γινεται αυτο που λες;;;;; Εσύ άμα πας στο φαρμακείο και ζητήσεις ασπιρίνη θα σου πει όχι ρε είσαι μια χαρά;;; Στη φοβία σου θα πατήσει για να βγάλει λεφτά. Οποτε ναι σαφώς το 1.29 δεν είναι αξιόπιστο. οποτε ας βασιστω στην εταιρια που λεει After the test, the highest SAR is = 0.8 w/ kg γιατι αλλωστε και η apple gia to iphone λεει 0.96 w/ kg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα