Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να παρω η το one plus η το meizu mx4 pro αλλα επειδει εχουν 350-400 ευρω ειπα να προσγειωθω λιγο στα 2gb ram kai στα 150-200 ευρο αν και θα ηθελα 3gb ram αλλα συμβιβαζομαι.

ειδα το λενοβο που σας ρωτησα για τους αισθητηρες αλλα τωρα που το ανεφεραι ο tragic ειδα το coolpad f2 (οπτικα πολυ ωραιο,και ενταξει δεν ειναι 4πυρηνο snapdragon αλλα ελπιζω να πηγαιονει γρηγορα.)

αλλα δεν λεει τιποτα για τους αισθητηρες και για την ακτινοβολια sar.

και ηθελα να ρωτησω ειναι οντως καλη μαρκα γιατι οι αποψεις διυσθαντε στα προηγουμενα μηνυματα;;;;;

ο επεξεργαστης ειναι msm8939.ειναι της mediatek;;

και αν ειναι θα δουλευει ο πλοηγος;;;;;(ρωταω για σιγουρια γιατι οπως ειπατε αν ειναι πανω απο 6592 λογικα θα δουλευει)

ποση ακτινοβολια sar εχει;;;;αντεχεται η θα με τρυπαει το κεφαλι;;;;

και φυσικα εχει τους αισθητηρες γιατι δεν εχει εικονες απο benchmark

και φυσικα αν εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο ευπροσδεκτες οι αποψεις σας.και μαλιστα τις περιμενω με ανυπομονησια.

Η διαφορά του 1 έξτρα ραμ στο LG G3 ήταν μόλις 4% στα διάφορα benchmarks οπότε προσωπικά για μένα δεν είναι κάτι απαραίτητο, θα κοιτούσα άλλα πράγματα πριν

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα ηθελα να παρω η το one plus η το meizu mx4 pro αλλα επειδει εχουν 350-400 ευρω ειπα να προσγειωθω λιγο στα 2gb ram kai στα 150-200 ευρο αν και θα ηθελα 3gb ram αλλα συμβιβαζομαι.

ειδα το λενοβο που σας ρωτησα για τους αισθητηρες αλλα τωρα που το ανεφεραι ο tragic ειδα το coolpad f2 (οπτικα πολυ ωραιο,και ενταξει δεν ειναι 4πυρηνο snapdragon αλλα ελπιζω να πηγαιονει γρηγορα.)

αλλα δεν λεει τιποτα για τους αισθητηρες και για την ακτινοβολια sar.

και ηθελα να ρωτησω ειναι οντως καλη μαρκα γιατι οι αποψεις διυσθαντε στα προηγουμενα μηνυματα;;;;;

ο επεξεργαστης ειναι msm8939.ειναι της mediatek;;

και αν ειναι θα δουλευει ο πλοηγος;;;;;(ρωταω για σιγουρια γιατι οπως ειπατε αν ειναι πανω απο 6592 λογικα θα δουλευει)

ποση ακτινοβολια sar εχει;;;;αντεχεται η θα με τρυπαει το κεφαλι;;;;

και φυσικα εχει τους αισθητηρες γιατι δεν εχει εικονες απο benchmark

και φυσικα αν εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο ευπροσδεκτες οι αποψεις σας.και μαλιστα τις περιμενω με ανυπομονησια.

Εεεμ ρε κουμπαρε μου θες και 801 της Qualcomm , και 1002 αισθητήρες, και μάρκα, και αξιοπιστία , και ποιότητα κατασκευής, και μηδενικό SAR, και να μη χαλά και μια συσκευή 800€ στα 150€ . Ο "συμβιβασμός" στη RAM για το budget σου ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΣ και δε συμμαζευεται. Πρεπει να κανεις συμβιβασμους και αλλου γιατι σαυτα τα λεφτα την ιδανικη για ολους συσκευη την ξεχνας.

Καταλαβαινω οτι θα παρεις νεα συσκευη, στα κινεζοσαιτ βλεπεις τα παντα και εισαι σε εξαρση. Αλλα χαμηλωσε λιγο την πτηση για να μην προσγειωθεις αποτομα.

Δημοσ.

η αληθεια ειναι πως τον τελευταιο καιρο εχω δεις ενα εκατομμυριο κινητα και εχω χαζεψει θελω να αγορασω καποιο αλλα ολα μου αρεσουν.δεν ξερω τι να πρωτοπαρω.

ειπα οτι σιγουρα θα τα ηθελα ολα αλλα επειδη σεν σηκωνει η τσεπη μου προσγειωθηκα.

οσο για τον επεξεργαστη που ειπα πριν μολις εψαξα στο google και βρηκα οτι το msm8939 ειναι της Qualcomn MSM8939,Octa cores 1.5Ghz και μαλιστα πρεπει να ειναι 64 bit(αλλα αυτο δεν ειναι σιγουρο)
οποτε λογικα μου αρκει και θα δουλευουν και οι πλοηγοι και θα πηγαινει αρκετα γρηγορα.

οσο για τους αισθητηρες σε καποιες αναζητησεις που εκανα ειδα σε καποιες φωτο απο benchmark οτι εχει αυτους που χρειαζομαι αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

για την μαρκα ρωτησα για να μαθω για την ακτινοβολια.αν ξερετε τα επιτρεπομενα ορια και ποσο ειναι το συγκεκριμενο κινητο γιατι εγω δεν ξερω ποσο πρεπει να ειναι.

και επειδη ειπες οτι πρεπει να κοιταω αλλα πραγματα και οχι την ram ηθελα να ρωτησω κατι βασικο.....
η μπαταρια που εχει αρκει;;;;;;του φτανει;;;;;η σε μιση ωρα θα σβηνει;;;;;

και κατι ακομα πολυ βασικο...θα εχει ελληνικα;;;;
γιατι εδω
http://www.to2c.com/coolpad-f2-2g-ram-16gb-rom.html
λεει multi-language version not available at present
εγω θελω να εχει ελληνικα.

ρωταω αυτες τις τελευταιες λεπτομεριες γιατι πολυ το ζαχαρωνω και καλα που το αναφερατε γιατι δεν το ηξερα.
και αν υπαρχει και καποια αλλη ευκαιρια οπως ειπα και παραπανω θα ηθελα να μου την προτεινετε παρακαλω.
αλλα το συγκεκριμενο μου αρεσει.

Δημοσ.

Το coolpad έχει ελληνικά αφού το αναφέρει και στο σαιτ που μας έδωσες.

Η μπαταρία υπολόγισε 1-1.5 μέρα ανάλογα πόσο το σκιζεις το τηλέφωνο.

Δημοσ.

οσο για τον επεξεργαστη που ειπα πριν μολις εψαξα στο google και βρηκα οτι το msm8939 ειναι της Qualcomn MSM8939,Octa cores 1.5Ghz και μαλιστα πρεπει να ειναι 64 bit(αλλα αυτο δεν ειναι σιγουρο)

οποτε λογικα μου αρκει και θα δουλευουν και οι πλοηγοι και θα πηγαινει αρκετα γρηγορα.

για το επεξεργαστη οι πληροφοριες μου ειναι σωστες;;;;;

για την μαρκα ρωτησα για να μαθω για την ακτινοβολια.αν ξερετε τα επιτρεπομενα ορια και ποσο ειναι το συγκεκριμενο κινητο γιατι εγω δεν ξερω ποσο πρεπει να ειναι.

τελικα  η μαρκα ειναι καλη;;; ρωταω για να μαθω τι γινετε με την ακτινοβολια.εχει πολυ;;;;

η μπαταρια κραταει λιγο σχετικα αλλα ειναι και λογικο μιας και εχει 5,5 ιντσες.

ελληνικα λεει κατω στα χαρακτηριστικα αλλα επανω στις επιλογες λεει αυτο που σας ειπα αλλα οκ θα το κοιταξω λιγο καλυτερα.

υπαρχει και καποιο αλλο στην ιδια κατηγορια;;;αν οχι το πηρα κιολας το coolpad f2.....xaxaxax

μονο ενημερωστεμε παρακαλω.

Δημοσ.

επισεις τι γνωμη εχετε για αυτο το λενοβο;;;;
http://www.merimobiles.com/lenovo-k900-5-5-inch-ips-1920-1080-pixels_p/meri8123.htm

σε αυτο το μονο που με προβληματιζει ειναι ο επεξεργαστης που ειναι διπλοπυρηνος αλλα ειναι της ιντελ.
δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλος.
τα λεφτα δεν με πειραζουν γιατι βγαινει γυρος στα 250.
50 ευρο παραπανω απο αυτο που σκεφτομουν δηλαδη αλλα μου αρεσει.

γνωριζει κανεις κατι για αυτον τον επεξεργαστη;;;;

Δημοσ.

επισεις τι γνωμη εχετε για αυτο το λενοβο;;;;

http://www.merimobiles.com/lenovo-k900-5-5-inch-ips-1920-1080-pixels_p/meri8123.htm

σε αυτο το μονο που με προβληματιζει ειναι ο επεξεργαστης που ειναι διπλοπυρηνος αλλα ειναι της ιντελ.

δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλος.

τα λεφτα δεν με πειραζουν γιατι βγαινει γυρος στα 250.

50 ευρο παραπανω απο αυτο που σκεφτομουν δηλαδη αλλα μου αρεσει.

γνωριζει κανεις κατι για αυτον τον επεξεργαστη;;;;

Το ότι φοράει Intel επεξεργαστή σε κινητό δεν είναι προτερημα. Πόσο μάλλον όταν είναι και προηγούμενης γενιάς.

Ποιοτικά είναι άριστη συσκευή αλλά αν πας στα 250, βάζεις το 20αρικο πάνω και πας σε g2.

Στα 200€ που ψάχνεις υπάρχουν σαφώς καλύτερες επιλογές.

• Like 1
Δημοσ.

Στα 200€ που ψάχνεις υπάρχουν σαφώς καλύτερες επιλογές.

οπως;;;;

πειτε μου μερικες γιατι δεν αντεχω αλλο,εχω μεινει χωρις τηλεφωνο και πρεπει να παρω καποιο.

Δημοσ.

υπαρχει φυσικα και το blackberry z30  που εχει και αυτο γυρο στα 260 ευρω.
πειτε μου σας παρακαλω τι γνωριζεται για το λειτουργικο και την συγκεκριμενη μαρκα.
λενε οτι λειτουργουν κανονικα οι android εφαρμογες.
λενε οτι ειναι το καλυτερο λειτουργικο.
λενε οτι δεν κολλαει σε σχεση με το android.
λενε οτι ειναι ποιο ασφαλες.
και γενικα πολυ το προτεινουν καλυτερο απο το να παρεις μια συσκευει android.
ειναι ομως;;;;ποιο τελικα ειναι καλυτερο blackberry η android;;;;;;
αξιζει να παρει καποιος ενα blackberry;;;;;;

συγχωρεστεμε αν εχω ξαναρωτησει για τα blackberry αλλα δεν θυμαμαι αν το εχω ρωτησει και ο λογος ειναι οτι σας εχω βομβαρδισει με ερωτησεις αλλα σας ζητω συγνωμη για αυτο απλα επειδη θελω να παρω ενα κινητο και σκοπεβω να μου βγαλει μια τριετια θελω να παρω κατι καλο γυρο στα 200-300 ευρω.

εχω μαθει παρα πολλα απο αυτο το θεμα,αλλωστε φαινεται..........
και πρεπει να ειμαι σιγουρος για αυτο που θα αγορασω.
ευχαριστω και ζητω την κατανοηση σας.

επισεις το android ειναι βασισμενο στον πυρηνα του λινουξ αρα κατα καποιο τροπο ειναι λινουξ;;;;
το blackberry τι ειναι;;;;

και κατι τελευταιο και ελπιζω να γλυτωσω το βρισιμο.....χαχαχαχ
υπαρχει κινητο με λειτουργικο ubuntu και ποιο ειναι αυτο;;;;;

Δημοσ.

να σας ρωτησω κατι τελευταιο και δεν σας ζαλιζω αλλο.

ειχα στο νουμου οτι καλες μαρκες ειναι,
meizu,one plus,xiaomi,lenovo,coolpad,zte,huawei,thl

αλλα εσεις μκου ειπατε να βγαλω απο την λιστα μου την THL.
γιατι;;;;;δεν ειναι καλη μαρκα οπως οι υπολοιπες;;;;;;
βασικα απο τους περισσοτερους ακουω καλα λογια.και εχουν σχετικα καλες τιμες.
για την ακριβια βρηκα αυτο
http://www.to2c.com/thl-5000-basic-smartphone-mtk6592-octa-core-2-0ghz-ram-2gb-rom-16gb-with-5-0inch-fhd-nfc-5000mah-battery.html
με καλυπτει απο ολες τις αποψεις....
και ειμαι ετοιμος να το παρω αλλα θυμηθηκα αυτο που μου ειπατε και ηθελα να ξαναρωτησω.

Δημοσ.

να σας ρωτησω κατι τελευταιο και δεν σας ζαλιζω αλλο.

ειχα στο νουμου οτι καλες μαρκες ειναι,

meizu,one plus,xiaomi,lenovo,coolpad,zte,huawei,thl

αλλα εσεις μκου ειπατε να βγαλω απο την λιστα μου την THL.

γιατι;;;;;δεν ειναι καλη μαρκα οπως οι υπολοιπες;;;;;;

βασικα απο τους περισσοτερους ακουω καλα λογια.και εχουν σχετικα καλες τιμες.

για την ακριβια βρηκα αυτο

http://www.to2c.com/thl-5000-basic-smartphone-mtk6592-octa-core-2-0ghz-ram-2gb-rom-16gb-with-5-0inch-fhd-nfc-5000mah-battery.html

με καλυπτει απο ολες τις αποψεις....

και ειμαι ετοιμος να το παρω αλλα θυμηθηκα αυτο που μου ειπατε και ηθελα να ξαναρωτησω.

Αυτο το τηλεφωνο το κοιτουσα οταν τα εψαχνα και εγω (και πηρα το ΜΧ4 της meizu τελικα) και οταν διαβαζα σχολια για το συγκεκριμενο ηταν τα ποιο διχασμενα σχολια απο οποιαδηποτε αλλη συσκευη που ειχα πεσει για μελετη. Το προβλημα ειναι οτι η THL εχει μαλλον προβληματικο quality control και οι πιθανοτητες να πεσεις σε καμια προβληματικη συσκευη ειναι μαλλον ποιο αυξημενες απο οσο θα περιμενε καποιος. 

Δεν ειναι οτι δεν ειναι καλη μαρκα η THL, απλα σε σχεση με τις αλλες εχει θεματα που εγω προσωπικα τα φοβαμαι και δεν θα αγοραζα συσκευη απο αυτην εκτος και αν την επαιρνα τοπικα. Σε συμβουλευω να κοιταξεις τις πρωτες σοβαρες εταιριες και να επιλεξεις συσκευη μεσα απο αυτες. Δεν μπορει, σιγουρα κατι θα βρεις....οπως ΑΥΤΟ ας πουμε...

http://www.report me for spam/meizu-m1-note-blue-charm-mtk6752-octa-core-55-inch-gorilla-glass-3-fhd-screen-android-4g-lte-smartp-g-35794

Δημοσ.

αυτο που εστειλες φιλε μου βρισκετε μονο απο το site που μου εδειξες και
οπου αλλου και να κοιταξα λεει οτι ειναι Out of stock.

ειναι καλο;;;;;
το εχει παρει κανεις;;;;
και αφου ειναι εξαντλημενο απο που μπορει να το παρει καποιος;;;;

επισεις να παρω αυτο που εστειλες η να παρω το xiaomi mi3 με 266 ευρω;;;;

δεν ξερω.αυτο το τηλεφωνο που εστειλες πρωτη φορα το βλεπω....ενα αλλο που παρατηρησα ειναι οτι στην συσκευασια δεν εχει ακουστικα.απο που θα βρω αν το παρω;;;;

και με τον επεξεργαστη τι γινετε;;;;ενταξει snapdragon δεν μπορει να ειναι αλλα θα ειναι γρηγορο;;;;

Δημοσ.

βασικα το meizu δεν το βρηκα πουθενα.ειναι εξαντλημενο λεει.
αν και απο οτι ειδα ειναι και μαμω τα τηλεφωνα με 5.5 ιντσες και 64μπιτο επεξεργαστη αλλα ειναι εξαντλημενο.
μονο στο pandawill λεει ποτε θα ειναι διαθεσιμο αλλα εχει 242 ευρω.
ε δεν βαζω αλλα 20 να παρω το mi3;;;;5 ιντσες φυσικα και εννοειτε mi4 den ειναι γιατι ειναι ποιο παλιο νομιζω αλλα ειναι πολυ τουμπανο.
αλλα αισιως ανεβηκαμε κασε παλι.που το παω που το φερνω γυρος στα 250 ευρω παιζω.....
χαχαχαχαχαχ θα σκασω.

βασικα αν αυτο.....
ειχε ελληνικα θα το επερνα και δεν θα σκεφτομουν για παραπανω λεφτα αλλα δεν εχει.
το γραφει και στα σχολια ασχετα με τις φωτογραφιες.

lg δεν θελω.πανω κατω τα ιδια λεφτα εχουν αλλα νομιζω οτι τα xiaomi ειναι καλυτερα.ας ειναι και κινεζικα

Δημοσ.

βασικα το meizu δεν το βρηκα πουθενα.ειναι εξαντλημενο λεει.

αν και απο οτι ειδα ειναι και μαμω τα τηλεφωνα με 5.5 ιντσες και 64μπιτο επεξεργαστη αλλα ειναι εξαντλημενο.

μονο στο pandawill λεει ποτε θα ειναι διαθεσιμο αλλα εχει 242 ευρω.

ε δεν βαζω αλλα 20 να παρω το mi3;;;;5 ιντσες φυσικα και εννοειτε mi4 den ειναι γιατι ειναι ποιο παλιο νομιζω αλλα ειναι πολυ τουμπανο.

αλλα αισιως ανεβηκαμε κασε παλι.που το παω που το φερνω γυρος στα 250 ευρω παιζω.....

χαχαχαχαχαχ θα σκασω.

βασικα αν αυτο.....

ειχε ελληνικα θα το επερνα και δεν θα σκεφτομουν για παραπανω λεφτα αλλα δεν εχει.

το γραφει και στα σχολια ασχετα με τις φωτογραφιες.

lg δεν θελω.πανω κατω τα ιδια λεφτα εχουν αλλα νομιζω οτι τα xiaomi ειναι καλυτερα.ας ειναι και κινεζικα

Δεν θες LG που έχει καλή υποστήριξη στην Ελλάδα αλλά προτιμάς να ρισκάρεις με αμφιβόλου ποιότητας Κινέζους που δεν θα έχεις ούτε αυτό; Μάλλον σου αρέσει ο τζόγος. Εμένα καθόλου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...