ikaruga24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ετσι βασικα για το γαμωτο να βαλω ενα σκορ χωρις να ειμαι αριθμολαγνος. Απλα για καταλαβετε καποιοι οτι πλεον δεν υπαρχουν θεματα. [ATTACH]779744[/ATTACH] [ATTACH]779745[/ATTACH] [ATTACH]779746[/ATTACH]
blackm76 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 παιδια απο την κουβεντα μας καταλαβα αρκετα,και βασικα οτι παιρνω οτι θελω και mediatek επεξεργαστη πανω απο 6592.τωρα αφου ελυσα της αποριες μου θα ηθελα την γνωμη σας για τα τηλεφωνα που σας εδειξα.οπως επισεις μεσα σε αυτα βαλτε και το one plus που οσο το βλεπω τοσο μου καλοαρεσει αλλα και το πρωτο το zoppo που εβαλα και εκεινω μου φαινεται φοβερο.
doctorkostis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Αν σου αρεσει το 1+1 να το παρεις, ειναι εξαιρετικο. Δε νομιζω οτι υπαρχει συγκριση με το Zopo, κυριως σε θεμα υλοποιησης. Γενικα, αφου σκοπευεις να δωσεις τοσα χρηματα, μπορεις να παρεις κατι απο σοβαρη εταιρεια. Οι αλλες σοβαρες προτασεις ειναι το Xiaomi Mi4 και το Meizu MX4, αντε και το Honor 6. Elephone, zopo, κλπ ημιαγνωστες καλυτερα να τις αποφυγεις. Βεβαια σε τετοια χρηματα παιζει και το Lg G3 απο Ελλαδα, ενω στα 260 ειναι το value for money G2.
blackm76 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 μονο που το lg g3 στα 260 εχει 2gb ram οποτε παλι ο κινεζος κερδιζει...χαχαχλοιπον ανακεφαλαιωση καλες μαρκες ειναι,meizu,one plus,xiaomi,lenovo,zte,huawei,thl και asus;αν ξεχασα καμια παρακαλω συμπληρωτε την.επισεις οι iuni, jiaju και οι cubot ειναι καλες;;;;και κατι ακομα.....τι γνωμη εχετε για το asus με διπλοπηρυνο της intel;;;οι απαντησεις σας βοηθανε στο να αποκλεισω πολλα απο τα αρχικα μου γουστα λογο παραπληροφορησης και αγνοιας. επισεις τι εννοεις θεμα υλοποιησης;;;;
GianniSM Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 μονο που το lg g3 στα 260 εχει 2gb ram οποτε παλι ο κινεζος κερδιζει...χαχαχ λοιπον ανακεφαλαιωση καλες μαρκες ειναι, meizu,one plus,xiaomi,lenovo,zte,huawei,thl και asus; αν ξεχασα καμια παρακαλω συμπληρωτε την. επισεις οι iuni, jiaju και οι cubot ειναι καλες;;;; και κατι ακομα.....τι γνωμη εχετε για το asus με διπλοπηρυνο της intel;;; οι απαντησεις σας βοηθανε στο να αποκλεισω πολλα απο τα αρχικα μου γουστα λογο παραπληροφορησης και αγνοιας. επισεις τι εννοεις θεμα υλοποιησης;;;; Η διαφορά των 3Γκίκα από τα 2 στις επιδόσεις είναι κάπου 4%. Μέσα στο κόστος σου πρέπει επίσης να συνηπολογίσεις το θέμα εγγύησης αλλά και έβρεσης ανταλλακτικών. Με το G3 έχεις 2 χρόνια Ευρωπαική, και επειδή είναι τόσο καλοπουλημένο τηλέφωνο μη κακό σου σπάσει καμιά οθόνη εύκολα θα βρεις άλλην. Θέμα υλοποίησης εννοεί την ποιότητα κατασκευής
blackm76 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) καταλαβα.καλες μαρκες ειναι,meizu,one plus,xiaomi,lenovo,coolpad,zte,huawei,thl και asus;μεσα στις καλες βαζω και thl γιατι ακουω καλα λογια αλλα και επειδη μου αρεσουν τα τηλεφωνα της.ειναι και αυτη καλη απο θεμα επεξεργαστων;;;;;ρωταω γιατι εχει συσκευες με mediatek 6592επισεις οι iuni, jiaju και οι cubot ειναι καλες;;;;αυτες ειναι οι τελευταιες μου ερωτησεις πριν φτασω στην επιλογη και ελπιζω να μην σας κουρασω αλλο μετα παρα μονο μια γνωμη για τις συσκευες που εχω στο μυαλο μου. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2014 από blackm76
KwstasXt Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html Aπο τα top sellers και βγαινει στα 131 ευρω.
blackm76 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 ειναι πολυ ωραιο το κινητο ,το εχω ξαναδει απλα αν δεις στις φωτογραφιες τους αισθητηρες θα δεις οτι δεν τους εχει ολους.πυξιδα κτλ.αν τα ειχε θα το ειχα παρει ειδη γιατι εχει και επεξεργαστη της mediatek 6592 που σημαινει οτι θα δουλευει και το navigon.
blackm76 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) κατεληξα σε μερικα..... 1)http://www.to2c.com/xiaomi-mi4-3gb-64gb-basic-qualcomm-quad-core-miui-v5-android-4-4-5-0-fhd-mobile-phone.html 2)http://www.to2c.com/original-oneplus-one-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-64gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html 3)http://www.to2c.com/asus-zenfone-6-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-6-0-inch-hd-screen.html 4)http://www.to2c.com/thl-5000-basic-smartphone-mtk6592-octa-core-2-0ghz-ram-2gb-rom-16gb-with-5-0inch-fhd-nfc-5000mah-battery.html 5)http://www.to2c.com/huawei-honor-6-32gb-rom-basic-dual-sim-4g-fdd-lte-phone-octa-core-cpu-3gb-ram-32gb-rom-android-4-4-5-0-incell-ips-1920-1080pix.htmlκαι φυσικα υπαρχει και αυτοhttp://www.to2c.com/meizu-mx4-pro-3gb-ram-32gb-rom.htmlαλλα αυτο ξεφευγει πολυ και δεν το σηκωνει η τσεπη μου......χαχαχαχαν και σε γενικες γραμμες η τσεπη μου θα ηταν ποιο ευτυχισμενη αν επερνα κατι μεχρι 250 ευρω αλλα και το one plus ειναι κολλημα.χαχαχαχεπισεις και το λενοβο που προτεινε ο παραπανω φιλος ειναι καλο αλλα εξηγησα γιατι δεν το θελω.επισεις θα ηθελα το κινητο μου να μην εχει μεγαλη ακτινοβολια sar γιατι τον θελω τον εγκεφαλο μου.αν καποιο απο αυτα εχει μεγαλη θα ηθελα να μου πειτε.θα ηθελα την γνωμη σας για το ποιο πρεπει να παρω και αν υπαρχει κατι καλυτερο αναλογικα με αυτα που προσφερει και την τοιμη του. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2014 από blackm76
KwstasXt Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτο με το SAR ειναι μεγαλη αληθεια αλλα το κακο με τους κινεζους ειναι οτι δεν το αναφερουν οποτε πρεπει να ριξεις ψαξιμο ο ιδιος. Το λενοβο παντως εμαθα σε γειτονικο forum οτι εχει 0,46. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2014 από KwstasXt
StigmaX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 καταλαβα. καλες μαρκες ειναι, meizu,one plus,xiaomi,lenovo,coolpad,zte,huawei,thl και asus; μεσα στις καλες βαζω και thl γιατι ακουω καλα λογια αλλα και επειδη μου αρεσουν τα τηλεφωνα της.ειναι και αυτη καλη απο θεμα επεξεργαστων;;;;;ρωταω γιατι εχει συσκευες με mediatek 6592 επισεις οι iuni, jiaju και οι cubot ειναι καλες;;;; αυτες ειναι οι τελευταιες μου ερωτησεις πριν φτασω στην επιλογη και ελπιζω να μην σας κουρασω αλλο μετα παρα μονο μια γνωμη για τις συσκευες που εχω στο μυαλο μου. Βγάλε από τη λίστα σου ονόματα τύπου thl, coolpad... Μαρκες είναι Lenovo, Huawei, xiaomi Άντε και zte. Asus μη μπερδεύεις το ότι έχει όνομα στις motherboard και στο hardware. Τα περισσότερα consumer products της είναι γτπ με πολύ κακό quality control από το εργοστάσιο.
doctorkostis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Συμφωνω για thl, διαφωνω για coolpad. 3η σε πωλησεις εντος Κινας (με βαση το gartner) και ενα F1 που εχω πιασει στα χερια μου, μου φανηκε πολυ ποιοτικο και στιβαρο. Γι αυτο και προσωπικα το προτεινω. Κατι Zopo, THL, Inew, Doogee, Cubot, Jiayu ειναι αμφιβολης ποιοτητας και κυριως, υλοποιησης. Ειδικα με τα καινουρια μοντελα, consider yourselves beta testers.
blackm76 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 παιδια μου αρεσει πολυ αυτο το κινητοhttp://www.to2c.com/original-lenovo-a8-a806-basic-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html ειναι lenovo.εχει επεξεργαστει mediatek 6592 που οπως μου ειπατε αν βαλω καποιον πλοηγο θα δουλεψει σωστα, ειναι 4g, 2gb ram 16 gb rom(δεν ειναι 3ram αλλα νομιζω μου φτανει) 5 ιντσες.γενικα ειναι αυτο που θελω αλλα αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι στεις φωτογραφιες δειχνει οτι δεν εχει ολους τους αισθητηρες.δηλαδη δεν θα δουλευει η πυξιδα αν βαλω και αν βαλω καποιο smart tools γενικα δεν ξερω αν θα δουλευει λογο ελειψεις αισθητηρων.υπαρχει περιπτωση οι φωτογραφιες απο το benchmark να λενε ψεματα;;;;(μακαρι να λενε για να το παρω.χαχα)και γενικα αν καποιος γνωριζει το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα πολυ την γνωμη του,ευχαριστω.
Tragic! Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Βγάλε από τη λίστα σου ονόματα τύπου thl, coolpad... Μαρκες είναι Lenovo, Huawei, xiaomi Άντε και zte. Asus μη μπερδεύεις το ότι έχει όνομα στις motherboard και στο hardware. Τα περισσότερα consumer products της είναι γτπ με πολύ κακό quality control από το εργοστάσιο. Φιλε μου τα cool pad τουλαχιστον τα f1 & f2 που ειδα και δουλεψα είναι αρκετά ποιοτικά και γρήγορα. Χωρίς τριξιματα με καλες οθόνες και καλες κάμερες. Και για ASUS χωρίς να έχω δει από κοντά βλέπω πολύ καλά λογια.. τώρα δεν ξέρω. Για coolpad πάντως έχω να πω τα καλύτερα. Εγγυημένα.
blackm76 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 θα ηθελα να παρω η το one plus η το meizu mx4 pro αλλα επειδει εχουν 350-400 ευρω ειπα να προσγειωθω λιγο στα 2gb ram kai στα 150-200 ευρο αν και θα ηθελα 3gb ram αλλα συμβιβαζομαι.ειδα το λενοβο που σας ρωτησα για τους αισθητηρες αλλα τωρα που το ανεφεραι ο tragic ειδα το coolpad f2 (οπτικα πολυ ωραιο,και ενταξει δεν ειναι 4πυρηνο snapdragon αλλα ελπιζω να πηγαιονει γρηγορα.)αλλα δεν λεει τιποτα για τους αισθητηρες και για την ακτινοβολια sar.και ηθελα να ρωτησω ειναι οντως καλη μαρκα γιατι οι αποψεις διυσθαντε στα προηγουμενα μηνυματα;;;;;ο επεξεργαστης ειναι msm8939.ειναι της mediatek;;και αν ειναι θα δουλευει ο πλοηγος;;;;;(ρωταω για σιγουρια γιατι οπως ειπατε αν ειναι πανω απο 6592 λογικα θα δουλευει)ποση ακτινοβολια sar εχει;;;;αντεχεται η θα με τρυπαει το κεφαλι;;;;και φυσικα εχει τους αισθητηρες γιατι δεν εχει εικονες απο benchmark και φυσικα αν εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο ευπροσδεκτες οι αποψεις σας.και μαλιστα τις περιμενω με ανυπομονησια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα