Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,θελω να αγορασω ενα κινητο απο το ιντερνετ.εχω βρει μερικα και θελω την γνωμη σας για να μπορεσω επτελους να αποφασησω.

1) εχω τρελαθει με αυτο

http://www.to2c.com/zopo-zp999-pro-3gb-ram-32gb-rom.html

ειναι 4g και απο χαρακτηριστικα τουμπανο αλλα δεν ξερω αν εχει ολους τους αισθητηρες οπως μαγνητικο,πυξηδες και τετοια.
επισεις ειναι αρκετα ακριβω στα 350 ευρω σχεδον και δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα του.

2) επισεις μου αρεσει πολυ και αυτο

http://www.to2c.com/elephone-p6000-2gb-ram-16gb-rom.html

ειναι 4g και ειναι το μονο που βρηκα με επεξεργαστη 64 bit και ειναι ενας απο τους λογους που μου αρεσε απλα ο τετραπυρηνος επεξεργαστης του ειναι στα 1,5ghz και δεν ξερω αν θα ειναι αρκετα γρηγορος.μηπως θα επρεπε να εχει παραπανω;;;;
επισεις εχει android 5.
εχω επισεις την ιδια απορια για τους αισθητηρες.
αυτο ομως εχει αρκετα προσιτη τιμη στα 171 σχεδον ευρο.

3)μου αρεσει και αυτο

http://www.to2c.com/asus-zenfone-6-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-6-0-inch-hd-screen.html

αλλα αυτο δεν ειναι 4g και ειναι διπλοπυρηνο και δεν ξερω αν θα ειναι και αυτο αρκετα γρηγορο οπως 4πυρηνα και 8πυρηνα.
απλα η τιμη του παλευεται.

4)και αυτο επισεις

http://www.to2c.com/original-lenovo-a8-a806-basic-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html

ολα μου φαινονται αρκετα καλα πανω του και η τιμη του πολυ προσιτη απλα και εδω δεν ξερω αν εχει ολους τους αισθητηρες οπως ειπα και παραπανω σε αλλο κινητο.ρωταω γιατι και εδω και στα παραπανω...στις εικονες που δειχνει δεν φαινονται να τους εχουν ολους.

5) επισεις μου αρεσουν και αυτα......

http://www.to2c.com/thl-5000-basic-smartphone-mtk6592-octa-core-2-0ghz-ram-2gb-rom-16gb-with-5-0inch-fhd-nfc-5000mah-battery.html

http://www.to2c.com/thl-t200-octa-core-mtk6592-6-0-inch-fhd-screen-1920-1080-2gb-ram-32gb-rom-back-13-0m-hd-af-color-camera.html

αυτα τα 2 τα εβαλα μαζι γιατι ειναι της ιδιας εταιριας.
πανω κατω εχω τις ιδιες αποριες και αμφιβολιες με τα παραπανω μην τις ξαναγραφω.

6)και ενα τελευταιο...

http://www.to2c.com/lenovo-s960-vibe-x-smartphone-2gb-ram-5-full-hd-gorilla-glass3-6-9mm-thin-mtk6589t-1080p.html

επισεις δεν ειναι 4g αλλα εχει αρκετα λαά χαρακτηριστηκα με προσιτη τιμη.

αυτα ηταν τα κινητα που μου κεντρισαν το ενδιαφερον.

και μονο 2-3 πραγματακια ακομα ενημερωτικα....

1)μερικα δεν ειναι 4g...υπαρχει προβλημα;;;;που χρησιμευει;;;;

2)τα κινεζικα κινητα κανουν αναβαθμισεις android;;;;δηλαδη τα 4.4 θα γινουν android 5;;;;
γιατι android 5 βρηκα μονο το 64bito...ολα τα αλλα ειναι 4.4

3)αυτο που ρωταω συνεχεια για τους αισθητηρες....και η ερωτηση ειναι...
οι φωτο απο τα bechmarks ειναι αληθινες σε σχεση με τους αισθητηρες που δειχνει σε καθε κινητο;;;;

4)υπαρχει περιπτωση καποιο απο αυτα τα κινητα τα οποια εχουν ολα gps καποιο να μην συνεργαζετε με πλοηγο οπως το navigon η το sygic;;;;;

αυτα ειναι τα κινητα που μου αρεσουν και αυτοι οι προβληματισμοι μου.
θα ηθελα παρακαλω την γνωμη και την βοηθεια σας.
σας ευχαριστω προκαταβολικα γιατι ξερω πως θα με βοηθησετε.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μην παρεις κινητο με μαρκα επεξεργαστη MTK , mediatek κλπ. ειναι μαρκα με εκαψες  περνεις 4πυρινο και σου βγαινει μονοπυρινος και χειροτερα . πηρα απο απερισκεψια ενα τετοιο και δεν την παλεψα πανω απο 7 μηνες . πηρα αλο μετα. ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. 

updates για αντροιντ 5 κατα 99% δεν θα δεις . 

το πρωτο στο link σου κανει 400$ ... σοβαρα θα δωσεις τοσα λεφτα για αυτο ? ενω εχεις LG G3 με 350 ευρω , εχεις Oneplus one με 300 ευρω , που ειναι κινηταρες? ξανα σκεψου το , νομιζω θα το μετανιωσεις.

Δημοσ.

το πρωτο με 350 ευρο το εβαλα γιατι μου αρεσε αλλα δεν ξερω αν θα δωσω τοσα λεφτα για ενα πραγμα που τον επομενο μηνα θα ειναι παλιο,οπως γινετε με ολα τα κινητα.

υπαρχει LG G3 3gb ram με 350 ευρο;;;; που υπαρχει αυτο;;;;
to one plus Το βρηλα 300 ευρω αλλα αυτο με τα 16 gb kai οχι με τα 32 gb.

οι επεξεργαστες της mediatek ειναι μαπα γενικα η μονο στα κινεζικα κινητα;;;;;
επισεις να φανταστω οτι το zoppo που εβαλα με 350 ευρο ,ενας ακομα λογος για να μην το παρω ειναι ο επεξεργαστης της mediatek;;;;
επισεις αναβαθμιση σε android 5 δεν θα δω μονο στα κινεζικα η γενικα;;;;
πειτε μου μαρκες επεξεργαστων που ειναι καλοι;;;

επισεις συμφωνα με αυτο που μου ειπες για τους επεξεργαστες απορηπτονται σχεδον ολα οσα εβαλα για επιλογη ακομα και το 64bito.
αν και οπως βλεπω τα περισσοτερα εχουν επεξεργαστη mediatek.τοσο χαλια ειναι;;;;;
επωνυμα κινητα δεν φορανε επεξεργαστες της mediatek;;;;ξενερωσα καπως.....
οποτε τι παιρνω;;;;

Δημοσ.

Ελα φιλε , απανταω με την σειρα. Δεν υπαρχει LG G3 με 3 GB ram που να κανει 350 ευρω . υπαρχει ομως αυτο με τα 2GB που τα παταει ολα αυτα π εβαλες . 

ναι εγω δεν ειπα οτι το Oneplus ONE ειναι πανω απο 16GB, ειναι παντως πολυ ωραιο κινητο , το εχει ο συγκατοικος μου.

Ο επεξεργαστης της Mediatek ειναι μαπα γενικα . εγω αυτον ειχα  στο LG p880 (x4 HD) και το κινητο σερνοταν......

ναι ο επξεργαστης ειναι ο λογος και οτι δν βγαζουν update οι κινεζικες εταιριες.

αμα ψαξεις στο google υπαρχει λιστα που λεει ποια κινητα προκειται να παρουν το android 5 . Παρε ενα απο αυτα αν θες . To LG G3 εχει παρει ηδη το android 5.

καλη μαρκα επεξεργαστων ειναι οι Snapdragon

Δημοσ.

Εγώ δύο τηλέφωνα που έχω με mediatek ένα τετραπυρινο πριν και το note 8core τώρα δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα ούτε από ταχύτητα 31000 atuntu ούτε από gps. Μπορεί να έπεσες σε ελαττωματικό τηλέφωνο ή να είχες θέμα με το λογισμικό.

Δημοσ.

Εγώ δύο τηλέφωνα που έχω με mediatek ένα τετραπυρινο πριν και το note 8core τώρα δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα ούτε από ταχύτητα 31000 atuntu ούτε από gps. Μπορεί να έπεσες σε ελαττωματικό τηλέφωνο ή να είχες θέμα με το λογισμικό.

Μπορει . Παντως γενικα δν εχουν καλο ονομα και στο google που ειδα . Λογισμικα ειχα δοκιμασει πολλα . σε ολα το εκανε . Ηταν γενικα λιγο προφανες ... Ητανε η εποχη που μονο 1-2 εταιριες ειχανε κινητα με 4 πυρινες . και κανανε μια περιουσια και μ βγαζει η LG τετραπυρινο με 240 ευρω . νταξει ... λογικο ειναι να ειναι μαπα . δεν ξερω . Εγω παντως mediatek δεν ξανα παω. Δεν ειναι τυχαιο που τα κορυφαια κινητα δεν εχουν τετοιους επεξεργαστες . ...

Δημοσ.

εγω παραδειγμα εχω ενα 8πυρηνο ταμπλετ της mediatek και φυσαει;;;;
τωρα δεν ξερω προβληματιστηκα γιατι ,παραδειγμα τα lenovo ξερω οτι ειναι καλα κινητα αλλα τα περισσοτερα εχουν επεξεργαστη mediatek.αρα δεν ειναι καλα;;;;

επισεις chios ανεφερες και το gps....υπαρχει περιπτωση να παρω κινητο με mediatek και να μην λειτουργει to gps;;;;

ναι ο επξεργαστης ειναι ο λογος και οτι δν βγαζουν update οι κινεζικες εταιριες

δηλαδη ακομα και επωνυμο κινητο απο μαγαζι να παρω με επεξεργαστη mediatek παλι δεν θα εχω αναβαθμισεις;;;;

Δημοσ.

εγω παραδειγμα εχω ενα 8πυρηνο ταμπλετ της mediatek και φυσαει;;;;

τωρα δεν ξερω προβληματιστηκα γιατι ,παραδειγμα τα lenovo ξερω οτι ειναι καλα κινητα αλλα τα περισσοτερα εχουν επεξεργαστη mediatek.αρα δεν ειναι καλα;;;;

επισεις chios ανεφερες και το gps....υπαρχει περιπτωση να παρω κινητο με mediatek και να μην λειτουργει to gps;;;;

δηλαδη ακομα και επωνυμο κινητο απο μαγαζι να παρω με επεξεργαστη mediatek παλι δεν θα εχω αναβαθμισεις;;;;

ο επεξεργαστης δεν εχει να κανει σχεση με το update. αλλο το ενα αλλο το αλλο . για τον mediatek λεμε οτι ειναι απλα αργος, εγω το λεω βασικα . Δεν ξερω κανε και εσυ μια ερευνα πατα μια στο google και ψαξε . 

εγω τωρα σε 1 λεπτο εκανα ενα γρηγορο ψαξιμο και βρηκα αυτο . ελπιζω να ξερεις αγγλικα . 

ρωταει καποιος How powerful is the new Quad-core Cortex-A7 MediaTek MT6589 processor ? how do you think it compares against say HTC One X which is Tegra 3 & Samsung Galaxy S2 which has a Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9

και του απαντανε --> Considerably slower, I'm afraid to say.

Δηλαδη τον ρωτησε ουσιαστικα αν ο ΤΕΤΡΑΠΥΡΙΝΟΣ της mediatek ειναι ποιο γρηγορος απο τον ΔΙΠΥΡΙΝΟ  και του απαντησανε "φοβαμαι πως ειναι ποιος αργος απο αυτον τον δυπυρινο . 

Δημοσ.

Δεν ξερω για τα Huawei . Ενα huawei ειχα παλια και ηταν τρομερο κινητο πολυ καλο . αλλα τωρα δν ξερω αν εχουν αλλαξει κατι . παντως πιο εμπιστα απο τα κινεζικα ειναι που μου εδειξες . για της Ιντελ παλι δεν ξερω

Δημοσ.

τωρα ψιλοξενερωσα γιατι ημουν σε φαση απλα επιλογης και τωρα ξανα απο την αρχη ψαξιμο.
δεν θα βιαστω...θα περιμενω και αλλες πληροφοριες αν μπορειτε απο εδω μεσα και θα ψαξω και εγω.

Δημοσ.

Οι παλιοί Mediatek είχαν κάποια θέματα με με το gps, οι οχταπυρηνοι πάνε πολύ καλά κλειδωνουν σε δευτερόλεπτα.

Σίγουρα παίζει ρόλο και η υλοποίηση του κάθε κατασκευαστή η xiaomi που έχω εγώ δεν έχει κάποιο πρόβλημα το τηλέφωνο απλά φυσάει σε όλους τους τομείς.

Δες και το ZTE Red Bull 140 δολάρια από vickmall.com με snapdragon το απόλυτο vfm.

Δημοσ.

Ειπες οτι οι οχταπυρηνοι δεν εχουν θεμα.εγω εχω ενα οχταπηρυνο ταμπλετ παει σφαιρα,ομως το navigon δεν λειτουργει.τωρα το συνειδητοποιησα.ολοι οι mediatek εχουν προβλημα με τους πλοηγους;

απο ταχυτητα παντως ειναι τουμπανο,δεν κολλαει καθολου.

Τωρα το zte που μου προτεινατε ειναι καλο αλλα ειναι 8gb rom. Εγω θελω τουλαχιστον 16gb rom.

Για αυτα που σας εδειξα τι γνωμη εχετε;

Να μην τολμισω δηλαδη να παρω με επεξεργαστη mediatek;

Δημοσ.

Δηλαδη υποστηριζετε στα σοβαρα οτι πχ το Meizu MX4 pro με τον ΜΤΚ 6595 κολλαει???

Μια χαρα ειναι οι καινουριοι mediatek, δυνατοι, φθηνοι και οχι πολυ ενεργοβοροι. Οκ, δεν ειναι Snapdragon 805 και 810, αλλα ο 8πυρηνος 6592 εχει μια χαρα επιδοσεις. Ο 6595 πεταει.

Εχει περισσοτερη σημασια ο κατασκευαστης και η υλοποιηση του, παρα η μαρκα του επεξεργαστη. Απο Xiaomi, Huawei, Lenovo, ZTE, Coolpad αγοραζεις αφοβα.

Δημοσ.

μην παρεις κινητο με μαρκα επεξεργαστη MTK , mediatek κλπ. ειναι μαρκα με εκαψες  περνεις 4πυρινο και σου βγαινει μονοπυρινος και χειροτερα . πηρα απο απερισκεψια ενα τετοιο και δεν την παλεψα πανω απο 7 μηνες . πηρα αλο μετα. ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. 

updates για αντροιντ 5 κατα 99% δεν θα δεις . 

το πρωτο στο link σου κανει 400$ ... σοβαρα θα δωσεις τοσα λεφτα για αυτο ? ενω εχεις LG G3 με 350 ευρω , εχεις Oneplus one με 300 ευρω , που ειναι κινηταρες? ξανα σκεψου το , νομιζω θα το μετανιωσεις.

Πρεπει να φτιαξεις το ποστ σου. Αυτο που λες ισχυει μονο σε επεξεργαστες της mediatek της προηγουμενης και πισω γενιας. Οτιδηποτε απο 6592 και πανω επεξεργαστες δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Ο 6732 του elephone παραδειγμα ειναι μια χαρα επεξεργαστης και χωρις προβληματα με το GPS (ακριβως οπως και στους 6595, 6595Μ και 6592).

Κατοχος του Meizu MX4 που διαθετει 6595 mediatek και δηλωνω μηδεν προβληματα με πραγματα που ειχαν θεματα οι παλιοι mediatek (συγκεκριμενα με το GPS και καποιες ασυμβατοτητες).  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...