doomx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Άλλαξα μερικά κομμάτια στο σύστημά μου και από κάρτα ήχου Soundblaster 128pci πήγα στην onboard 6.1 realtek AC97 που είχε η νέα μου μητρική gigabyte VT600. Τα ηχεία μου είναι τα ίδια στέρεο ηχεία που είχα και πριν όχι ιδιαίτερα καλής ποιότητας. Με την νέα κάρτα λοιπόν ο ήχος ακούγεται παραμορφωμένος με θόπυβο ("γρατσουνιές"). Αυτό και σε Mp3 και σε παιχνίδια. Επίσης με κλειστούς media players όταν κάνει κλικ το ποντίκι πάλι ακούγεται ήχος θορύβου από τα ηχεία! Έχεις κανείς ιδέα τι να κάνω για να το διορθώσω; (δεν προβλέπεται να αλλάξω ηχεία σύντομα). Έκανα επανεγκατάσταση τους drivers αλλά το ίδιο.
sornok Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 isos paizei kapoio provlima me ta linein kai mic, dokimase na ta kaneis mute
madsc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Αν τα ηχεία σου παίζουν κανονικά κάπου αλλού (π.χ. walkman/discman) Την κλασική μέθοδο επίλυσης προβλημάτων των pcs. Βγάλε τα drivers & ότι έχουν σχέση με αυτά, restart, απενεργοποίησε την onboard από bios, καθάρισε το σύστημα σου, ενεργοποίησε την ξανά από bios & κάνε εγκατάσταση τα τελευταία updated από την επίσημη ιστοσελίδα, & όχι αυτά που σου βάζει το λειτουργικό σου (αν σου βάζει). sc
qspock Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 To problhma einai gnwsto kai mallon exei na kanei me to PCI latency, rythmish tou bios. Se auto to forum http://www.3dss-forums.com/cgi-bin/wwwthreads/postlist.pl?Cat=&Board=Forum22 tha breis thn apanthsh sto problhma sou, kane search h ena post ekei. Proswpika den exw asxolhthei me th sygkekrimenh rythmish (to bios mou den thn exei) alla to phre to mati mou sto sygkekrimeno forum. Enalaksthkh lysh einai na sthseis ksana thn sb128. Mporei na einai palio montelo alla touilaxiston den einai on board. Mexri twra oses on board kartes hxou exw dei exoun h parasita h megalh katanalwsh porwn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.