GianniSM Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 να σε καλα φιλε! να σε ρωτησω ? αυτο με το imei πως το ξεκαρω πριν το παρω? Ζητάς από το μαγαζί που θα το πάρεις να στο δώσει από πριν.
GT-MAN Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ζητάς από το μαγαζί που θα το πάρεις να στο δώσει από πριν. δηλαδη κανω την παραγγελια και οταν μου πουν οτι ηρθε να τους πω να μου δωσουν το imei ? και αν δεν ειναι πανω απο 408 τι τους λεω ??
GianniSM Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 δηλαδη κανω την παραγγελια και οταν μου πουν οτι ηρθε να τους πω να μου δωσουν το imei ? και αν δεν ειναι πανω απο 408 τι τους λεω ?? Πολύ απλά δεν θα πήρες το προιόν που παράγγειλες, άρα μπορείς να το επιστρέψεις πίσω. Βέβαια λόγω του ότι έχει κάποιους μήνες στην αγορά το τηλ λογικά όλοι πια έχουν τις νεότερες παρτίδες οπότε μάλλον θα είσαι οκ.
GT-MAN Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ απλά δεν θα πήρες το προιόν που παράγγειλες, άρα μπορείς να το επιστρέψεις πίσω. Βέβαια λόγω του ότι έχει κάποιους μήνες στην αγορά το τηλ λογικά όλοι πια έχουν τις νεότερες παρτίδες οπότε μάλλον θα είσαι οκ. ε αυριο-μεθαυριο λεω να το κλεισω γιατι περιμενω κατι χρηματα ακομα. οποτε το παρειγγελνω και βλεπουμε ευχαριστω για τις απαντησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα