GT-MAN Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 γεια χαρα, σκεφτομαι για αγορα του lg g3....η διαφορά του 16 gb με το 32 gb εκτος της χωρητικοτητας των gb που δεν με νοιαζει πανω απο 16 gb....απο οτι ειδα ειναι στη ραμ 1gb παραπανω το 32αρι. σωστα?καταρχην μονο αυτες οι δυο ειναι οι διαφορες.??οπως ειπα τα 32 gb δεν με νοιαζουν, καλα ειναι και 16gb....τωρα οσον αφορα τη ραμ. τα 2gb ραμ σε σχεση με τα 3gb ραμ του 32αριου, εχουν μεγαλη διαφορα στο ΜΑΤΙ ?? γιατι εχει διαφορα στην τιμη και αν δεν εχει ουσιαστικα διαφορα δεν αξιζει η διαφορα τιμης...τι προτινετε? ευχαριστω!
Aggeluska Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σου φιλε εγω εχω την εκδοση με τα 16GB . οταν εχεις ενα LG G3 16GB με 2 GB RAM και ενα 32Gb με 3GB RAM και ΟΤΑΝ και τα δυο κινητα εχουν γεμισει ολη την μνημη του αποθηκευτικου χωρου τους , τοτε ναι , δεν υπαρχει διαφορα . αλλα πχ αν κανεις χρηση οπως κανω εγω , που καταναλωνω 8GB απο τα 16 του αποθηκευτικου χωρου , τοτε ναι θα εχεις διαφορα . ουσιαστικα βαζουν 1GB παραπανω οταν εχει παραπανω αποθηκευτικο χωρο γιατι ειναι λογικο να σερνετε το κινητο αν εχει ποιο πολλα αρχεια μεσα,οποτε καπως ετσι το ισορροπουν. Αλλα ναι οταν και οι δυο εκδοσεις του κινητου εχουνε π.χ γεματα τα 10GB μονο τοτε το 3GB θα ειναι πιο γρηγορο. Εμενα προσωπικα το κινητο μου παει σφαιρα . δεν κολλαει πουθενα . το εχω απο σεπτεμβριο και δν εχω κανενα απολυτως προβλημα . Μεσα εχω καμια 20αρια εφαρμογες που χρησιμοποιω καθημερινα , 5-6 παιχνιδακια , και 3 αλμπουμ μουσικη . αυτα . Δεν ξερω ποση μεγαλη χρηματικη διαφορα εχει , αλλα πιστευω δεν το αξιζει αμα δν γεμιζεις τα 16GB
GT-MAN Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 και γω μαλλον για το 16αρι με βλεπω!κατι ακυρο ειτε σε σενα φιλε, ειτε για οποιον αλλο ξερει, οσον αφορα το ροοτ σε αυτο το κινητο χανεις εγγυηση οταν κανεις ροοτ? ή μπορεις να το επαναφερεις καπως αν χρειαστει και να μην φενεται τιποτα. (ρωταω γιατι στο galaxy s4 γραφοταν ειχα διαβασει στο knox και εχανες εγγυηση γιατι φενοταν). εδω τι ισχυει?
Aggeluska Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δεν γνωριζω. παντως εγω εχω βαλει ρουτ και δεν θυμαμαι να ειδα κατι οτι χανεις την εγγυηση σου καπου. τωρα μην σου πω και βλακιες, δεν ξερω .
kosegdit Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Τι σχέση έχει το πόσα αρχεία έχεις μέσα στην συσκευή σου με την χρήση της Ram; Η παραπάνω Ram σε βοηθάει στον φόρτο που δημιουργούν οι ενεργές εφαρμογές-λειτουργίες ανά πάσα στιγμή στην συσκευή σου, άσχετα αν έχεις μέσα 2, 5, 105 album μουσικής.
Aggeluska Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 κανεις λαθως . οταν εχεις εσυ 10 εφαρμογες και 10 παιχνιδια εγκατεστημενα στα 64GB και πατας να σου ανοιξει το παιχνιδι π.χ και καθως τρεχει το παιχνιδι η ΡΑΜ ψαχνει τα αρχεια του παιχνιδιου και τα τρεχει ταυτοχρονα απο τον αποθηκευτικο χωρο που ειναι εγκατεστημενα. Οταν εσυ εχεις 3GB αντι για δυο 2GB τα αρχεια αυτα η ΡΑΜ τα βρισκει πιο γρηγορα απο οτι η 2GB.
kosegdit Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 1) οταν εχεις ενα LG G3 16GB με 2 GB RAM και ενα 32Gb με 3GB RAM και ΟΤΑΝ και τα δυο κινητα εχουν γεμισει ολη την μνημη του αποθηκευτικου χωρου τους , τοτε ναι , δεν υπαρχει διαφορα . 2)ουσιαστικα βαζουν 1GB παραπανω οταν εχει παραπανω αποθηκευτικο χωρο γιατι ειναι λογικο να σερνετε το κινητο αν εχει ποιο πολλα αρχεια μεσα,οποτε καπως ετσι το ισορροπουν. Αλλα ναι οταν και οι δυο εκδοσεις του κινητου εχουνε π.χ γεματα τα 10GB μονο τοτε το 3GB θα ειναι πιο γρηγορο. 1) Από πότε;;;; 2)Έλα μου, πως το είπες αυτό;;; κανεις λαθως . οταν εχεις εσυ 10 εφαρμογες και 10 παιχνιδια εγκατεστημενα στα 64GB και πατας να σου ανοιξει το παιχνιδι π.χ και καθως τρεχει το παιχνιδι η ΡΑΜ ψαχνει τα αρχεια του παιχνιδιου και τα τρεχει ταυτοχρονα απο τον αποθηκευτικο χωρο που ειναι εγκατεστημενα. Οταν εσυ εχεις 3GB αντι για δυο 2GB τα αρχεια αυτα η ΡΑΜ τα βρισκει πιο γρηγορα απο οτι η 2GB. Δεν κάνω κανένα λάθος και καλό θα ήταν μερικοί πριν αρχίσετε να κατεβάζετε αράδες σε ένα τεχνολογικό forum που κάποιοι ζητούν συμβουλές, να έχετε αποσαφηνίσει πρώτα μερικές έννοιες. Μάθε λοιπόν πρώτα τι σημαίνει Ram και το πως λειτουργεί, και μετά δώσε διάλεξη. Η Ram δεν τρέχει κανένα αρχείο ταυτόχρονα από τον δίσκο, απλά τα φορτώνει. Όσο περισσότερη έχεις, τόσα δεδομένα εφαρμογών μπορείς να φορτώσεις ταυτόχρονα, πριν οδηγηθείς σε miss και αναγκαστείς να προσπελάσεις ξανά τον δίσκο σου. Εκεί παρατηρούνται και οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις στο σύστημα. Αυτά με λίγα λόγια, και όπου δίσκος δεν αναφέρομαι προφανώς μόνο σε pc. Αυτό που έγραψες δεν βγάζει κανένα νόημα. Από πότε η ταχύτητα της Ram έχει σχέση με την χωρητικότητά της; Ακούτε τι λέτε μερικοί εδώ μέσα;;; Δεν ξέρω τελικά αν τα 3Gb δίνουν κάποιο performance boost στο G3, τόσο ώστε να αξίζει τα παραπάνω χρήματα που ζητάει έναντι της "μικρής" έκδοσης, καθώς δεν το έχω ψάξει καθόλου. Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως αν δίνουν, αυτό δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το πόσες εφαρμογές και πόσα album μουσικής(το ακούσαμε κι αυτό) έχεις εγκατεστημένα μέσα. Με λίγα λόγια, το ότι είναι εγκατεστημένη μια εφαρμογή, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τρέχει κιόλας στο background, απασχολώντας Ram. 3
GianniSM Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Είχα το ίδιο δίλημμα. Ψάχνοντας το σε διάφορες ξένες σελίδες οι διαφορές είναι ελάχιστες στην απόδοση της τάξης του 4%. Σε κάποια τέστ μάλιστα το ''μικρό'' ήταν και καλύτερο. Όντας κάτοχος του S3 δεν χρειάστηκε να πάρω κάρτα οπότε κατέληξα στο 16αρι. Στην αρχή είχε κάποια κολληματάκια, αλλά με το που πήρε το lollipop εξαφανίστηκαν και είδα τρομερή βελτίωση στην μπαταρία πέραν του 20%. Just my 2 cents Δες εδώ: http://www.stuff.tv/g3/lg-g3-benchmarks-show-little-difference-between-2gb-and-3gb-editions/news
GT-MAN Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ετσι και αλλιως πιστευω στο ματι μικρη διαφορα θα εχουν και δεν νομιζει να αξιζει τα περισσοτερα χρηματα το 32αρι....για το 16αρι με κοβω. θελω να ρωτησω κατι οποιος γνωριζει θα βοηθουσε πολυ.επειση θα το παρω απο σκρουτζ και θα το παρω με αντικαταβολη. λοιπον ενδιαφερομαι για το titan grey χρωμα...καποια μαγαζια στο σκρουτζ γραφουν titan σκετο, άλλα γραφουν titan grey και άλλα titan black.... εγω που θελω αυτο που βλεπουμε στα μαγαζια συνηθως το γκρι τιταν, ποιο ειναι?? δηλαδη στα μαγαζια του σκρουτζ που λεει titan σκετο τι ειναι?? μην παρω και μετα μετανιωσω..ευχαριστω εκ των προτερων!
GianniSM Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ετσι και αλλιως πιστευω στο ματι μικρη διαφορα θα εχουν και δεν νομιζει να αξιζει τα περισσοτερα χρηματα το 32αρι....για το 16αρι με κοβω. θελω να ρωτησω κατι οποιος γνωριζει θα βοηθουσε πολυ. επειση θα το παρω απο σκρουτζ και θα το παρω με αντικαταβολη. λοιπον ενδιαφερομαι για το titan grey χρωμα...καποια μαγαζια στο σκρουτζ γραφουν titan σκετο, άλλα γραφουν titan grey και άλλα titan black.... εγω που θελω αυτο που βλεπουμε στα μαγαζια συνηθως το γκρι τιταν, ποιο ειναι?? δηλαδη στα μαγαζια του σκρουτζ που λεει titan σκετο τι ειναι?? μην παρω και μετα μετανιωσω..ευχαριστω εκ των προτερων! Ότι λέει Titan είναι ίδιο χρώμα. Μπορείς να παίξεις μετά με θήκες (είμαι στο ψάξιμο), γενικά πανέμορφο τηλ παρόλο που η εμφάνιση είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάω στα γκάτζετ μου. Έχω αυτό το χρώμα και πάει προς το πολύ σκούρο καφέ να το έχεις υπόψη, ένα χρώμα που μισώ (μαζί με όλες του τις αποχρώσεις), το αντέχω όμως επειδή είναι πολύ σκούρο
StigmaX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σου φιλε εγω εχω την εκδοση με τα 16GB . οταν εχεις ενα LG G3 16GB με 2 GB RAM και ενα 32Gb με 3GB RAM και ΟΤΑΝ και τα δυο κινητα εχουν γεμισει ολη την μνημη του αποθηκευτικου χωρου τους , τοτε ναι , δεν υπαρχει διαφορα . αλλα πχ αν κανεις χρηση οπως κανω εγω , που καταναλωνω 8GB απο τα 16 του αποθηκευτικου χωρου , τοτε ναι θα εχεις διαφορα . ουσιαστικα βαζουν 1GB παραπανω οταν εχει παραπανω αποθηκευτικο χωρο γιατι ειναι λογικο να σερνετε το κινητο αν εχει ποιο πολλα αρχεια μεσα,οποτε καπως ετσι το ισορροπουν. Αλλα ναι οταν και οι δυο εκδοσεις του κινητου εχουνε π.χ γεματα τα 10GB μονο τοτε το 3GB θα ειναι πιο γρηγορο. Εμενα προσωπικα το κινητο μου παει σφαιρα . δεν κολλαει πουθενα . το εχω απο σεπτεμβριο και δν εχω κανενα απολυτως προβλημα . Μεσα εχω καμια 20αρια εφαρμογες που χρησιμοποιω καθημερινα , 5-6 παιχνιδακια , και 3 αλμπουμ μουσικη . αυτα . Δεν ξερω ποση μεγαλη χρηματικη διαφορα εχει , αλλα πιστευω δεν το αξιζει αμα δν γεμιζεις τα 16GB Επιστημονική ανάλυση επιπέδου Αννιτας Πανια... Παραπληροφορηση στο τέρμα. Η μνήμη Ram δεν έχει καμία σχέση με τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής. Μοναδική διαφορά είναι ότι στα 2gb, θα σου κρατάει ανοιχτές για παράδειγμα 10 εφαρμογές στο background. Όταν επιλέξεις μια από αυτές θα ανοίξει άμεσα. Με τα τρία gb, θα έχεις ας πούμε 15 ανοιχτές χωρίς να χρειάζεται να ξανά φορτώσει. Στην ταχύτητα ακριβώς τα ίδια είναι. Δεν θα δεις τη παραμικρή διαφορά στο μάτι. 2
greekpet69 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Η μονη εξηγιση που εχω να δωσω ειναι οτι προκειται για τα ιδια χρωματα απλα το εκαστοτε καταστημα εχει ισως και αλλους προμηθευτες οπου απο την δικη τους περιγραφη ονομασια χρωματος γινονται και οι αναρτησεις...
GT-MAN Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ότι λέει Titan είναι ίδιο χρώμα. Μπορείς να παίξεις μετά με θήκες (είμαι στο ψάξιμο), γενικά πανέμορφο τηλ παρόλο που η εμφάνιση είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάω στα γκάτζετ μου. Έχω αυτό το χρώμα και πάει προς το πολύ σκούρο καφέ να το έχεις υπόψη, ένα χρώμα που μισώ (μαζί με όλες του τις αποχρώσεις), το αντέχω όμως επειδή είναι πολύ σκούρο νταξει το κοιταω γιατι ειναι το μονο χρωμα που μαρεσει απλα δεν θελω μαυρο θελω το γκρι που βλεπω στα καταστηματα.... Η μονη εξηγιση που εχω να δωσω ειναι οτι προκειται για τα ιδια χρωματα απλα το εκαστοτε καταστημα εχει ισως και αλλους προμηθευτες οπου απο την δικη τους περιγραφη ονομασια χρωματος γινονται και οι αναρτησεις... δηλαδη ειναι σιγουρα το γκρι titan παρολο που γραφει αλλα σε καθε μαγαζι? αρα να το κλεισω αφοβα ?
GianniSM Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 νταξει το κοιταω γιατι ειναι το μονο χρωμα που μαρεσει απλα δεν θελω μαυρο θελω το γκρι που βλεπω στα καταστηματα.... δηλαδη ειναι σιγουρα το γκρι titan παρολο που γραφει αλλα σε καθε μαγαζι? αρα να το κλεισω αφοβα ? Ναι φίλε πριν το πάρω το έψαχνα ένα μήνα το θέμα. Από εμφάνιση αν και είναι υποκειμενικό θέμα δεν θα σε απογοητεύσει. Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να κοιτάξεις το imei να ξεκινά πάνω από 408 (409, 410 κλπ) γιατί από όσο διάβαζα σε κάποια άλλα φόρουμς οι παλαιότερες παρτίδες κάνουν κάποια random restart. Να το πάρεις και θα το χαρείς πολύ. Μόλις συνηθήσεις λίγο το μέγεθος του θα το ερωτευτείς.
GT-MAN Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ναι φίλε πριν το πάρω το έψαχνα ένα μήνα το θέμα. Από εμφάνιση αν και είναι υποκειμενικό θέμα δεν θα σε απογοητεύσει. Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να κοιτάξεις το imei να ξεκινά πάνω από 408 (409, 410 κλπ) γιατί από όσο διάβαζα σε κάποια άλλα φόρουμς οι παλαιότερες παρτίδες κάνουν κάποια random restart. Να το πάρεις και θα το χαρείς πολύ. Μόλις συνηθήσεις λίγο το μέγεθος του θα το ερωτευτείς. να σε καλα φιλε! να σε ρωτησω ? αυτο με το imei πως το ξεκαρω πριν το παρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα