Προς το περιεχόμενο

φτηνο "gaming" headset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μιας και το παλιο μου headset τα παιξε ψαχνω καινουργιο πλεον.

Το budget ειναι αυστηρα στα max-15 ευρω μιας και δεν θεωρω ουτε θελω να διαθεσω χρηματα για κατι παραπανω αφου κυριως για teamspeak θα το χρειαστω μιας και αυτην την περιοδο δεν ασχολουμαι τοσο με FPS games.

Θα ηθελα να εχει αξιοπρεπη ποιοτητα ηχου και μικροφωνου και οσο το δυνατον γινεται να μην πιεζει τα αυτια γιατι μου δημιουργει πονοκεφαλο αυτο.

Απο μια προχειρη αναζητηση που εκανα εχω καταληξει σε αυτο που ειδα οτι εχει καλες κριτικες, εχετε καποια αλλη προταση;

Δημοσ.

καλησπερα εγω εχω το Creative Fatality . Αλλα βλεπω στο αμαζον πρωτο σε αγορες ειναι αυτο . http://www.amazon.de/Sharkoon-Rush-Core-Gaming-Headset/dp/B00FMJBSDW/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1418768474&sr=8-4&keywords=creative+fatality. στα 15 ευρω . για να ειναι το πιο δημοφιλες θα ειανι καλα λογικα .

• Like 1
Δημοσ.

Σωστος, ευχαριστω. Στο eshop αυτα κανουν 30 ευρω, και στο skroutz στα 15. Και στα 2 site εχουν θετικοτατες αξιολογησεις.

Οποτε στα υποψιν αυτο, εχει να προτεινει κανεις κατι αλλο; Αλλιως παμε για sharkoon! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Παρηγγειλα απο σκρουτζομαγαζο αυτα και μου εστειλαν αυτα μαλλον απο λαθος. Το ερωτημα μου ειναι, αξιζουν αυτα που μου εστειλαν ειναι καλυτερα; Ή να τα γυρισω πισω και να ζητησω αυτα που ειχα παραγγειλει αρχικα;

Δημοσ.

Παραγγειλα και εγω αυτα

http://www.skroutz.gr/s/4036579/Sharkoon-Rush-CORE.html

Θα παω να τα παραλαβω μιας και ειναι κοντα το μαγαζι και δεν αξιζει να δωσω 4Ε μεταφορικα.

Η πλακα ειναι οτι θα αντικαταστησουν κατι Logitech που ειχα παρει 45Ε γιατι τα εφτυσαν για δευτερη φορα(τη πρωτη αλλαχθηκαν στην εγγυηση,τωρα εχει ληξει)

Να δω τι κανουν αυτα σε σχεση με τα logi των 45Ε απο τα οποια δεν ημουν και ιδιαιτερα ικανοποιημενος σε μουσικη κτλ...στο gaming καλουτσικα ηταν.

Δημοσ.

Παραγγειλα και εγω αυτα

http://www.skroutz.gr/s/4036579/Sharkoon-Rush-CORE.html

Θα παω να τα παραλαβω μιας και ειναι κοντα το μαγαζι και δεν αξιζει να δωσω 4Ε μεταφορικα.

Η πλακα ειναι οτι θα αντικαταστησουν κατι Logitech που ειχα παρει 45Ε γιατι τα εφτυσαν για δευτερη φορα(τη πρωτη αλλαχθηκαν στην εγγυηση,τωρα εχει ληξει)

Να δω τι κανουν αυτα σε σχεση με τα logi των 45Ε απο τα οποια δεν ημουν και ιδιαιτερα ικανοποιημενος σε μουσικη κτλ...στο gaming καλουτσικα ηταν.

Αν μπορεις μετα που θα τα παρεις κανε μια κριτικη εδω περα αν τα ελεγξεις! :)

Δημοσ.

Μολις τα πηρα στα χερια μου.

Ποιοτητα κατασκευης εχουν αρκετα καλη.

καλυτερη απο οτι περιμενα και σιγουρα ανωτερη απο οτι θα περιμενε κανεις για 16,5Ε

Τωρα απο ηχο,σε μουσικη που δοκιμασα λιγα τραγουδια,εχουν πολυ καλο μπασο.στα υπολοιπα αρκετα καλα αλλα οχι κατι εξαιρετικο.

Εχουν αρκετα καλα μαξιλαρακια και ειναι αρκετα ανετα ενω απομονωνουν και αρκετα τον ηχο.

Τωρα μενει να τα δοκιμασω σε παιχνιδια και να δω και το μικροφωνο.

Με μια πρωτη ματια παντως τα 16,5Ε τα αξιζουν και με το παραπανω.

Δημοσ.

Το μικροφωνο το δοκιμασα και ειναι αρκετα καλο.

Στα παιχνιδια μια χαρα.

Η αληθεια ειναι οτι τα Logitech precision Που ειχα ειχαν πιο καθαρο ηχο.

Ηχητικα δηλαδη γενικα ειναι ενα σκαλι κατω απο τα Logi εκτος απο το μπασο που εχουν πιο καλο.

Παρολα αυτα τη δουλεια τους μια χαρα τη κανουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...