Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιες απο τις δυο συνθεσεις θα διαλεγατε και τι αν χρειαστει 8α αλλαζεται για υλοποιηση ενως υπολογιστη??

Στις συνθεσεις δεν εχω βαλει cd + hdd που κοστιζουν 70ευρω και με αυτα φτανουμε το κοστοσ τον 500ευρω.

Ετσι εχει το στορυ

Επειδη εχω μπλεξει με ενα πιτσιρικα και απο ενα απλο υπολογιστη που ζητουσε ξεκινησε να θελει και να παιζει και παιχνιδια που ειχα βαλει  και σε αλλο θεμα

πχ

lol
lara croft
call of duty 4
race 7
counterstrike
battlefield 2
pro evolution 2012/2013/2014
πολεμικα
με φαντάσματα
αμαξια και μηχανες

fifa2013/2014

san andreas

need for speed most wanted

burn out paradise

kati san tool box

Τι συνθεση ψηφιζετε???

post-42806-0-67839700-1418765231_thumb.png

post-42806-0-05481800-1418765248_thumb.png

Δημοσ.

Αν σκεφτεται για αναβαθμιση σε κανα χρονο να παρει το δευτερο.Διαφορετικα στο πρωτο.

Με λιγα λογια.Στο πρωτο πληρωνεις 4πυρηνο χωρις αναβαθμισημοτητα,στο δευτερο πληρωνεις 2πυρνο με αναβαθμισημοτητα λογο μητρικης

Δημοσ.

Ποιες απο τις δυο συνθεσεις θα διαλεγατε και τι αν χρειαστει 8α αλλαζεται για υλοποιηση ενως υπολογιστη??

Στις συνθεσεις δεν εχω βαλει cd + hdd που κοστιζουν 70ευρω και με αυτα φτανουμε το κοστοσ τον 500ευρω.

Ετσι εχει το στορυ

Επειδη εχω μπλεξει με ενα πιτσιρικα και απο ενα απλο υπολογιστη που ζητουσε ξεκινησε να θελει και να παιζει και παιχνιδια που ειχα βαλει  και σε αλλο θεμα

πχ

lol

lara croft

call of duty 4

race 7

counterstrike

battlefield 2

pro evolution 2012/2013/2014

πολεμικα

με φαντάσματα

αμαξια και μηχανες

fifa2013/2014

san andreas

need for speed most wanted

burn out paradise

kati san tool box

Τι συνθεση ψηφιζετε???

οποια θελεις παρε αλλα καλητερα intel για αναβαθμηση στο μελλον επισης βαλε μια R7 265+ για να εχεις το κεφαλη σου ισιχο αλλα για αυτα που θελεις ειναι οτι πρεπει μια R7 260x αμα πας σε intel to budget της συνθεση σου ειναι 434€ πανε σε i3 και θα εισαι ενταξη αλλα αμα κανεις o/c σε pentium g3258 θα γινει τερατακη :) τον i3 θα τον ξεπεραση αλλα αναλογα ποσο θα κανεις.

αμα θες πανε σε pentium g3258 + r7 260x + μια h80i και κανε o/c η ακομα καλητερα h100i αλλα αμα θελεις να μινεις on budget τοτε πανε σε i3+r7 265 αλλα δεν μπορεις να κανεις o/c

edit----> δεν ξερω κατα ποσο θα μινεις on budget με τον i3 + r7 265 γιατι εχουν και τα δυο ιδια τιμη -_- περιπου καλητερα Pentium g3258 + r7 265 , η R9 270 οτι θελεις

Δημοσ.

αν είναι να δώσει τοσα χρήματα για υδρόψυξη θα ήταν χίλιες φορές καλύτερο να πάει κατευθείαν σε μεγαλύτερο επεξεργαστή αντί αυτού.
430 βγαίνει +70 με cd και hdd, οπότε το budget του είναι τερματισμένο.

Φίλε Λάμπρο, δε πιστεύω πως θα βγάλεις άκρη. Για αυτά που ζητάς και οι 2 συνθέσεις σε καλύπτουν ανετα, ο intel εχει προοπτική για αναβαθμιση και ο amd είναι λίγο καλύτερος σήμερα συνολικα (αλλού κερδίζει ο ένας και αλλού ο αλλος).
Άποψη μου, κοιτώντας άλλη μία φορά το θέμα, πήγαινε στον ιντελ.
Η μητρική θα παίρνει και τους επόμενους ίντελ οπότε θα έχει προοπτική.

Δημοσ.

αν είναι να δώσει τοσα χρήματα για υδρόψυξη θα ήταν χίλιες φορές καλύτερο να πάει κατευθείαν σε μεγαλύτερο επεξεργαστή αντί αυτού.

430 βγαίνει +70 με cd και hdd, οπότε το budget του είναι τερματισμένο.

Φίλε Λάμπρο, δε πιστεύω πως θα βγάλεις άκρη. Για αυτά που ζητάς και οι 2 συνθέσεις σε καλύπτουν ανετα, ο intel εχει προοπτική για αναβαθμιση και ο amd είναι λίγο καλύτερος σήμερα συνολικα (αλλού κερδίζει ο ένας και αλλού ο αλλος).

Άποψη μου, κοιτώντας άλλη μία φορά το θέμα, πήγαινε στον ιντελ.

Η μητρική θα παίρνει και τους επόμενους ίντελ οπότε θα έχει προοπτική.

ναι αλλα επρεπε να του εξιγισο τι θετικα μπορεις να εκμεταλεφτις με τον pentium g3258 και ναι η amd συνθεση εχει προωπτικη γιατι ειναι 4core και με τους καινουριους κι ολλας :) σε intel να παει για λογους αναβαθμησις αλλα ειναι στα 434€ ας βαλει καλητερα μια R7 265+ και ανω για να ειναι οκ για ακομα λιγο καιρο αμα θελει παει σε R9 280 και θα ειναι ενταξη για ολλα τα game με τον athlon x4 860k αλλα ιντελ για αναβαθμηση +1

edit----> pentium g3258 + R7 265 και θα ειναι ενταξη για τα games που θες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...