doctorized Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Έχω κάποιες ταινίες στο σκληρό μου δίσκο σε μορφή ISO οι οποίες παλιότερα έπαιζαν μια χαρά. Πριν λίγες μέρες έκανα φορμάτ και τώρα διαπιστώνω ότι σχεδόν καμία ταινία δεν παίζει σωστά. Είτε φορτώσω το ISO με το Virtual CloneDrive 5.4.7.0 είτε με το PowerISO, είτε κάνω αναπαραγωγή με VLC είτε με windows media player (έχω εγκαταστήσει το τελευταίο K-Lite Mega codec pack) παίζει μόνο ο ήχος ενώ η εικόνα είναι χάλια όπως στην εικόνα που παραθέτω. Αν όμως κάνω εξαγωγή του φακέλου VideoTS από το ΙSO στο σκληρό τότε η ταινία παίζει μια χαρά. Επίσης όλα τα DVD παίζουν μια χαρά. Γιατί συμβαίνει αυτό; Τι φταίει; Έχω win 7 x64 ultimate πλήρως ενημερωμένα.
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Drivers κάρτας γραφικών έβαλες; Αν αφήσεις το vlc να παίξει για κανένα λεπτό, στρώνει καθόλου ή συνεχίζει έτσι;
doctorized Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Drivers κάρτας γραφικών έβαλες; Αν αφήσεις το vlc να παίξει για κανένα λεπτό, στρώνει καθόλου ή συνεχίζει έτσι; Έχω βάλει από την αρχή μετά το φορμάτ τον τελευταίο driver της ΝVidia (έχω μία Gigabyte 480 Super Overclock edition). Δοκίμασα και σε ένα λάπτοπ που έχω και εκεί γίνονται τα ίδια. Με τα χίλια ζόρια πάτησα έναρξη στο μενού και ξεκινά το βίντεο. Το ίδιο δείχνει.
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε με mph-hc ή potplayer ή smplayer. 1
doctorized Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε με mph-hc ή potplayer ή smplayer. Δοκίμασα τον smplayer και οι ταινίες παίζουν οκ. Άρα κάποια μ@λ@κί@ παίζει με τους codecs...... Eυχαριστώ!!
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Το vlc είναι στην τελευταία έκδοση ή έχεις κάποια παλιά; Πήγαινε Εργαλεία->Προτιμήσεις->Βίντεο και επέλεξε στο Έξοδος κάτι άλλο (πρέπει να είναι αυτόματα). Πάτα ΟΚ και κάνε επανεκκίνηση στο vlc για να πάρει την ρύθμιση.
doctorized Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Το vlc είναι στην τελευταία έκδοση ή έχεις κάποια παλιά; Πήγαινε Εργαλεία->Προτιμήσεις->Βίντεο και επέλεξε στο Έξοδος κάτι άλλο (πρέπει να είναι αυτόματα). Πάτα ΟΚ και κάνε επανεκκίνηση στο vlc για να πάρει την ρύθμιση. Έχω τον τελευταίο, τον 2.1.5. Έκανα αυτό που λες χωρίς να αλλάξει κάτι.
micos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Έχω τον τελευταίο, τον 2.1.5. Έκανα αυτό που λες χωρίς να αλλάξει κάτι. Πολύ περίεργο. αν έχεις όρεξη κάνε και μια επαναφορά προεπιλογών (από τις ρυθμίσεις) και δοκίμασε και το vlc portable (από portable apps το δοκίμασα).
Xristaras12 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 εργαλεία->προτιμήσεις->codecs και απενεργοποιήσε την επιτάχυνση υλικού. οι νέοι vlc απ τον 2.1 και μετά έχουν μαμηθέι με το hardware accel σε όλες τις κάρτες. Απορώ τόσο καιρό μετά γιατί δεν έχει διορθωθεί. Αντίθετα ο 2.0.8 παίζει με H/A τα πάντα χωρίς πρόβλημα.
doctorized Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 εργαλεία->προτιμήσεις->codecs και απενεργοποιήσε την επιτάχυνση υλικού. οι νέοι vlc απ τον 2.1 και μετά έχουν μαμηθέι με το hardware accel σε όλες τις κάρτες. Απορώ τόσο καιρό μετά γιατί δεν έχει διορθωθεί. Αντίθετα ο 2.0.8 παίζει με H/A τα πάντα χωρίς πρόβλημα. Είναι ήδη απενεργοποιημένο. Πολύ περίεργο. αν έχεις όρεξη κάνε και μια επαναφορά προεπιλογών (από τις ρυθμίσεις) και δοκίμασε και το vlc portable (από portable apps το δοκίμασα). Το έκανα, δεν βοήθησε. Μην το κουράζουμε άλλο παιδιά. Τώρα πια έχω τον SMPlayer που μου δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα