Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το team. Μετά απο πολύ σκέψη κατέληξα στην αλλαγη του συστήματος μου.
Οι αλλαγές θα γίνουν έτσι ώστε να αποκτήσω περισσότερο χώρο στο γραφείο μου μιας και θα μπει δεύτερη οθόνη.
Κουτί έχω καταληξει στο corsair air 240.
Η μητρική είναι το πρόβλημα.Είμαι ανάμεσα στις δύο αυτές.
Να πω ότι με ενδιαφέρει πολύ το θέμα της εμφανισης.Το overclock δεν με απασχολεί καθόλου.
Θα μου πειτε ότι είναι overkill αυτές οι μητρικές και το ξέρω αλλά δεν με απασχολείται μιας και θέλω το καλύτερο.
Να πω ότι δεν έχω εγκαταστήσει κανένα από τα rog προγράμματα που ήταν με την hero μιας και μόνο μπελα φέρνανε.
Ποια θα προτιμούσατε εσείς?
Με έχει ψιλό κερδίσει η gryphon λόγο του armor kit που φοράει.

Ξέχασα να προσθέσω ότι θα μπει και υδροψυξη h80i της corsair.
http://www.skroutz.gr/s/5056882/Asus-Gryphon-Z97-Armor-Edition.html?from=autocomplete&keyphrase=asus+gryphon+z97

http://www.skroutz.gr/s/4853342/Asus-Maximus-VII-Gene.html?keyphrase=asus+z97+gene

Δημοσ.

Σκεφτηκες να αλλαξεις γραφειο?

ps,την gryphon εφοσον δεν θες o.c.

Δεν έχω χώρο καθόλου αδερφέ μου.Ένα διαμερισματακι 30 μετρα ειναι.

Δημοσ.

Χαιρετώ το team. Μετά απο πολύ σκέψη κατέληξα στην αλλαγη του συστήματος μου.

Οι αλλαγές θα γίνουν έτσι ώστε να αποκτήσω περισσότερο χώρο στο γραφείο μου μιας και θα μπει δεύτερη οθόνη.

Κουτί έχω καταληξει στο corsair air 240.

Η μητρική είναι το πρόβλημα.Είμαι ανάμεσα στις δύο αυτές.

Να πω ότι με ενδιαφέρει πολύ το θέμα της εμφανισης.Το overclock δεν με απασχολεί καθόλου.

Θα μου πειτε ότι είναι overkill αυτές οι μητρικές και το ξέρω αλλά δεν με απασχολείται μιας και θέλω το καλύτερο.

Να πω ότι δεν έχω εγκαταστήσει κανένα από τα rog προγράμματα που ήταν με την hero μιας και μόνο μπελα φέρνανε.

Ποια θα προτιμούσατε εσείς?

Με έχει ψιλό κερδίσει η gryphon λόγο του armor kit που φοράει.

Ξέχασα να προσθέσω ότι θα μπει και υδροψυξη h80i της corsair.

http://www.skroutz.gr/s/5056882/Asus-Gryphon-Z97-Armor-Edition.html?from=autocomplete&keyphrase=asus+gryphon+z97

http://www.skroutz.gr/s/4853342/Asus-Maximus-VII-Gene.html?keyphrase=asus+z97+gene

Αυτο ακριβως.Αν δεν θες την Maximus για τα χρωματα της κλπ τοτε ναι η Gryphone μαλλον ειναι για σενα.Επισης αν την προτιμησεις ψαξτο γιατι κανονικα ειναι με 5 χρονια εγγυηση ενω μερικα site γραφουν 3.

Δημοσ.

Οι πιο βασικές διαφορές αυτών των δύο -πολύ καλών- μητρικών είναι ότι η Gryphon δεν έχει M2 port και δεν έχει την "κάρτα ήχου" της Gene, αλλά το πολύ basic ALC892. Αν σου αρέσουν το ίδιο, τότε για τόσο μικρή διαφορά, θα πρότεινα την Gene λόγω εξοπλισμού.

Btw, το 240 air δεν είναι και από τα μικρά mATX cases, μικρή σχετικά είναι η διαφορά του σε footprint από το 540, εκτός βέβαια και αν λόγω μικρότερου ύψους μπορείς να το βολέψεις σε σημείο που δεν μπορεί να μπει το 540.

Δημοσ.

εκτός βέβαια και αν λόγω μικρότερου ύψους μπορείς να το βολέψεις σε σημείο που δεν μπορεί να μπει το 540.

ΜΑΛΙΣΤΑ

Δημοσ.

Οι πιο βασικές διαφορές αυτών των δύο -πολύ καλών- μητρικών είναι ότι η Gryphon δεν έχει M2 port και δεν έχει την "κάρτα ήχου" της Gene, αλλά το πολύ basic ALC892. Αν σου αρέσουν το ίδιο, τότε για τόσο μικρή διαφορά, θα πρότεινα την Gene λόγω εξοπλισμού.

Btw, το 240 air δεν είναι και από τα μικρά mATX cases, μικρή σχετικά είναι η διαφορά του σε footprint από το 540, εκτός βέβαια και αν λόγω μικρότερου ύψους μπορείς να το βολέψεις σε σημείο που δεν μπορεί να μπει το 540.

Σε ράφι δλδ.Πολύ σωστός

.

Γενικα οπως τα ειπατε:

m.2 που δεν με απασχολει.

κάρτα ήχου ίσως.

5 χρόνια εγγύηση τα ξέχασα εντελώς.Μιας και είχα την sabertooth 990fx στον amd και όντως  έχει 5 χρόνια άσχετα εάν τα site  γράφουν 3.

Στην φώτο πάντως φαίνεται αρκετά μικρο το 240.

Ο Γιώργος Μακρής  είναι ο τύπος στην φώτο και είναι υπεύθυνος πίσω από τα κουτιά της corsair.

post-287836-0-37284600-1418831198_thumb.jpg

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...