Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα όταν βλέπω κάτι στο youtube η ακούω κάποιο κομμάτι όταν πατήσω το go back στον firefox να πάει στη προηγουμενη σελίδα συνεχίζει και παίζει το προηγούμενο κομμάτι....που άκουγα πριν ....επίσης κάτι πολύ παράξενο που συμβαίνει είναι ότι μετά από λίγη ώρα browsing όταν έχω ανοιχτό ένα tab στον firefox και πάω να πατήσω διπλα νά δω ένα άλλο tab μπερδεύονται τα  tab τα λες και ειναι ακόμα στο προηγούμενο tab,,,αλλα εγώ έχω αλλάξει tab μήπως κάποιο παλικάρι που κόζαρει από αυτά μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα μου ?ευχαριστώ...

Δημοσ.

Δοκιμασε να κλεισεις το hardware acceleration.

Οδηγιες:

1.Click the menu button

and choose Options

2. Select the Advanced

panel and the General

tab.

3. Uncheck Use hardware

acceleration when

available.

4. Click the menu button

and then click Exit

5. Start Firefox the way you

normally do.

Δημοσ.

Δοκιμασε να κλεισεις το hardware acceleration.

Οδηγιες:

1.Click the menu button

and choose Options

2. Select the Advanced

panel and the General

tab.

3. Uncheck Use hardware

acceleration when

available.

4. Click the menu button

and then click Exit

5. Start Firefox the way you

normally do.

το δοκίμασα το κολπάκι αυτό που ανέφερες αλλα δεν είδα διαφορα  ο firefox συνεχίζει και παθαίνει αυτό που παραθέτω στη φωτό όπως βλέπετε στη πάνω μεριά τα tab γίνονται σαν διαφανη και "φαίνεται" το desktop από πίσω και γίνετε  και όταν αλλάζω τα tab παρακαλώ μια βοήθεια τι μπορεί να συμβαίνει??

Untitled1.jpg

Δημοσ.

το δοκίμασα το κολπάκι αυτό που ανέφερες αλλα δεν είδα διαφορα  ο firefox συνεχίζει και παθαίνει αυτό που παραθέτω στη φωτό όπως βλέπετε στη πάνω μεριά τα tab γίνονται σαν διαφανη και "φαίνεται" το desktop από πίσω και γίνετε  και όταν αλλάζω τα tab παρακαλώ μια βοήθεια τι μπορεί να συμβαίνει??

Untitled1.jpg

ρε αλάνια πείτε να πούμε τι μπορεί να φτει η έστω τι να κοιταξω για να βρω τι δημιουργεί το πρόβλημα :huh:

Δημοσ.

Αν είναι αυτό που νομίζω δε μπορείς να κάνει κάτι. Απ' ότι καταλαβαίνω είναι αποτέλεσμα του ότι κολλάει ο firefox και έχει συνήθως σχέση με το flash(το youtube χρησιμοποιεί το flash, όπως και πολλές άλλες σελίδες). Απλά ο firefox δεν έχει, όπως άλλοι browsers(chrome, opera) διαφορετικές διεργασίες για κάθε πρόσθετο ή καρτέλα, κι έτσι αν κολλήσει κάτι(όπως το flash) κολλάει ολόκληρη η εφαρμογή. Γι' αυτό δεν μπορείς ν' αλλάξεις καρτέλα, απλά δε λειτουργούν τα κουμπιά αφού έχει κολλήσει. Συνήθως επανέρχεται μετά απο λίγο βέβαια.

Δοκίμασε όταν στο κάνει αυτό, ν' ανοίξεις τη Διαχείριση εργασιών και να βρείς το "Plugin container for firefox". Κάνε δεξί κλικ πάνω του και απ' το μενού που θα εμφανιστεί επέλεξε τερματισμός διεργασίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...