stelios18120 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα μου δινει επιδοτηση η cosmote 200 ευρω και θα βαλω αλλα 50 οποτε συνολικο 250 ευρω.πειτε καμια ιδεα για κινητο η ταμπλετ. κινητο απο 4.8 οθονη και πανω και ταμπλετ απο 8'' και πανω... δεν με ενδιαφερει να δωσω ολο το ποσο για ενα μονο πραγμα π.χ κινητο η και να σπασει το ποσο σε 2 μερη π.χ 100 ευρω ταμπλετ και 150 κινητο. για πειτε καμια ιδεα...(εξαιρουνται bitmore-estar σε ταμπλετ και zte-mls για κινητα)
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μιλας μονο απο τα καταστήματα οτε κοσμοτε γερμανος οκ
highpriest Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις τα 200 ευρώ έκπτωση στο πάγιο και να αγοράσεις κινητό απο κανα διαδικτυακό κατάστημα. Οι επιδοτήσεις των παρόχων είναι για γέλια, αφού έχουν όλα τα τηλέφωνα υπερτιμημένα. Με 150 ευρώ από διαδικτυακό μαγαζί θα αγοράσεις ότι θα αγόραζες με 250 ευρώ από πάροχο.
stelios18120 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ναι μονο απο αυτα τα καταστηματα γιατι δεν μπορω να παρω την επιδοτηση απο αλλου οπως π.χ η wind που παιρνεις την επιδοτηση απο public να παρω και κατι αλλο αν θελω.οποτε μονο απο οτε,κοσμοτε,γερμανο... οσο για το θεμα να παρω εκπτωση η επιδοτηση λεω να παρω την επιδοτηση γιατι το ποσο εκπτωσης που μου κανει αν δεν παρω συσκευη ειναι για γελια.εγινε ακριβως το αναποδο.δηλαδη μου εκαναν μια ειδικη προσφορα επειδη ειπα οτι θα κανω φορητοτητα και μου δινουν 200 ευρω επιδοτηση και παρα πολλα λεπτα προς ολους δωρεαν και πολλα mb με μονο 26 ευρω.ενω αν παρω εκπτωση θα μου κοψουν μονο 3 ευρω..δεν αξιζει πιστευω, και εκτος αυτου λεω να παρω την επιδοτηση να κανω δωρο στην γυναικα κανα κινητο η ταμπλετ για τωρα τις γιορτες οντως τα εχουν υπερτιμημενα τα κινητα....
nikosevi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Εδώ και καιρό που ψάχνω για κινητό είδα στην cosmote το Alcatel onetouch idol mini s!Εμφανισιακά και σαν μέγεθος είναι πολύ ωραίο λειτουργικά τώρα δεν γνωρίζω να σου πω την αλήθεια και πρόσφατα άνοιξα θέμα για το συγκεκριμένο κινητό για απόψεις κατόχων οι οποίοι ήταν ευχαριστημένοι!Φυσικά υπήρξαν και μερικοί που μου πρότειναν να αποφύγω την alcatel σαν εταιρία γιατί είναι πίσω σε θέματα update!Εγώ δεν το αγόρασα γιατί η μπαταρία του δεν αφαιρείται!
stelios18120 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 εμενα μου ειπαν να παρω το motorola moto g2. μια χαρα ηταν που το ειδα απο κοντα πολυ καλη αναλυση η οθονη του και μια χαρα κινητο ηταν ομως με χαλασε πολυ η αυτονομια της μπαταριας και οτι δεν ειναι αποσπωμενη...οποτε εφαγε ακυρο.σκεφτομουν για xperia m2 η huawei ascend p7 που ηταν πανεμορφο και με πολυ καλα χαρακτηριστηκα αλλα επρεπε να βαλω +50 ευρω απο την τσεπη μου εκτος οτι δεν το ειχε και επρεπε να περιμενω 10 εργασιμες να το φερουν και ετσι ειμαι ακομα στο ψαξιμο..
AngelMobile93 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Συμφωνώ με χίλια με όσους υποστηρίζουν αγορά smartphone μέσω σκρουτζο-μάγαζου. Είναι με λίγα λόγια πεταμένα λεφτά η αγορά τους από παρόχους κινητής τηλεφωνίας, δυστυχώς... Μπες και κάνε μια έρευνα αγοράς για το τι ακριβώς μπορείς να αγοράσεις με τον καλύτερο συνδιασμό ποιότητας-χαρακτηριστικών-τιμής. Δεν έχει σημασία που θες κάτι τόσο απλό σε smartphone, σημασία έχει να μην μας πιάνουν κοροιδάκια Πάντα φιλικά!
stelios18120 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 εννοειτε οτι θελω και εγω μεσω σκρουτζομαγαζουν να παρω κινητο η ταμπλετ γιατι ξερω τι τιμες παιζουν και ξερω οτι τα εχουν υπερτιμημενα.απλα το θεμα ειναι οτι αν δεν παρω την επιδοτηση απο οτε,κοσμοτε, η γερμανο οπως προειπα δεν αξιζει να κανω εκπτωση παγιου γιατι ειναι μηδαμινη οποτε ειναι καλυτερο να παρω την επιδοτηση για αγορα συσκευης.ξερω γιατι ασχολουμε με την αγορα οτι ειναι πιο συμφερον να αγορασω απο σκρουτζομαγαζο γιατι θα ειναι εως και 50-60% φθηνοτερο αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως η αγορα πρεπει να γινει απο το καταστημα,αν ηταν βεβαια συνδεση wind θα αγοραζα απο public αν ηταν vodafone θα αγοραζα απο κωτσο...αλλα τωρα δεν μπορω να κανω και αλλιως οποτε πειτε καμια ιδεα μεχρι τα 250 ευρω για ταμπλετ η κινητο. ευχαριστω
stelios18120 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 τελικως αγοραστηκε το p7 huawei και ειναι απλα απιστευτο κινητο!! φοβερη οθονη,πανεμορφο με εξαιρετικα χαρακτηριστηκα.οποτε ας κλεισει το thread ευχαριστω.
AngelMobile93 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Χαιρόμαστε με την χαρά σου λοιπόν stelios18120 και άμα κρίνω από το όνομα σου είσαι και γειτονάκι μου, εδώ στον Κορυδαλλό!
stelios18120 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ναι φιλε μου απο κορυδαλλο ειμαι γ αυτο και στο nick το 18120
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα