Προς το περιεχόμενο

Logitech G502 Proteus Core Review

crmaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νομίζω πρέπει να του αλλάξεις εξάτμιση και να το βγάλεις στο βουνό! :-D

Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό πάντως, εγώ θα το πήγαινα πίσω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όχι τόσο θόρυβο δεν κάνει το δικό μου. <fan mode on> Ίσως θέλει λίγο λαδάκι η ροδέλα :D</>

Τώρα το σύγκρινα με τη ροδέλα του MX και στο click-spin το G502 κάνει πιο πολύ σαματά (αρκετά πιο πολύ). Εμένα πάντως δε με ενοχλεί γιατί αν θέλω να δώσω γκάζια την αλλάζω σε free spin όπου και δεν ακούγεται.

επειδή ειμαι περίεργος.. μονο το δικο μου πριονίζει??  

Ούτε το δικό μου κάνει τόσο θόρυβο. Δεν το λες και αθόρυβο, αλλά ιδιαίτερα πάνω στο ξύλο , καμία σχέση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενταξει το ποντικι εφυγε για επιστροφη, μαντεψτε απο που ήρθε αλλο ενα ελλατωματικο προϊόν  :rolleyes:

Επεξ/σία από thetruth

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια πηρα το g402 και απο καποια κουμπια στο πλαι ακουγετε εντονα το ελατηριο... Συμβαινει σε καποιον απο σας στο g502?

Ευχαριστω

Πλαίσιο;

Οχι ρε φιλε δεν πρεπει να ακουγετε ελατήριο.. 

Επεξ/σία από thetruth

σε λίγο καιρό (λέμε τώρα γιατί το έχει άλλος reviewer) θα δείτε και review του G402. Πάντως ελατήρια και τα σχετικά δεν είναι καλό να ακούγονται. 

Το εχω απο τον Μαιο περιπου, ως αντικαταστατη του mssidewinder gaming.

Σε οποιον φαινοταν εκεινο μεγαλο, μην παει στον πρωτεα, ειναι αρκετα ψηλο.

Παντως δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα/χαλαρωμα ως τωρα σε κουμπακια και ροδελα.

Για τις γλιστρες θα συμφωνησω.

Επισης η κατω επιφανεια ειναι αναγλυφη, οποτε χρηση μονο σε πεντακαθαρη επιφανεια.

Η ροδελα οντως κανει θορυβο, αλλα φανταζομαι δεν προοριζεται η χρηση της για να ρολαρεις μια μεγαλη σελιδα μεχρι κατω, για αυτο μπορει να χρησιμοποιησει κανεις το free rolling.

• 9 μήνες μετά...

Δυστυχώς όλα τα Logitech που έχω χρησιμοποιήσει έχουν θέμα με τα microswitch.

Μέχρι στιγμής έχω δει μπόλικα MX518 και G300 στην δουλειά με το κλασσικό double click issue, ενώ στα χέρια μου έχουν ψοφήσει ένα revolution και το αγαπημένο μου G700.

Στο G700 που δεν ήθελα με τίποτα να αποχωριστώ επιχείρησα εγχείρηση για αλλαγή microswitch, αλλά οι παπάρες που το σχεδίασαν έχουν βάλει μέσα μία διπλή πλακέτα που δεν βγαίνει, και το κολλητήρι δεν χωρούσε ενδιάμεσα να κάνει δουλειά.

Τελικά το ρίσκαρα στα τυφλά, η εγχείρηση πέτυχε (το ανταλλακτικό microswitch δούλεψε) αλλά ο ασθενής απεβίωσε, καθώς λόγω κάποιας αστοχίας χάλασα το laser που διαβάζει την ροδέλα.

Αγόρασα μετά από λίγες μέρες άλλο G700 μεταχειρισμένο. Τόση αγάπη.

Στο G502 λέει η παρουσίαση:

Χμμ, η πρώτη σκέψη λέει "επιτέλους", η δεύτερη αναρωτιέται πώς διάολο μετριέται η αντοχή ενός διακόπτη σε ώρες και όχι σε clicks.

Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος στην μετάφραση;

Επανέρχομαι μετά από πολλούς μήνες με αφορμή το post σου, μιας και το G500 πλέον τα έχει φτύσει και με το νόμο. Σχεδόν όλα τα αριστερά κλικ πρακτικά γίνονται register δύο φορές.

Δυστυχώς με εξαίρεση ένα G700 που πλέον σπάνια χρησιμοποιώ (βλ. έχει ξεμείνει στο PC του πατρικού), οτιδήποτε άλλο ποντίκι έχω πάρει από Logitech μού έχει βγάλει το κλασικό πρόβλημα με το microswitch. Από το ΜΧ518, μέχρι το MX Revolution, το G500 και σίγουρα και καναδυο άλλα που δεν μου έρχονται τώρα. Εννοείται ότι όλες οι προσπάθειες να αντικαταστήσω το microswitch στέφθηκαν με απόλυτη αποτυχία αφού στην καλύτερη περίπτωση θέλει κολλητήρι με πολύ καλή μύτη και σταθερό χέρι, στην χειρότερη περίπτωση δεν μπορείς καν να το αλλάξεις λόγω κατασκευής της πλακέτας και τελειώνει η υπόθεση.

Πάω για το G502 και ελπίζω να μην το μετανιώσω. Τα Razer για κάποιο λόγο ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα, θέλετε λόγω design ή οτιδήποτε άλλο, αλλά γενικά δεν με ξετρελαίνουν.

Αυτή τη τιμή κοστολογείται γύρω στα 60-70 ευρώ από το Amazon ενώ στην Ελλάδα πρακτικά κάτω από 80-90 δεν παίζει. Αν μου βγάλει μια πενταετία θα είμαι μάλλον ευχαριστημένος.

• Like 1

Επανέρχομαι μετά από πολλούς μήνες με αφορμή το post σου, μιας και το G500 πλέον τα έχει φτύσει και με το νόμο. Σχεδόν όλα τα αριστερά κλικ πρακτικά γίνονται register δύο φορές.

Δυστυχώς με εξαίρεση ένα G700 που πλέον σπάνια χρησιμοποιώ (βλ. έχει ξεμείνει στο PC του πατρικού), οτιδήποτε άλλο ποντίκι έχω πάρει από Logitech μού έχει βγάλει το κλασικό πρόβλημα με το microswitch. Από το ΜΧ518, μέχρι το MX Revolution, το G500 και σίγουρα και καναδυο άλλα που δεν μου έρχονται τώρα. Εννοείται ότι όλες οι προσπάθειες να αντικαταστήσω το microswitch στέφθηκαν με απόλυτη αποτυχία αφού στην καλύτερη περίπτωση θέλει κολλητήρι με πολύ καλή μύτη και σταθερό χέρι, στην χειρότερη περίπτωση δεν μπορείς καν να το αλλάξεις λόγω κατασκευής της πλακέτας και τελειώνει η υπόθεση.

Πάω για το G502 και ελπίζω να μην το μετανιώσω. Τα Razer για κάποιο λόγο ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα, θέλετε λόγω design ή οτιδήποτε άλλο, αλλά γενικά δεν με ξετρελαίνουν.

Αυτή τη τιμή κοστολογείται γύρω στα 60-70 ευρώ από το Amazon ενώ στην Ελλάδα πρακτικά κάτω από 80-90 δεν παίζει. Αν μου βγάλει μια πενταετία θα είμαι μάλλον ευχαριστημένος.

5ετια δεν ξερω αλλα σιγουρα 3 χρονια λογω εγγυησης :P

• Like 1

62 ευρώ από το γερμανικό Amazon τελικά. Όταν με το καλό μου έρθει γύρω στο τέλος του μήνα θα επανέλθω με εντυπώσεις. Προς το παρόν τη βγάζω με ένα Xenta noname των 3 ευρώ (και πολλά λέω)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...