Προς το περιεχόμενο

Logitech G502 Proteus Core Review

crmaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η επιλογή του σωστού ή καλύτερα του ιδανικού ποντικού είναι ένα θέμα υψίστης σημασίας όχι μόνο για τους απαιτητικούς gamers αλλά και για τους απλούς, κανονικούς χρήστες. Αν αναλογιστείτε ποια είναι τα εξαρτήματα του υπολογιστή σας τα οποία στην ουσία χρησιμοποιείτε περισσότερο ή να το θέσουμε αλλιώς έρχεστε σε επαφή μαζί τους συχνότερα, τότε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι ξεχωρίζουν με το τελευταίο να περνάει μπροστά αν δε γράφετε πολύ κείμενο.

Η Logitech έχει μια βαριά ιστορία στον τομέα της κατασκευής ποντικιών και αρκετοί χρήστες εμπιστεύονται σήμερα τα προϊόντα της. Υπάρχουν βέβαια εταιρίες πλέον πιο εξειδικευμένες στην κατασκευή gaming ποντικών αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα αντίστοιχα προϊόντα της Logitech δεν αξίζουν της προσοχής των παικτών που θέλουν το ιδανικό όπλο για τις ηλεκτρονικές μάχες τους.

Το G502 Proteus Core ανήκει στην ελίτ των gaming ποντικών της Logitech και εκτός από διαστημική εμφάνιση διαθέτει ένα μεγάλο πλήθος, έντεκα για την ακρίβεια, προγραμματιζόμενων κουμπιών, αισθητήρα που υποστηρίζει μέχρι 12000 DPI ανάλυση ενώ παράλληλα σύμφωνα με την εταιρία υποστηρίζει μέχρι και 40G επιτάχυνση! Στα χαρτιά φαίνεται εντυπωσιακό αλλά όπως κάθε προϊόν, η πραγματική αξία του θα φανεί μέσα από την καθημερινή χρήση.

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Logitech G502 Proteus Core

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι άσχημο.

Ίσως να είναι η επόμενη αγορά μου, μόλις το τωρινό μου ποντίκι (Logitech G500) παραδώσει πνεύμα (ήδη έχει αρχίσει να κάνει κάτι περίεργα στο αριστερό κουμπί και φοβάμαι ότι θα τα φτύσει πάλι το microswitch, όπως είχε γίνει με ένα παλιότερο ασύρματο Revolution MX).

Διαφορετικά θα βγάλω το G700 από το συρτάρι. Καλό ποντίκι αλλά για κάποιο λόγο δεν με βόλεψε ποτέ.

Το περιεργο ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν κοιτουσαν καν κατι τετοιο πιο πριν (πχ mad catz) αλλα τωρα λενε οτι ειναι το καλυτερο ποντικι επειδη το βγαλε η logitech -_- 

• Like 4

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(ήδη έχει αρχίσει να κάνει κάτι περίεργα στο αριστερό κουμπί και φοβάμαι ότι θα τα φτύσει πάλι το microswitch, όπως είχε γίνει με ένα παλιότερο ασύρματο Revolution MX).

έλεος όμως, με αυτή τη σειρά και σε μένα τα προβλήματα :P

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 2

Είμαι fan της Logitech και πάντα αγοράζω ποντίκια της, αλλά το συγκεκριμένο είναι ότι πιο άσχημο έχω δεί... Λες και βγήκε από την ταινεία Transformers!

Ίσως ο καλύτερος αισθητήρας που βγήκε ποτέ σε ποντίκι. Ειδικά η απόκριση που έχει σε αλλαγές dpi on the fly είναι απλά αξιοθαύμαστη.

Βέβαια θα περίμενα λίγο πιο ''logitech'' ποιότητα κατασκευής..

Προσωπικα στα αρνητικα του θα εβαζα την τιμη του μιας και 80ευρω για ποντικια δεν ειναι λιγα. Προσωπικα θα μεινω στο G600 προς το παρον αν και το συγκεκριμενο δειχνει αρκετα ενδιαφερον.

τα καλά ποντίκια δυστυχώς παίζουν σε αυτές τις τιμές. Το σκέφτηκα και εγώ να βάλω την τιμή στα αρνητικά αλλά θα ήταν αδικία αφού είναι στα ίδια επίπεδα με τα άλλα κορυφαία gaming mice, τα οποία δεν έχουν να αποσβέσουν κιόλας το κόστος ανάπτυξης του αισθητήρα που φέρει το G502.

προσωπικά , έχω το G402 της Logitech , και παρά το ότι δεν έχει τον ίδιο κορυφαίο αισθητήρα όπως το 502 , είμαι πολύ ευχαριστημένος . Με βολεύει πολύ και η σχεδίασή  του , με μόνο αρνητικό ότι θέλει καθάρισμα λόγω των πολλών εσοχών. Είναι και πολύ φθηνότερο από το 502 , αλλά για τον μέσο χρήστη είναι μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...