kanarinaki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα έχω αυτό το λαπτοπ (Windows 7) και δεν διαβάζει την κάμερα. ούτε στη διαχείριση συσκευών την εμφανίζει. έψαξα σε forum και έλεγαν όλοι για το συνδυασμό Fn + F10. ούτε αυτό με βοήθησε. Ευχαριστώ
David20 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα έχω αυτό το λαπτοπ (Windows 7) και δεν διαβάζει την κάμερα. ούτε στη διαχείριση συσκευών την εμφανίζει. έψαξα σε forum και έλεγαν όλοι για το συνδυασμό Fn + F10. ούτε αυτό με βοήθησε. Ευχαριστώ Καλησπερα.... Εχεις τα γνησια win; Ειναι ενημερωμενα απ το windows update; Εχεις εγκατεστημενους σωστα τους drivers απ το site του κατασκευαστη; Εχεις κανει ελεγχο αν στα προγραμματα σου υπαρχει κατι περιεργο;..Πχ 5-6 antivirus,toolbars κι αλλα τετοια νοστιμα; Κανε εναν ελεγχο,ειμαι βεβαιος οτι σε ενα ή και σε ολα απ αυτα που ανεφερα υπαρχει θεμα.
G1O Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα έχω αυτό το λαπτοπ (Windows 7) και δεν διαβάζει την κάμερα. ούτε στη διαχείριση συσκευών την εμφανίζει. έψαξα σε forum και έλεγαν όλοι για το συνδυασμό Fn + F10. ούτε αυτό με βοήθησε. Ευχαριστώ Απο τη διαχειριση συσκευων επιλεγεις απο την προβολη ''εμφανιση των κρυφων συσκευων'' στις συσκευες απεικονισης εμφανιζεται η καμερα ως απενεργοποιημενη ;
kanarinaki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. David20 δεν είναι γνήσια, οι ενημερώσεις έχουν γίνει όλες. Για το driver μπηκα στο site της LG στο λαπτοπ και μου έβγαζε μόνο το LG SmartCam Program. Είδα σε ένα άλλο forum ότι έπρεπε να κατεβάσω το System Control Manager για να περαστεί το driver. Τα προγράμματα είναι τα βασικά Office, Avast, Skype κλπ. G10 το έκανα αλλά δεν εμφανίζει συσκευές απεικόνισης.
SPANK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Η κάμερα λειτουργούσε πριν η ξαφνικά στην εξαφάνισε τώρα ?
David20 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Η κάμερα λειτουργούσε πριν η ξαφνικά στην εξαφάνισε τώρα ? Φιλε Spank αν μπει εδω θα βρει ακρη λες; http://www.pcsteps.gr/233-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B2%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BA%CF%89-drivers/
kanarinaki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 δεν ξέρω αν δούλευε γιατί μου το χάρισαν. όταν μου το έδωσαν είχαν κάνει πρώτα format. David20 δεν μπορώ να κάνω την διαδικασία της σελίδας γιατί δεν μου την εμφανίζει στη διαχείριση συσκευών.
G1O Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 αφου δεν εμφανιζεται με την προβολη κρυφων συσκευων,δεν υπαρχει θαυμαστικο πουθενα σημαινει οτι δεν ειναι συνδεδεμενη η καμερα,η χαλασμενη.αν θελεις πηγαινε στην εναρξη - βοηθηματα εκτελεση και δωσε την εντολη msinfo32 και enter,στα στοιχεια και προβληματικες συσκευες υπαρχει κατι;το συγκεκριμενο λαπτοπ αν δεν ειδα λαθος εχει υποστηριξη οδηγων εως και vista,το smart cam το κατεβασες προσπαθησες να το κανεις εγκατασταση;
Euclides Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα έχω αυτό το λαπτοπ (Windows 7) και δεν διαβάζει την κάμερα. ούτε στη διαχείριση συσκευών την εμφανίζει. Για να την εμφανίσει στην διαχείρηση συσκευών θα πρέπει να έχουν περαστεί drivers. Στην διαχείριση συσκευών, έχει κάποια άγνωστη συσκευή με κίτρινο σηματάκι? Αν ναι, πιθανόν να είναι η κάμερα και να μην έχουν περαστεί drivers. Αν πάλι δεν σου εμφανίζει καμιά άγνωστη συσκευή, τότε υπάρχουν οι εξής πιθανότητες: Να ανοίχτηκε το laptop και να ξεχάστηκε το βισματάκι ακούμπωτο. Να έχει κοπεί το καλώδιο. Να έχει χαλάσει η κάμερα. Να έχει χαλάσει ο USB controler. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με άνοιγμα του laptop και έλεγχο της καλωδίωσης. -
kanarinaki Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. βρήκα κάποιον και το άνοιξε και μου είπε ότι έχει χαλάσει η κάμερα. Οπότε πήρα άλλη. Ευχαριστώ και πάλι.
David20 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. βρήκα κάποιον και το άνοιξε και μου είπε ότι έχει χαλάσει η κάμερα. Οπότε πήρα άλλη. Ευχαριστώ και πάλι. Τελικα Καναρινακι λειτουργει η νεα καμερουλα σου;..Ολα καλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα