maik42 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 μεχρι τωρα ημουν συνδρομητης στον οτε μονο για internet (vdsl) και τηλεφωνια. πριν απο μερικες ημερες εκανα αιτηση για να παω στην forthnen 3play νομιζω ονομαζουν το βασικο πακετo. (τηλεφωνια, internet & nova) με 29,90€ τον μηνα για παντα, δωρεαν εγκατασταση και εξοπλισμος. σημερα ειχα μια αντιπροσφορα απο τον οτε για το full πακετο του conn x tv, internet 24αρι και τηλεφωνο με 31,80€ για εναν χρονο, 38€ και κατι για δυο χρονια, δωρεαν εξοπλισμος και εγκατασταση. τα αθλητικα γενικως (πρωταθληματα Ελληνικα, ξενα,) ευπροσδεκτα μεν αλλα δεν με ενδιαφερουν. Με ενδιαφερει ομως το υπολοιπο συνολικο προγραμμα των δυο εταιριων. ποια εχει περισοτερα καναλια (μεταγλωτισμενα,hd, ντοκιμαντερ κλπ) για να μπορεσω να κανω την επιλογη μου πιο αντικειμενικα. η επιλογη μου πρεπει να γινει μεχρι αυριο το μεσημερι γι' αυτο παλληκαρια βοηθηστε.
trebelas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Αρχικά αν σου έκαναν αυτήν την προσφορά με κλειστά μάτια οτε. Αλλα είσαι σίγουρος? Το triple play της Νοβα δεν έχει κανένα cinema ούτε αθλητικό κανάλι. Αν ισχύει πάντως πές τι διαδικασία έκανες γιατί και γώ το ψάχνω τελευταία,αλλα για καλοκαίρι αφου ο οτέ πήρε και champions league απο του χρόνου.
washcloud Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 δωρεαν εγκατασταση και εξοπλισμος ...υπ' όψιν πάντως ότι "δωρεάν εξοπλισμός", σημαίνει όχι περισσότερη χρέωση για δορυφορική κεραία (πιάτο δλδ) και εγκατάστασή της, συν το DSL router. Τον αποκωδικοποιητή τον πληρώνεις γύρω στο 50άρι όμως (στη ΝOVA, σίγουρα). Συν γύρω στο 35άρι για μεταφορά της σύνδεσης σε FORTHNET...
maik42 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Αρχικά αν σου έκαναν αυτήν την προσφορά με κλειστά μάτια οτε. Αλλα είσαι σίγουρος? Το triple play της Νοβα δεν έχει κανένα cinema ούτε αθλητικό κανάλι. Αν ισχύει πάντως πές τι διαδικασία έκανες γιατί και γώ το ψάχνω τελευταία,αλλα για καλοκαίρι αφου ο οτέ πήρε και champions league απο του χρόνου. δεν εκανα καμια απολυτως διαδικασια απο μερους μου. απλα ημουν στο οτε για αρκετα χρινια και πριν απο μια εβδομαδα περιπου εκανα αιτηση για το 3play της forthnet. σημερα με πηραν τηλεφωνο απο ΟΤΕ και μου εκαναν την παραπανω αντιπροσφορα. Μαλιστα ξεχασα να αναφερω οτι εχω και δυο καρτοκινητα των παιδιων στον ΟΤΕ τα οποια χρησημοποιουνται οχι πολυ συχνα και φορτωνονται με μοναδες ( 5 -10€) κανα δυο φορες ή τρεις τον χρονο. σε αυτα τα δυο κινητα λοιπον μου προσφερουν απο 5,00€ μοναδες για το καθε ενα επι ενα χρονο δωρεαν απο αυτους. ...υπ' όψιν πάντως ότι "δωρεάν εξοπλισμός", σημαίνει όχι περισσότερη χρέωση για δορυφορική κεραία (πιάτο δλδ) και εγκατάστασή της, συν το DSL router. Τον αποκωδικοποιητή τον πληρώνεις γύρω στο 50άρι όμως (στη ΝOVA, σίγουρα). Συν γύρω στο 35άρι για μεταφορά της σύνδεσης σε FORTHNET... η εγκατασταση και ο εξοπλισμος δωρεαν μαζι με τον αποκωδικοποιητη τα τελη συνδεσης, ναι τα πληρωνω 35 και κατι €
Zus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί έκοψες την vdsl? Για οικονομικούς λόγους? Εγώ θα έπαιρνα το 38 και κάτι για 2 χρόνια πάντως του ΟΤΕ
maik42 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ναι οι λογοι ηταν καθαρα οικονομικοι.
jkoukos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Το 3play της Nova στα 30€ δεν έχει ουσιαστικά ταινίες και αθλητικά, που χρεώνονται έξτρα. Τώρα τρέχει προσφορά για το full πακέτο στα 25€. Άρα σύνολο 55€. Προσωπικά θα έμενα στον ΟΤΕ με 38€ και 2 χρόνια, που είναι πολύ καλή προσφορά.
maik42 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 25,00€ επιπλεον για το full πακετο αν "εισαι" ηδη στο 3play και οχι για νεους συνδρομητες.
washcloud Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 η εγκατασταση και ο εξοπλισμος δωρεαν μαζι με τον αποκωδικοποιητη ...δεν ξέρω αν σου είπαν κάτι διαφορετικό, αλλά εδώ αυτό που λέει είναι ότι σκέτο 3play (χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πακέτο καναλιών & πληρωμή με πιστωτική), σημαίνει 50άρικο για τον αποκωδικοποιητή : Σιγουρέψου πριν αποφασίσεις...
maik42 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) δεν εχω καποιο λογο να λεω ανακριβιες Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2014 από maik42
washcloud Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ....εγώ αδερφέ, για ΕΣΕΝΑ τόνισα ότι τόνισα (χωρίς να πω πουθενά ότι "λες ανακρίβειες"). Γι' αυτό και η παράθεση της πιο πάνω εικόνας (που συνάδει με αυτό που ήξερα την τελευταία διετία να ισχύει, καθώς τους είχα ρωτήσει σε διάφορες περιόδους) - γι' αυτό και προτροπή να το ψάξεις. Αν όμως έχεις χαρτί στα χέρια σου που σου εξασφαλίζει ότι δεν θα πληρώσεις το 50άρι του αποκωδικοποιητή , εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει.
maik42 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 sorry με την λεξη "ανακριβιες" που εγραψα πιο πανω δεν το εκανα για να κανω μομφη στην απαντηση σου. δεν τρεχει καμια προσφορα παντος (μεχρι στιγμης) για δωρεαν αποκωδικοποιητη απο την forthnet. απλα επεισα την υπαλληλο του καταστηματος ξεροντας οτι τους ειχαν μεινει μερικοι απο περσυ τα Χριστουγεννε και τις διναν επιλεκτικα. στον προφορικο λογο μαλλον ειμαι καλυτερος απο οτι στον γραπτο. στο ρεζουμε τωρα. ποια απο δυο συνδεσεις ειναι καλυτερη; conn x tv full pack 31.80 & 5+5€ το μηνα σε δυο καρτοκινητα του οτε για ενα χρονο ή nova 3play βασικο πακετο με 29,90€ + 35,00€ τελη συνδεσης για παντα;
faronas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Τα 29,90 που θα δίνεις είναι για πάντα και τρέχει και προσφορά με 12 ώρες δωρεάν προς κινητά στη 3play nova http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-3play-/3play/
maik42 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστω για την ενημερωση. για κινητα ειμαι στον ΟΤΕ με ενα πολυ καλο οικογενειακο πακετο.
jkoukos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 25,00€ επιπλεον για το full πακετο αν "εισαι" ηδη στο 3play και οχι για νεους συνδρομητες. Πάρε τηλέφωνο (έτσι πληροφοριακά) σε ένα από τα 2111093550, 2111093557, 2119891945 και 2111062800 συνεργαζόμενης εταιρείας προσφορών και πες ότι σε είχαν καλέσει παλαιότερα για προσφορά και θέλεις περισσότερες πληροφορίες. Γνωστός πριν 2-3 μέρες για νέα σύνδεση πήρε προσφορά για 18 μήνες τηλεφωνία, ίντερνετ και Νόβα full pack στα 49,90 ευρώ. Επιπλέον HD και Multiview δωρεάν για ένα χρόνο και Adult για τρεις μήνες. Η τηλεφωνία είναι μόνο για σταθερά και καθόλου κινητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα