nikpar00 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας παιδιά εδω και μια εβδομάδα έχω πρόβλημα με το pc μου. Κάνει restart (σβήνει και ανοίγει) μονo του, στο σβήσιμο βγάζει μπλε οθόνη που γράφει διάφορα και σε 5 δευτερόλεπτα ξανά ανάβει. Αυτό συμβαίνει 4-5 φορές την ημέρα στην αρχή το έκανε 2-3 φορές την ημέρα. Οι θερμοκρασίες που φτάνει στον επεξεργαστή είναι μέχρι 48 βαθμοί κελσίου και στη κάρτα μέχρι 52 βαθμοί κελσίου. Ο υπολογιστής είναι 4 χρονών. Δεν δουλεύει βαριά προγράμματα είναι για ιντερνέτ και έργα. Έχει τροφοδοτικό LC 600 watt Το τροφοδοτικό έχει αλλαχτεί πριν 2 χρόνια. Μητρική ASUS P5Q Επεξεργαστή core 2 duo e8500 Μνήμες 4gb ram ddr2 kingston Κάρτα γραφικών Ati 4850 Σκληρό 500 gb
antbyron Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Για δες Site: Bsod και μετά τι; μπας και βγάλεις άκρη. 2
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 hard disk sentinel για τον δίσκο. +memtest για τις μνημες. Αν βγουν και τα δυο ok δοκιμάζεις αλλο τροφοδοτικό.. 1
JohnConstantine Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας παιδιά εδω και μια εβδομάδα έχω πρόβλημα με το pc μου. Κάνει restart (σβήνει και ανοίγει) μονo του, στο σβήσιμο βγάζει μπλε οθόνη που γράφει διάφορα και σε 5 δευτερόλεπτα ξανά ανάβει. Αυτό συμβαίνει 4-5 φορές την ημέρα στην αρχή το έκανε 2-3 φορές την ημέρα. Οι θερμοκρασίες που φτάνει στον επεξεργαστή είναι μέχρι 48 βαθμοί κελσίου και στη κάρτα μέχρι 52 βαθμοί κελσίου. Ο υπολογιστής είναι 4 χρονών. Δεν δουλεύει βαριά προγράμματα είναι για ιντερνέτ και έργα. Έχει τροφοδοτικό LC 600 watt Το τροφοδοτικό έχει αλλαχτεί πριν 2 χρόνια. Μητρική ASUS P5Q Επεξεργαστή core 2 duo e8500 Μνήμες 4gb ram ddr2 kingston Κάρτα γραφικών Ati 4850 Σκληρό 500 gb Τσεκαρε αυτο που σου ειπανε τα παιδια την υγεια του δισκου. Δοκιμασε 1 προς 1 τις Ram μηπως βραχυκυκλωνει και αν δεις οτι το συνεχιζει να το κανει τοτε μπες σε safe-mode και δοκιμασε να τρεξεις το malwarebytes. Σε περιπτωση που παλι το κανει δοκιμασε οπως ειπε το παλικαρι το τροφοδοτικο. Και βλεπεις και κανεις στην συνεχεια. Οτι θες στειλε μηνυμα. 1
javavall Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δες τα dumps για το blue screen πρώτα. http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html Ενδεχομένως να είναι και θέμα κάποιου driver.
nikpar00 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα τα κοιτάξω και θα σας πω να μου πείτε τη κάνω παρακάτω.
Sakiz105 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Τι λεει ακριβως στο bsod? Γιατι εμενα πχ εφταιγε το panda security οταν το ξαναπαθεις γραψε λιγο τι λεει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα