David20 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους, Οσον αφορα το θεμα μου,εχω ενα αντιγραμμενο dvd μιας φιλης...με ποιο προγραμματακι δημιουργω ενα ακομη αντιγραφο του;Εχω κολλησει και εχω καμποσο καιρο ν ασχοληθω...Ευχαριστω εκ των προτερων.
deesnider Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Εφόσον είναι αντιγραμμένο (άρα, λογικά, χωρίς προστασία), με οποιοδήποτε - να βάλω ένα «σχεδόν» για το 1%; - πρόγραμμα εγγραφής CD/DVD, ή δημιουργίας image.
David20 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ναι,ενα dvd χωρις προστασια οντως(ειναι απο καμερα και καπακι δημιουργησανε το dvd),αλλα κολλησα με ποιο προγραμμα γινεται,νομιζω απαγορευεται να αναφερθει(το προγραμμα) δημοσια στο φορουμ;
deesnider Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ναι,ενα dvd χωρις προστασια οντως(ειναι απο καμερα και καπακι δημιουργησανε το dvd),αλλα κολλησα με ποιο προγραμμα γινεται,νομιζω απαγορευεται να αναφερθει(το προγραμμα) δημοσια στο φορουμ; Να απαγορεύεται για ποιο λόγο; Δεν το καταλαβαίνω. Άσε που δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσεις το ίδιο πρόγραμμα. Όπως σού είπα και πριν, αντίγραφο μπορείς να κάνεις με οποιοδήποτε πρόγραμμα εγγραφής CD/DVD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα